Nije CL nego CI modul. Ili CAM.CL modul ide u tv a kartica u CL modul! Sve to naravno ako imas TV novije generacije.
Postoji mogućnost i da modul radi i dekodira TV kanale bez kartice (domaći primer: PoštaNet kablovski operater)Common Interface (CI) is a technology that allows you to insert a removable card (or CAM - Conditional Access Module)
Pozz svima. I ja imam kopernikus kablovsku i internet ali sam laik o ovome sto pisete o tim modulima. Jel moze mala pomoc oko toga? Sta su ti moduli i sta ce tacno da menjaju na kablovskoj posto sam dobio neko pismo od njih da ce biti nekih promena
Bas ti hvala na pomociVrati se unazad malo. Imas na ovom forumu ispisanu istoriju tome.
Znaci +600 dindzi na racun *** puno1 resiver ili taj modul ce biti besplatan uz pretplatu, dok ce svaki drugi biti uz doplatu (200-300 dinara).
Sto tragedija?hahahahahahah koja tragedija...
Pa bolji su digitalni kanali i ima viseJa sam pitao radnika u kopernikusu kad mi je instalirao internet oko tih promena i kaze da ce biti dodeljen jedan risiver ali da se nece gasiti analogni kanali i imace bolju sliku zato sto nece vise biti preko satelita. To je bilo pre mesec dana.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari