Šta je novo?

LG G5

Nema to veze sa zivotom.
Gde moze da ima 3700mah u istim dimenzijama kao fabricka baterija?
Ja ne bih bacao pare na ovo ni u ludilu.

Valjda bi svi na forumu trebali odavno da znaju da samo originalna baterija valja :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ima I par proizvodjaca kojima su ljudi po netu generalno zadovoljni, npr Pollarcell, ali kostaju skoro kao originali.

1000mah vise jeste nerealno, ali nekih 10% vise od febricke u istim dimenzijama bi trebalo da je moguce.

Zašto to pitaš ? Ljudi koji su ga kupili preko operatera..
Ranije je h850 bio u ponudi i onda ga je lg prećutno zamenio za midrangera

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema vise, bio jedan na kp. :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Ja sam iznenadjen baterijom. Drzi mi da ne kazem duplo bolje od nexusa. Bio sam skeptican zbog toga ali me fino iznenadio.
Neki utisci o telefonu su super kamera, probijanje svetlosti nije u opste toliko kako sam pomislio kada ste mi rekli da obratim paznju. Tel je duplo lepsi uzivo kada se uzme u ruku nego na slikama. Jedina mana za sada je ghost efekat koji je dosta izrazen. On mi jedino smeta, ekran je po meni fantastican, boje su realne, nisu nabudzene kao ne samsungu. Dobio sam i onaj dodatak za kameru, ali mi je nista posebno. Ne znam jel moze da se iskoristi kao dodatna baterija za koriscenje telefona posto ima u sebi 1200mAh bateriju?

Može, kada priključiš pokazuje kao da se puni telefon. Kao power bank bukvalno :)

Ja kacio ali nisam video da se puni. Verovarno mora da bude batrija tel na minimum?

Džabana. :)

Optimista :S

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa na oglasima druze. Ja sam ga kupio na KP.

Ja kacio ali nisam video da se puni. Verovarno mora da bude batrija tel na minimum?

Ne, nego se prvo mora napuniti kamera modul. Punjenje je retardirano i ne prikazuje kako treba nivo napunjenosti na modulu. Verovatno ti je prazan kamera dodatak, stavi ga jedno sat vremena na punjač pa onda priključi na telefon.

Napunio sam kamera modul do kraja. Mada nije ni bitno, necu ga koristiti za sada. Baterija me sasvim solidno sluzi za 2800mAh, ja sam prezadovoljan.

Jel moze pomoc,pokusavam da uradim faktori reset ali nece ni napako pokuso ovako iz sistema nista ,pokuso poewr off volume down dobijem da ga resetujem odradim ali opet nista.Instaliran mu je valjda onaj twrp jer je rootovan.Samo izbaci onaj orange kao softwer corupted nesto u tom fazonu i zavrsi na tome.Hteo da ga prodam ali izgleda nece od mene:)

Onda nemoj da ga prodajes.

Jel moze pomoc,pokusavam da uradim faktori reset ali nece ni napako pokuso ovako iz sistema nista ,pokuso poewr off volume down dobijem da ga resetujem odradim ali opet nista.Instaliran mu je valjda onaj twrp jer je rootovan.Samo izbaci onaj orange kao softwer corupted nesto u tom fazonu i zavrsi na tome.Hteo da ga prodam ali izgleda nece od mene:)

Ako imaš twrp znači da ti je otključan bootloader. Imaš na xda kako se zaključava, (bukvalno se promeni jedna komanda, umesto unlock ide lock ili relock, ne mogu da se setim) i pregazi ga sa uppercut softverom. Skineš kdz Nougat ubaciš gde treba i instaliraš stock fw. Kao nov :)

Edit: Naravno backup pre toga :)

Preporuka za neko zastitno staklo? Kazu da se odlepljuje zbog zakrivljenog dela u vrhu? Ili da uzmem neku foliju, sad ima folija ali je losa vec.

Preporuka za neko zastitno staklo? Kazu da se odlepljuje zbog zakrivljenog dela u vrhu? Ili da uzmem neku foliju, sad ima folija ali je losa vec.

Ja sam nekoliko zakrivljenih stakala kupio preko ebay-a i nijedno mi se nije odlepljivalo. Tako da preporucujem.

Ajde ako je neko koristio g5 i s7 egde da mi kaze koji je bolji. Gledao sam snimci na yt i tamo pokazuje da je g5 bolji ali mibtu nesto sumnjivo. Po njihovom ispada da je g5 brzi , ima bolju kameru i jos neke sitnice.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ja recimo nikad ne bih uzeo edge telefone jer svima pre ili kasnije pukne taj zaobljeni ekran jer ga je nemoguce zastititi.
Sad druge strane, G5 mi ima bolju kameru i wide kameru sto mi je bitno. U brzini nisam primetio nikakvu razliku jer kolega ima S7.
Tako da mislim da je bolje da uzmes G5 (ima sada da se uzme za 360 EUR) i razliku stavis u dzep.
Samo moje subjektivno misljenje...

Bolji je svakako S7e i to dosta bolji. A ovo da svima pukne ekran je nebuloza. Pa ne ispadaju svima telefoni i ne igraju fudbal sa njima.
Ako ti ne smetaju ivice uzmi S7e, nema bolje.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Generalno gledano je bolji S7e, ali ne mnogo. Meni se iskreno ne svidja taj zaobljeni ekran. Ako ti lova nije problem i volis te sminkerske tel onda uzmi S7. Ako ti je bitna kamera onda uzmi G5 definitivno. U svakom slucaju juri telefone sa garancijom, moj neki savet. Neces pogresiti koji god da uzmes.

Bolji je svakako S7e i to dosta bolji. A ovo da svima pukne ekran je nebuloza. Pa ne ispadaju svima telefoni i ne igraju fudbal sa njima.
Ako ti ne smetaju ivice uzmi S7e, nema bolje.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

U menadzmentu banke koja je u zgradi u kojoj ja radim svi imaju sluzbene edge telefone. Bukvalno im je sada skoro 50% (ako ne cak i vise) telefona sa naprslim ekranom ili sa zamenjenim ekranom. Ne, ljudi ne igraju fudbal niti se dobacuju sa njima. Sa druge strane, dovoljno je pogledati kupujemprodajem i videti koliko ih se prodaje sa ostecenim ekranom. Vise nego svi ostali telefoni zajedno.
Ali sve je stvar ukusa. Sto se mene tice, zaobljen ekran je potpuno bespotrebna stvar koja samo potencijalno zadaje glavobolje.
Sto se tice brzine, rekoh sa kolegom sam uporedjivao moj G5 i njegov S7 Edge i nisam uopste primetio razliku. Nekad je G5 bio minimalno brzi, nekad S7e. Potpuno zanemarljiva i jedva primetna razlika. Oba su brza.

Poslednja izmena:
Da podelim jedno pozitivno iskustvo sa MOBIS servisom.
Na kameri (glavnoj, ne onoj wide angle)mi se pojavila neka ogrebotina. Ocigledno fizicko ostecenje (mada se ne secam kad sam ga i kako napravio).
Odneo sam ga u MOBIS i poneo garanciju za svaki slucaj. Nakon 3 dana su me pozvali da je zamenjeno sve i da ni sta ne moram platiti jer je telefon u garanciji.
Moram priznati da nisam ocekivao da mi to pokrije garancija :)

Lepo od njih.

[youtube]zkozTSC39Qc[/youtube]

Odličan osvrt na g5

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno