forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
Nadam se da si zadovoljan odgovorimaLjudi, vi se raspisali, a vidite da se čovjek zeza.
Nadam se da si zadovoljan odgovorimaLjudi, vi se raspisali, a vidite da se čovjek zeza.
Vecina napisanog je tacno samo sto kad nestane Eth sa scene pojavice se nesto drugo za kopanje postoje novcici koji jos nisu ostvarili svoj puni potencijal,a vrednost tih novcica ce eksplodirati cim ne bude vise mogao da se kopa Eth...
@Fallout 3
Prijatelju znam dvoje ljudi koji su uložili 2013-2014 god oko 50.000eu u Mining opremu. To je jedan primer. Mining je umro nisu imali da zarade da odplate struju i halu koju su iznajmljivali plus nije sve bilo na belo naravno. Lično sam na svojoj koži ali ja sam mali igrač osetio kako je kad od jednom nema zarade i rasprodao sve svoje grafe. Ovaj hype se desio tokom prošle godine u Srbistanu u Ne zaposlenoj naciji. Misliš da će u UK ili u DE neko da se cima da uloži 20,30k Eu i da zaradjuje po 1,2k mesečno + struja prostor itd zašto kad ima platu 3 do 5soma ako je obrazovan lik. Elem nije to tolko cool u svetu kolko kod nas jeste i to je ok ionako nemamo šta da radimo.
Da završim gore priču naravno rasprodaja opreme je trajala dugo to su sve 5990 i 6990 i 280X bile što po KP što ovde po Forumu čak sam i ja uslužno oglašavao za druga. Nbt da ne ulazim u tu temu.
Baš kako su rasprodali sve to ono krenuo ETH da se kopa *** uboli odvratan momenat.
P.S. nije u miningu lova u to ja nekako gledam to je tu da privuče ljude prema BTC u, prave lova u tom svetu je u trgovini. Tu ajkule vrte lovu. Imaju keku(BtC) bump npr.primer buy 10.000eth +3$ dump sell tu je lova.A ne mi mining ju zabo rig ju crklo napajanje,crko extender itd...
Treće baš u ovoj temi je lepo obljašnjeno. Kao imam opremu pa ja lično kolko znam ljudi u miningu imamo svi zajedno pak hiljada grafika mnogi se ne sećaju da su 280X išle po 100eu i 7950 po 80eu u jednom momentu odakle pa od minera koji su popizdeli. Kad se desi nedo BOG PU PU PU taj momenat tako će opet biti.
@fallout bio je ovdje na forumu i jedan stručnjak koji je tvrdio da će ETH da se ugasi za 2 mjeseca. Nakon toga se druži period nije javljao. Sada vidim da si ga ti opet probudio.![]()
Pa ti si živ. Ja sam pomislio da ti je neko hakovao nalogZa neupucene ETH se gasi prelzi na POS vec je postupak pokrenut smanjenjem bloka, a za 2$ ima vremena
inace onima kojima si glupim savetima sprzio ploce i napajanja mogao bi se javit da im pomognes, ali nesto si tu samo kad pametujes :d
Jel tebi jasno kad pogledas statistiku , monero spada u 0.01% alt coina koji je epxlodirao i to samo zato jer ga je neko dumpovao na veoma nisku cenu gde se napunio i ulozio tonu para u kampanju kako bi ga naduvao uspesno......
Uglavnom je tako, barem u 90% slucajeva. U preostalih 10% coin se delistuje i nestaje. Ali u 99.9999% slucajeva ne znamo koja je to veoma niska cena, a u jos manjem koja je visoka.
Monero ide na 30 dolara ne prodavati sad.
Kejvu sto zavadjas ljude po forumu a?!
Izvini ako sam ti ja spalio napajanjeSpaljuju ljudi slusajuci tvoje pametne savete... samo sto se ti javljas na pogresnim temama ali sta ces mora i to neko :-devil-:
Mrzi me da racunam oko 0.02800000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari