NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Jedno glupo pitanje...jel probao neko da zalepi staklo preko ovr fabricke folije na ekranu ili sam ja jedini ***** kome je to palo na pamet?
Nisam ni lepio nego nameravam a ne skida mi se ta fabricka folijaNisi trebao da lepis dobra je ona fabricka folija
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Ima problem sa tim staklima. Posle nekog vremena odlepice ti se dole kod logoa huawei. Jedino ako nisi uzeo neko kvalitetno. Inace fabricka folija je odlicnaNisam ni lepio nego nameravam a ne skida mi se ta fabricka folija
Beyond Genius Lies Insanity
Pa zbog tog problema i pitam...ako se odlepi staklo makar ce ostane folija...zato sam hteo lepim staklo preko folijeIma problem sa tim staklima. Posle nekog vremena odlepice ti se dole kod logoa huawei. Jedino ako nisi uzeo neko kvalitetno. Inace fabricka folija je odlicna
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Pa tooooo mi reci ArchiO *** [emoji14] Tapni kvadratic da dobijes spisak aktivnih aplikacija, mrdaj levo-desno dok ne dodjes do one koju zelis da loknes, stavi prst na nju i povuci prstom na dole ka onoj kantici. Slika aplikacije ce da ode na dole i da se odmah vrati u prvobitni polozaj ali ce u desnom gornjem uglu aplikacije da se pojavi mali beli zakljucani katanac.
Sad sam probao, zakljucao tapatalk na taj nacin, otvorio messenger,fb,whatsapp,skype,play store i drzao je TT u memoriji.Pa tooooo mi reci ArchiJa ladno nisam znao za ovu foru. Ta ikonica je toliko sitna da se i ne vidi. Neprimetna je, zatoci nisam skontao ds to nesto radi. Resio si mi problem
sent from P9 lite
Gde si uzeo, koliko para?Ženi sam nalepio Nillkin amazing H+pro
Pre 15-ak dana i ne odlepljuje se.
Sent from my Bullhead using Tapatalk
Koliko para?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari