Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drzava nije duzna nikom da obezbedi radno mesto, ni ovde, ni na zapadu. To je na pojedincu. To je komunisticko glediste, al sto jes jes, cvetaju zemlje komunizma u svetu (p.s. Kina nije komunisticka, sem po uredjenju vlasti)
Slazem se nije duzna, ali je duzna da sprovodi zakone jednako prema svima (dupli arsini). Onda ni ja niisam duzan da placam penzijsko (iovako penziju necu docekati) niti druge namete drzavi od kojih nemam direktne koristi. Znas kako bi se sve onda urusilo....

Sent from my NX505J using Tapatalk

Naravno da je duzna, cim je duzna da te trpi na socijali njoj je u interesu da ti nadje posao.

Moj rodjak je bio na socijali u jednoj exYU drzavi,izgubio radno mesto,bio 6 meseci na socijali od 500 eura i onda mu nasli drugo_Ovde ljudi nemaju toliku platu.

Drzava je duzna je da stvori uslove u kojima bi firme radile,da se u tim firmama postuju zakoni...

http://rs.n1info.com/a222721/Vesti/Vesti/Posle-povrede-na-radnom-mestu-ostao-i-bez-posla.html

Bilo je x ovakvih primera krsenja radnickih prava,a iste te firme su uzele velike pare od "drzave" da bi kasnije izrabljivale radnike za bedne pare,mobing je postao sasvim normalna stvar.

Kad vec baljezgamo o komunizmu,taj sistem je i dan danas na snazi,zaposljavaju se tatini,ujkini na boljim mestima a ostali zaradjuju platu i za njih jer su se drugari sefovi,menadzeri nakupovali diploma,uvukli strancima u dupe a iste ne interesuje nista osim debelih stomacina i racuna.

Bitno je da radnici cute i cekaju prvi maj da krkaju svinjetinu.

Poslednja izmena:
Da mu je ova banana drzava omogucila radno mesto a nama plate i normalne cene to ne bi bilo ovako. Prema tome stetocine su ovi na vlasti i ovi *****i koji ih biraju i dizu u nebo. I dan danas ima bolesnika koji hvale tita, milosevica i slicne zlocince.
Koliko si imao godina za vreme tita, pošto vidim da ga svrstavaš u isti koš a one koji ga hvale nazivaš bolesnicima? Evo ja sam jedan od bolesnika koji će da ga hvali jer znam da je u njegovo vreme i relativno običan čovek mogao da sebi priušti normalne stvari a ne samo tajFuni. Išlo se svake godine na more, bez da se ostalih 11 meseci gladuje, nije se gledalo sa gnušanjem na pasoš kada se dođe na granicu, moj otac je digao kredit i napravio kuću bez da mu opterećenje bude 50% plate a da ga vraća narednih 30 godina, od plate je kupio auto (istina Fiat 125 PZ ali svejedno), TV u boji tek što se pojavio i još mnogo stvari o kojima sada i sa onima koji su bili pre njih a koji nisu ušli u taj koš možemo samo da sanjamo da ih kupimo! Ljudi sa završenim fakultetom nisu čekali 100 godina na posao a od par plata se mogao kupiti auto. Niti ga volim, niti ga mrzim ali daleko da smo u njegovo vreme bili banana država...

Ok, vratite se naslovu teme.

prevarant.JPG

prevarant 2.JPG

Sa ovom j.... , nemoj te da saradjujete.

Drugar je juce pitao za neki telefon.

Covek mu dao laznu adresu, nece da se javi na telefon.

I posle bude ovo:

prevarant 2.JPG

Covek jos uvek nece da se javi na telefon.

Samo ga proziva preko poruka.

On ima pedeset radnji za telefone, kafic, strip klub, menjanice, itd itd.

On je bog u drzavi.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 222304

Pogledajte prilog 222306

Sa ovom j.... , nemoj te da saradjujete.

Drugar je juce pitao za neki telefon.

Covek mu dao laznu adresu, nece da se javi na telefon.

I posle bude ovo:

Pogledajte prilog 222305

Covek jos uvek nece da se javi na telefon.

Samo ga proziva preko poruka.

On ima pedeset radnji za telefone, kafic, strip klub, menjanice, itd itd.

On je bog u drzavi.

kazem vam, prodao sam mu neki tablet pre 3 godine, za 1000 din se ciganisao, ali nije imao nikakvih ispada, dosao je gde meni odgovara i sve je bilo ok.... tada valjda jos nije bio u tom fazonu

Taj prodavac je već pominjan u temi.

Ako se ne varam, šetao neku devojku po labudovom brdu pa joj pretio preko poruka. Za neki laptop.

Ovde ima sampiona za novog premijera vlade a mozda i presednika...
Bez veze udjoh da vidim sta se desava sa temom a ono haos. Jel vam bas toliko dosadno u zivotu pa po ceo dan listate oglase. Razumem da neko napise neko svoje iskustvo za kupljeno nesto al ovako...prosto ne znam sta bi rekao.

+milion

Pisao sam istu stvar i ranije i predlagao da se brisu ovakve stvari i pisu eventualno iskustva, tipa ako je neko nekog zavrnuo, ispalio i sl., a ovo postao reddit i spamovanje...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не мора да значи имају и ове "нископрофилне" или како се већ зову, имам једну такву исто "осакаћену" а води се под исти модел, сад у чему је квачица појма немам. Мада боље то св епроверити на лицу места.

Ne znam sta vam sad smeta... ne ulazim ko je oglasivac, ali...

Covek je vrlo jasno i precizno napisao uslove, pa kome ne odgovara, nek tera dalje...

Sto se kingston memorije tice, ne znam sto u opste razmatras nesto sto ti je sumnjivo...teraj dalje.

ja imam kingston kao tu niskog profila, kupljena nova.

Imam i ja takvu kingston, patuljak medju memorijama :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ne praktikujem ovu skracenicu, ali WTF????

Ne znam koliko se krećete po buvljacima ali to cesto i jeste roba sa buvljaka koja se prodaje subotom na bubnju ili ispod mosta.
Ako vam je Kp čudan onda tamo nemojte ni ići to je tuga božija šta ta nepismena sirotinja prodaje....
Da, nepismena, ne znaju cestito ni da pričaju kako treba, kojoj se vi ovde smejete...

A i oni moraju Leba da jedu

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da mi je samo znati na osnovu cega je formirao cenu?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ne znam koliko se krećete po buvljacima ali to cesto i jeste roba sa buvljaka koja se prodaje subotom na bubnju ili ispod mosta.
Ako vam je Kp čudan onda tamo nemojte ni ići to je tuga božija šta ta nepismena sirotinja prodaje....
Da, nepismena, ne znaju cestito ni da pričaju kako treba, kojoj se vi ovde smejete...

A i oni moraju Leba da jedu

Slazem se.

Jednom od jednog prodavca resim da kupim komp, neka brend masina je bila, kaze uvoz, on je ovde prva ruka. Cena nije bila niska, za tu konfiguraciju je bila realna.

Odem po komp, srecom zivi blizu mene, kad imam sta videti. Na bocnoj strani zalepljena nalepnica Guarana sa nekim nasim motom.

Reko, dobar ovaj Nemac, lepi reklame na nasem jeziku! Tad se zbunio, jer u svoj muljazi, on nalepnicu nije ni primetio. Posle krace price saznam da kopa po buvljacima, pa cesto naleti na relativno dobre stvari.

(Ne)pismenost mi u takvim slucajevima ne smeta, jer za razliku od laptopova o kojima nemam pojma, na desktop masinama znam na sta treba obratiti paznju, narocito kada je rec o brend masinama. Medjutim, ispostavilo se da nije brend masina, nego neko buzdeno kuciste, koje je od neke brend masine a unutra katastrofa. Steta sto nisam slikao!

Sent from mTalk Lumia 640XL

Da mi je samo znati na osnovu cega je formirao cenu?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Svi oni lupaju cene, nekad ga usere, lako će on skinuti cenu ako treba.

Poslednja izmena:
Ne znam sta vam sad smeta... ne ulazim ko je oglasivac, ali...

Covek je vrlo jasno i precizno napisao uslove, pa kome ne odgovara, nek tera dalje...

Sto se kingston memorije tice, ne znam sto u opste razmatras nesto sto ti je sumnjivo...teraj dalje.

ja imam kingston kao tu niskog profila, kupljena nova.

Slazem se, s tim sto cim vidim neki tako nebulozan oglas od nebulozne osobe, izaberem opciju Sakrij sve oglase od ovog clana, i tako ga vise ne "vidjam"

A jel mozete prestati spamovati sa glupim oglasima jer onda bi ova tema mogla imati i po par hiljada postova dnevno. Ova tema prevashodno sluzi kako bi se razmenila iskustva u vezi sa samim sajtom kao i prodavcima/kupcima...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno