Šta je novo?

LeEco Le Max 2

hahahah.. aha krivo sam razumio sta si pisao,. mislio sma na donje "dugmice".. cuj Windows je ipak nasmjesniji OS ikad pa ako ti se svidao neznam sta bih rekao.. :D
uglavnom neda mi se razglabat s tobom mane i prednosti jer nemamo isti pogled na stvari i to je okey..
btw ja koristim CM ali na drugom telefon jer ovako ispada da nemam pojma o cemu pricama a prvi doticaj s CM based sam imao na Desire HD sa Team Venom romom.. ;)

from my Le X720 on TT

Poslednja izmena:
Pricao sam i izgledu ne o mogucnostima. WP dizajn mi je mnogo lepsi od Androida. Prosto to je moj ukus i tu nema diskusije. Isto tako je meni neshvatljivo kako moze ova kupusijada u EUI da ti se svidja ali prosto drzim se toga da su ukusi razliciti i postujem.

Ovo drugo... Cekam da cujem tu jednu stvar koju EUI moze a koju ne mozes na CM :)

Eto, znaci na isto telefonu smo koristili prvi CM. I dalje imam Desire HD i radi i zamisli CM je na njemu, mogu i da slikam :)

Poslednja izmena:
Pricao sam i izgledu ne o mogucnostima. WP dizajn mi je mnogo lepsi od Androida. Prosto to je moj ukus i tu nema diskusije. Isto tako je meni neshvatljivo kako moze ova kupusijada u EUI da ti se svidja ali prosto drzim se toga da su ukusi razliciti i postujem.

Ovo drugo... Cekam da cujem tu jednu stvar koju EUI moze a koju ne mozes na CM :)
produzeni screenshot recimo.. aha, nema ga na CM.. [emoji14]
@Darko1290 NHF pa ljudi smo, mozemo valjda malo popricat..
btw ja imam slab signal na onom RR za moga.. steta, rom je obecavao jako..

from my Le X720 on TT

Šta je produženi screenshot? Tj kako se na engleskom zove opcija?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ali šta radi ta opcija ne razumem? Snima ekran?

Ali šta radi ta opcija ne razumem? Snima ekran?

ne napravi screenshot ali ga izduzi zelis recimo.objavit neki clanak.. evo ovako..
d0c3cc73bdf1fa7e8ae18f02f06cc1d1.jpg

from my Le X720 on TT

Valjda na RR ne radi dobro nesto? I kako se radi ovaj produzeni screenshot?

Nema veze sa RR odakle to? Prosto novija verzija, stavio sam zato.

Sta bi mogao da uradim stigao konacno i drugi telefon...punjac nije za nase trziste tj izlaz na njemu je type c....a ne usb...i kabl mi je poslat type c to type c...u prevodu ne mogu da ga povezem sa kompom...ali je to najmanji problem jer vec imam dva type c to usb kabla. Problem je sto ako mi rikne ovaj sto sam dobio type c to type c mogu da se slikam a riknjava culi smo cesto

Ne mogu da editujem poruku..video sam da ima razlike i outputu izmedju ova dva punjaca, na jednom onom gde izlaz usb normalan pise 3.6-8v = 3.0a i 12v=2a a na ovom drugom gde type c pise 5v=3a i 9v-2.7a...da li takodje mogu sa obicnim punjacem od xiaomia ili lg da punim telefon nije mi bitan fast charge toliko a punjaci su 5v-1.8a

Posto je rom stigao sa indijskim 019s romom formatirao sam ga i stavio cuocov92 poslednji...posle toga mi vise ne radi fingerprint, stavim stariju verziju ista stvar....vratim na ovaj indijanski opet isto, nestvarno mi je da je radilo i odjednom nece.....

Poslednja izmena:
Što bi Seve rekla : dobro došao u klub.
Valjda je do softvera.

Sent from my Le X820

9a4a15a79132581b3a585c22eafe037e.jpg

Ko je na EUI i radi mu FP neka kopira ovaj folder ( u njemu su 4 fajla) i postavi ga na forumu da probamo i to.

Sent from my Le X820

Da se nadovežem i ja jer imam sličan problem. Ja instalirao drugi rom pa se posle vratio na cuco (uradio backup), medjutim kod mene radi fingerprint ali ne mogu da otkljucam telefon šifrom. Čak ne mogu ni da uđem u fingerprint da promenim otisak npr. jer je šifra netačna, a znam sigurno da je ta šifra jer sam njome otključavao a nijednu drugu nisam stavljao.

Poslednja izmena:
Sa mojim, bas mi je u tome i poenta, da ima neki otisak pa makar i pogresan, sta moze da bude, nece otkljucati telefon...

Da se nadovežem i ja jer imam sličan problem. Ja instalirao drugi rom pa se posle vratio na cuco (uradio backup), medjutim kod mene radi fingerprint ali ne mogu da otkljucam telefon šifrom. Čak ne mogu ni da uđem u fingerprint da promenim otisak npr. jer je šifra netačna, a znam sigurno da je ta šifra jer sam njome otključavao a nijednu drugu nisam stavljao.

TWRP pa idi u file manager pa data/system i obrisi sledece fileove:

1. gatekeeper.password.key
2. gatekeeper.pattern.key
3. locksettings.db-wal
4. locksettings.db-shm
5. locksettings.db

FP ostaje zapamcen ali brise sve pinove, patterne i slicno ako je bilo zapamceno i unlock je samo swipe na gore. Naravno mozes odmah da podesis novo...

probacu danas u svakom slucaju ,poslaces prst postom :)

Mada sve mislim da je problem da se pri formatiranju brise mozda i neka skrivena particija gde su neki podaci koji su bitni za FP. Nagadjam samo naravno. I onda je pitanje da li se TWRP flashom originalnog roma to vraca uopste. Medjutim cenim da bi to trebalo da se sredi sa full resetom koji si ti radio. Jel tebi tada proradio FP bar na kratko ili...?

Ma to je jedan uzaludan posao i samo ako se brikuje telefon i ništa drugo ne pomaže onda je taj put.Ni sam autor onog posta nije to uradeo već je od negde preuzeo to nekompletno upustvo pa me posle davio šta sam radeo.Nije kod mene to pomoglo ali možda će nekome ovaj folder pomoći.Probaću i ovo mada mislim da je kod mene hardverski problem.

Sent from my Le X820

@rista1 ne vracas telefon??
sto se tice backup-a pa poslije nezeli ni jednu sifru onda se napravi backup bez sifri i FP i kad se restore napravi je sve okey..
inace se pobrise ovo sta je @Darko1290 napisao i isto problem rijesen..

from my Le X720 on TT

TWRP pa idi u file manager pa data/system i obrisi sledece fileove:

1. gatekeeper.password.key
2. gatekeeper.pattern.key
3. locksettings.db-wal
4. locksettings.db-shm
5. locksettings.db

FP ostaje zapamcen ali brise sve pinove, patterne i slicno ako je bilo zapamceno i unlock je samo swipe na gore. Naravno mozes odmah da podesis novo...
Hvala, uspeo :)

Sa mojim, bas mi je u tome i poenta, da ima neki otisak pa makar i pogresan, sta moze da bude, nece otkljucati telefon...
Probao sam tvoj i nista se ne desava..ne reaguje..gotovo sam siguran da se formatom obrise nesto jos sa telefona..neki drajver...meni telefon nece ni da slika kada pritisnem senzor...

Poslednja izmena:
Ne radi ti senzor.
Sa paypala mi dali adresu na kineskom pa sam tražio da mi daju na engleskom i čekam odgovor.

Sent from my Le X820

Nazad
Vrh Dno