Qualcommm ja sam sad odradioTreba mi Stable Rom,zar ne ?
Samo za koju verziju,qualcomm global ili za Special Edition ?
Pogledajte prilog 222767
Sent from my Redmi Note 3
Razlike vidljive kao da nema ima malo kad se menjaju podešavanjaHvala.
Samo ako jos moze neko da napise,da li radi brze od Lolipopa i koje su vidljive razlike ?
Nesto nisi dobro uradio, sve radi vrh. Nadji kidencetovo objasnjenje u redmi 4 pro temi, 3 koraka imas nemam vise telefon pa da mogu da ti pojasnim.Je li moguće na ovom smeću od telefona i softvera napraviti da Viber normalno radi, da prima pozive i kad zakljucan? Znaci ovo nije normalno, koristio sam dugo Aosp CM romove, ali su bagoviti svi do jednog, ne radi fingerprint (imam goodix), kamera baguje, mobile data, svako dan-dva moras restartovati jer nesto zabaguje... Elem pređoh na Miui reko' malo da počinem, ali ne lezi vraže ono još gore... Probao sam zadnje verzije global roma i stable i dev. i nema šanse da primim poziv na Viberu ako je tel u stanju deep sleep-a, kad upalim ekran stigne obavještenje propušten poziv... znaci sve sam probao, dao sam mu sve permišnse, stavio auto start, isključio sve background restrikcije, isključio bateri sejvere, isključio miui optimizacije, Wifi i mobile data stalno ukljuceni??? Sve drugo extra radi, N3 pro je u pitanju.
Izgleda da sam konacno rijesio, konvertovao sam Viber u system app, zasad radi.Nesto nisi dobro uradio, sve radi vrh. Nadji kidencetovo objasnjenje u redmi 4 pro temi, 3 koraka imas nemam vise telefon pa da mogu da ti pojasnim.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
@spaxon
Dobar si...
Naravno da je smece i krs, koliko para, toliko muzike...
Ljudi batalite lika kao šatro nešto zna a u stvari nema veze s vezomOvo pravilo u mobilnoj industriji sve manje važi - "koliko para, toliko muzike." Mogu ti navesti koliko hoćeš primera, a verovatno i ti to dobro znaš. [emoji6] A što se tiče RN3 da je smeće i krš, drugar pa ti ga nosiš, a što onda nisi zadržao te sve brendirane telefone, tj. jedan od njih, već si odabrao i kupio tamo neku kinesku "kršinu" i "smeće" od telefona? Nisi mi jasan stvarno.
Sent from my Redmi Note 3 SE
Sve sam ja to odradio i sve radi, iznerviralo me sto sam imao nekoliko propustenih poziva na vajberu (koji su mi bili vazni), znaci upalim ekran da vidim koliko je sati kad size tri propustena poziva, ajd reko mreza zezala, kasnije isto tako stizu poruke koje su poslate prije pola sata... Nisam se prije susretao sa Miui-em pa me to iznenadilo, pomislih vidi ovog smeca zamalo ga nisam tresnuo od beton... inace sad kad sam sredio viber, whatsapp, vidim da nije los u sustini, sve ga vise volim, malo ga memory management kvari ali ok jeAko i dalje budeš imao neke probleme tj. kao što ti reče, gomilu bagova, a vidim ipak da znaš oko telefona (moja greška). Preporučujem ti da ponovo flešuješ najnoviji global miui fastboot rom preko edl-a, ali moraš da završiš kompletnu instalaciju roma i moraš da uđeš u miui početni ekran kroz onaj setup telefona, jezik i sl. Tek onda možeš reboot telefona i preko twrp-a da flešuješ custom romove i tada ćeš dobiti custom rom bez navedenih bagova i sve će ti ok raditi. I ja sam imao davno pre slične bagove jer sam mislio da nema potrebe instalirati ceo miui, već sam odmah tras i bum pravo u twrp i fleš custom rom, a to je greška. Edit, i da, bitno je download celog fastboot miui mm roma i flešovanje preko fastboot/edl, a ne miui eu. Prvo flešovanje i cela instalacija originalnog miui roma, pa tek onda iz twrp flešuješ po tvojoj volji rom, tipa miui.eu kako bi se izbegli navedeni bagovi (gomila bagova hehe) [emoji6]
Sent from my Redmi Note 3 SE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari