Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Jedno glupo pitanje...jel probao neko da zalepi staklo preko ovr fabricke folije na ekranu ili sam ja jedini ***** kome je to palo na pamet?

Nisi trebao da lepis dobra je ona fabricka folija

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Nisam ni lepio nego nameravam a ne skida mi se ta fabricka folija

Beyond Genius Lies Insanity
Ima problem sa tim staklima. Posle nekog vremena odlepice ti se dole kod logoa huawei. Jedino ako nisi uzeo neko kvalitetno. Inace fabricka folija je odlicna

Ima problem sa tim staklima. Posle nekog vremena odlepice ti se dole kod logoa huawei. Jedino ako nisi uzeo neko kvalitetno. Inace fabricka folija je odlicna

Pa zbog tog problema i pitam...ako se odlepi staklo makar ce ostane folija...zato sam hteo lepim staklo preko folije

Beyond Genius Lies Insanity

Ženi sam nalepio Nillkin amazing H+pro
Pre 15-ak dana i ne odlepljuje se.
Sent from my Bullhead using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nece se odlepiti i nece posle nekog vremena, vec odmah kad se zalepi postoji sansa da ima baloncice od vazduha, tj. Da se ne zalepi lepo.

Ako se lepo zalepi, nece se odlepljivati. Ti baloncici ne smanjuju funkcionalnost, ja koristim telefon vec 4 meseca sa njima i staklo se nije odlepilo, prvih par dana su me nervirali posle je prestalo da me bude briga.

Staklo se manje grebe od folije i pruza bolju zastitu i lepsi je osecaj pod rukom, ako ima nesrecu da mu no-name staklo ostavlja balone, morace neko kvalitetno ili da zivi sa baloncicima :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Neznam meni je ova fabricka folija extra. Staklo bas ne volim

Stavio sam staklo sto sam dobio uz telefon i tek sutra dan se pojavio vazduh u donjem levom uglom ali mi ne smeta,skoro se i ne vidi, tek pod nekim uglovima.
Nisam primetio neku razliku izmedju folije i stakla u vidu osecaja pod prstima

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Inače ne volim folije ali ova fabrička je odlična :)

Moram naručiti case i to vjerovatno MSVII (ili nešto tog tipa AIXUAN što je pravio za Xiaomi RN3).

Posle nedelju dana druženja veoma zadovoljan sa P9L... Par zamjerki su više subjektivne prirode (sporo punjenje sa bilo kojim punjačem, onscreen navigacaoni tasteri previše blizu tastature, ali navikavam se lagano) ali sve u svemu jako solidan telefon ;)

TT

Ja sam uzeo nillkin sparkle na preklop i dobra je samo je nezgodno sto je zadnji deo gde lezi telefon cvrst plastika pa mislim da prilikom pada nebi zastito telefon uopste. Inace jako lepa futrola

O *** [emoji14] Tapni kvadratic da dobijes spisak aktivnih aplikacija, mrdaj levo-desno dok ne dodjes do one koju zelis da loknes, stavi prst na nju i povuci prstom na dole ka onoj kantici. Slika aplikacije ce da ode na dole i da se odmah vrati u prvobitni polozaj ali ce u desnom gornjem uglu aplikacije da se pojavi mali beli zakljucani katanac.
Pa tooooo mi reci Archi :D Ja ladno nisam znao za ovu foru. Ta ikonica je toliko sitna da se i ne vidi. Neprimetna je, zatoci nisam skontao ds to nesto radi. Resio si mi problem ;)

sent from P9 lite

Pa tooooo mi reci Archi :D Ja ladno nisam znao za ovu foru. Ta ikonica je toliko sitna da se i ne vidi. Neprimetna je, zatoci nisam skontao ds to nesto radi. Resio si mi problem ;)

sent from P9 lite
Sad sam probao, zakljucao tapatalk na taj nacin, otvorio messenger,fb,whatsapp,skype,play store i drzao je TT u memoriji.

Edit:

Evo povukao na dole i fb,skype,messenger,play store zajedno sa TT-om, sve drzi u memoriji!

Poslednja izmena:
Ne radi vam to bas, barem u slucaju tapatalka, dajte mu neko vreme da 'odstoji' i opet ce prikazati splash screen pri ucitavanju..

Sent from TT

Evo kako kod mene izgleda taj mehuric kod logoa ispod stakla.
IMG_20170220_145447.jpg

@Boris Lozac

Da, posle duzeg vremena ucitava ispocetka, ali mi deluje kao da duze drzi nego bez katanca.

@Alexxx1

Kod mene su potpuno drugaciji, bas dva baloncica, i to veca od ovih, jedan preko H i malo na levo, drugi s desne strane kod EI, slikacu uskoro i okaciti

Drugari čitam po xda forumu da je dosta njih brickovalo telefon,nek se jave oni koji su uspeli da prebace u dual sim bez brickovanja :) i naravno da nam objasne proceduru ako im nije teško :) Ovi što filozofiraju stop :D

Meni se ti balončići kod logoa pojavili na fabričkoj foliji.

Sa poštarinom 17.9€... Iz Nemačke je stigao za 10 dana...

Sad teram drugara iz Dojclanda da mi posalje, prosli put je bila 5e postarina sa amazona kada mi je slao, za lumiu 735 futrolu i folije.

Edit:

Hvala na slikama!

Edit2:

@joca89

Da izvinem na izvoljevanju, ali jel moze neka slika odozgo, najbolje vertikalno pod 90 stepeni, pod nekim osvetljenjem, da se lepo vidi zadnji deo.
Dosta bi mi znacilo :D

Poslednja izmena:
Nema šta da brineš za taj spigen, 10 klasa iznad ostalih.

Stvarno odlična, ali nije bas jeftina.

Ala je debela :D ali ima i jaku cenu

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno