Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Stavis timeout i onda moze na finger.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ako je na Nova launcher-u stavljen double tap to lock fingerprint ne radi.... A ako se to rešava odloženim zaključavanjem, gde je to?

Sent from S7

Instalirah superman, podesim odmah u opcijama za double tap da gasi ekran medjutim ne radi? Ne radi mi isto ni swipe down?

Sent From My Galaxy S7

Onda stavi timeout
c0e3a22d879d64f9fd3ffb19fdfd8afe.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Restartovao, clean install sam radio. Baš ne znam šta može biti problem...

Sent From My Galaxy S7

Koje memorijske kartice koristite? Razmisljam se da narucim Sandisk ultra sa aliexpressa, deluje okej.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Uzmi ovo - SANDISK EXTREME PRO MICRO SDXC 95MB/s 64GB CLASS 10 www.ebay.com.au/itm/272157065543

Fenomenalna kartica, možeš i neki adapter pa kad zatreba imaš i fleš (i to odličan) ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Poslednja izmena:
Imam tu za gopro, znam da je vrh, samo sto bih nju morao od 32gb, s obzirom da je i ona preko 30 dolara. Ona extreme pro sa 90mbps mi deluje kao sweetspot, 36$ za 64gb,jedino ne znam kako se bori sa 4k upisom.
Mozda ipak odem na tu gore od 32gb za svaki slučaj, 50$ za 64gb mi je previse, a bice i ovo dovoljno memorije.

Ja ti onako stavio 64GB, imaš ti ovu gore karticu i od 32GB ...

Pa znam, to sam i napisao :) verovatno cu nju, to je sigurica.

Najbolja, a i za 4K baš preporučuju ...

s-l1600.jpg

Znam, imam vec jednu, GoPro 4black nije hteo da snima 4K bez 95mbps,ali sam se nadao da ovde mogu da se provucem s jeftinijom :)

Restartovao, clean install sam radio. Baš ne znam šta može biti problem...

Sent From My Galaxy S7

vidi, ja sam 3x instalirao taj rom (v2.1) dok mi nije proradilo. Tj iz drugog je proradilo ali tad nisam imao root? Na kraju sam stavio bez Magisk (ionako ne znam sta je to uopste) i sve ostalo sam dozvoljavao da bude modovano, obican supersu i bez one tamne teme (bas je ruzna). I treca sreca.

64cbbe0ec972eda42236c28379b81618.jpg

Potrebna pomoć, verujem da znate.evo slike iznad.Otkad sam instalirao paralel da bih imao 2 vibera ,dva ova ona čuda itd. , jede bateriju,koristim DOZE ,ne pomaze, popinje i ova dva android čuda.Kako to sprečiti a da mi ipak stigne npr. viber poruka na paralel-u ,treba mi i taj drugi.biber,drugi whats up itd. Kako? Izgleda da doze ne pomaze?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

64cbbe0ec972eda42236c28379b81618.jpg

Potrebna pomoć, verujem da znate.evo slike iznad.Otkad sam instalirao paralel da bih imao 2 vibera ,dva ova ona čuda itd. , jede bateriju,koristim DOZE ,ne pomaze, popinje i ova dva android čuda.Kako to sprečiti a da mi ipak stigne npr. viber poruka na paralel-u ,treba mi i taj drugi.biber,drugi whats up itd. Kako? Izgleda da doze ne pomaze?

Izvinite na greskama u pisanju...[emoji6]

vidi, ja sam 3x instalirao taj rom (v2.1) dok mi nije proradilo. Tj iz drugog je proradilo ali tad nisam imao root? Na kraju sam stavio bez Magisk (ionako ne znam sta je to uopste) i sve ostalo sam dozvoljavao da bude modovano, obican supersu i bez one tamne teme (bas je ruzna). I treca sreca.
Fora je bila u launcheru, radi jedino sa stock modifikovanim launcherom, ja sam koristio Novu.

Sent From My Galaxy S7

Ima li neko Gear 360? Utisci?

Uzmi ovo - SANDISK EXTREME PRO MICRO SDXC 95MB/s 64GB CLASS 10 www.ebay.com.au/itm/272157065543

Fenomenalna kartica, možeš i neki adapter pa kad zatreba imaš i fleš (i to odličan) ...

Ako mu ne treba nigde više osim u telefonu, totalno bacanje para; neće iskoristiti ni 40% brzine kartice.

CSC ti odredjuje na kom si regionu i posto Samsung daje OTA update na kasiku, neki regioni dobijaju redovno i ranije update a neki ne. Zato mnogi ovde ubacujemo firmware sa nekim boljim CSC-om.

Napomena za sve koji hoce da flesnu Supermena, obavezno koristite stock modifikovani launcher, nikako Novu i slicne, zbog baterije pricam. Od kad koristim S7 guram Novu bilo sa stock romovima, bilo sa Supermenom i nikad nesto specijalno nisam bio zadovoljan baterijom. Juce kad sam saznao da double tap to sleep radi jedino sa stock romom, obrisah Novu i baterija se bukvalno preporodila.

Launcher nema nikakve veze sa baterijom.

iP7

Double tap to sleep možeš u podešavanjima Nove da upališ, ne treba ti uopšte nativna podrška custom roma

Zar nije bio problem zbog fingerprinta pa je bio neophodan root za to?

Sent from my S7 using Tapatalk

Mozes da stavis u podešavanjima nove da se ekran ugasi a telefon se zakljuca posle 5 sekundi, onda nema problema sa FP.

To znam, bilo i tad, al ne odgovara mi [emoji1]

Sent from my S7 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno