Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Neko je stavio link da su stopirali update, da ćemo mi ostali dobiti u drugom kvartalu, nešto navodno peglaju..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kod mene je imao brutalan bug. Ja sam na DBT fabrički.. BTU sam cisto stavio, preko odina,CSC koji radi factory reset, odradio još i iz recovery FR i wipe cache , i na kraju dana nestanu sve zvučne notofikacije, oba puta.. Nikakva dodatna podešavanja nisam radio, tipa DND,i slično.. Vratio se na DBT 6.0.1, sve radi perfektno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne mogu da izdržim ,pa ljudi kad bi znali koliko je bolji novi Superman rom od stocka ,ne bi ste ni spominjali update neki [emoji14] .Brzina fluidnost ,baterija zvuk i opcije nove koje necete videti na stocku nikad.Telefon je ludilo tek sad.Pozz.:guitar:
E moj druže kad je nas par to ovde još govorilo!

E moj druže kad je nas par to ovde još govorilo!

Pa hajde onda pravite recenziju roma ***. I baba kurana može da piše da je nešto vr' a ono... onda, video ili textualna recenzija, birajte vi ;)

Ima li poboljsanja u multitaskingu?
Dajte neki SS. :)

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Uzivajte dok traje uskoro Tizen preuzima

Sent from my iPhone using Tapatalk

fd92e7dd52763112c24733042b2b2773.jpg

Mene ovo oko originalnog csc-a interesuje (zašto je prazno). Inače odradio sam flash na BTU sa opcijom factory reset i i na prvi pogled čini mi se da je baterija ista ili malo slabija. Što se zvuka i notifikacija tiče za sad nema problema.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa hajde onda pravite recenziju roma ***. I baba kurana može da piše da je nešto vr' a ono... onda, video ili textualna recenzija, birajte vi ;)

+1

Ako je toliko dobar ubedićete me da puknem root i ubacim.
Pa samo zbog stereo zvuka vredi da se odradi; gde je mogućnost izbora šta hoćeš od softvera, kojekakva podešavanja u sitna crevca itd. Inače ima recenzija na yt...doduše malo je starija ali služi.

Ja sam kao strpljiv ali bice izgleda promene CSC-a baš zbog update-a.... Flash na 6.0.1 BTU pa onda OTA na 7.0

Sent from S7

Ja mislim da je bolje da ides direktno na zadnji BTU 7,0 u odinu, nego da krpis preko OTA.
Ja sam tako uradio i radi bez greske za sada.

Poslednja izmena:
Znam da se još dugo ne može očekivati nougat za s6. Imam pitanje : Ako sad npr fleshnem BTU 6.0.1 sa njihovim csc, hoću li među prvima dobiti OTA na nougat na mom s6?

Tapa...

Niko ne zna za koji ce region prvo da ide.

Pa samo zbog stereo zvuka vredi da se odradi; gde je mogućnost izbora šta hoćeš od softvera, kojekakva podešavanja u sitna crevca itd. Inače ima recenzija na yt...doduše malo je starija ali služi.

Meni na prvom mestu double tap to sleep i gestures launchera.

Lista je stvarno poduža ;)

Ne mogu da izdržim ,pa ljudi kad bi znali koliko je bolji novi Superman rom od stocka ,ne bi ste ni spominjali update neki :p .Brzina fluidnost ,baterija zvuk i opcije nove koje necete videti na stocku nikad.Telefon je ludilo tek sad.Pozz.:guitar:

ne meni nije jasno kako ljudi pricaju kad ce nugat a on poodavno izaso :D nego dobro mozda nece da cackaju, neki ne znaju kako...bas se slazem za supermana, sa efektima odnosno dodacima sto su stavili zvuk je duplo bolji ,jaci,jos ako imate dobre sluske onda to bude top,i baterija je nesto bolja na supermanu,jos da je jos xposed tu bilo bi i bolje, kod mene na s7e dok sam na wifiu gura i do 7 sati sota.uglavnom mene malo nervira sto mi na 4g brzo trosi bateriju,i pravi puno awake sc off,moguce jer je kod mene u kg nesto losiji sinal na vipu

Meni na prvom mestu double tap to sleep i gestures launchera.
Double tap to sleep je podrzan na novom Supermenu?! Odmah ide na skidanje, jedina stvar sto je mi je nedostajala sa HTC M8 :)

Sent From My Galaxy S7

Superman control - launcher settings -
Screenshot_20170212-095559.png
I ova zadnja opcija je obavezna,
kao na MIUI-u kad swajpuješ bilo gde na ekranu otvori notifikacije (ne mora prst direktno na njih).
Inače, kad se odaberu opcije onda mora ona strelica gore desno pa restart launchera (da bi opcije radile).

Poslednja izmena:
Swipe down je genijalna stvar za telefone sa velikim ekranom koji nemaju mogućnost poput pixela da spustiš preko fp.

Zaboravih da naglasim, ove opcije su na v2.1, na v2.0 ih nema (a bile su na MM verzijama ranije).

Sve to ima i na nova launcher prime, ako nekom znači.

A kamera, je li isti kvalitet slike kao na stocku?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Odlicno onda. Jer do sada je bila uvijek praksa da stock ima mnogo bolju kameru od nekog roma

Sent from my D6503 using Tapatalk

Meni nekako bas isto,generalno je na s7 prednja morala da bude bolja tj veca pixelaža al sta je tu je

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Stavis timeout i onda moze na finger.

Na supermanu ne trazi, kako je na stock pojma nemam ;)

Da i ja pohvalim Supermen 2.1. Odličan rom. Juče je izbacio i novi kernel 2.1.5.
Pošto svaki svoj telefon momentalno rutujem, na stok romu mi opcija Smart View zbog ruta ne radi, a i Lucky Patcher na nougatu mi kove telefon. Na Supermenu sve fercera bez problema. Meni dovoljno da bih ga svakodnevno koristio.
One ostale džidža-bidže iz arome sam poisključivao, tako da je sve na mobu kao i na najoficijalnijem samijevom firmwareu.

Nazad
Vrh Dno