pa ko je trapav neka zaradjuju na njemu 🙂 ortak se napio u klubu u petak i pao i ode display na S4 koji je bio obmotan u traktorsku gumu, dzabe sve 🙂 ko nema para za eventualnu popravku ni ne treba da kupi telefon. to je kao da istreses sve pare sto imas na nov auto pa kada treba na redovan servis, nema veze, nema se para, skupo ***, neka ga popravlja zika iz komsiluka kada rikne nesto :smoke:
@hsv: pazi, pisao sam i to pre pola godine, ortak takodje drzao Z2 obmotan u gumu tako da moze da prezivi nuklearni napad. ispadne mu i on ga sa svojom trocifrenom kilazom jos zgazi 🙂 posle kuku lele, necu u CT servis da menjam display za 200e nego dao ziki da mu zameni. sada mu display treperi kao novogodisnja rasveta, a ni zika mu bas nije zamenio za 10-20e. tako da moja poenta stoji, ljudi ovde kupuju preko svojih mogucnosti a kada se desi peh onda vatanje za glavu. deru za servis, skupi delovi, a svi hoce besne cipsete, besne display-e, staklena kucista i slicno, naravno, ako moze popravka za 20 evrica bilo bi super.
zasto edge display ne bi vredeo 300? to sto mi ocekujemo dzabaka servis je druga prica.
Ko je još lud da daje za zamenu displeja 200,300e?
Huawei Mate 9
pa evo, ovaj moj ortak koji je bio toliko pijan da je pao sa stolice, sve sa stolicom u klubu je vec otrcao kod zike da mu plati 100e za S4 amoled. lepo mu rekoh da za te pare ima polovan nepopravljan S4 ali dzabe. reko, izvadi memorijsku karticu i bateriju i telefon u kantu ali ga je vec odneo. da sam nasao nov telefon za sebe dao bih mu svoj S4 za 100e.
cinjenica da od Edge displeja nemas mnogo koristi (osim za gledanje) a predstavljaju veliki rizik po novcanik i to samo zbog gluposti 🙂
nema mnogo vajde od edge display-a za sada ali nekim ljudi se jednostavno svidjaju i to je dovoljan razlog da ga kupe. cak su mislim i vise prodali S7E nego S7. a kome ne odgovara kupovina Edge telefona iz bilo kog razloga, nije obavezna 🙂
Tesko se moze to opisati, i S7E je vrh ali je N7 u ruci bio munja, bukvalno padaju gace kakav je trip bio, bez preterivanja. Steta sto se onako zavrsilo.N7 držao par puta u rukama dok je još bio izložen u mediamarkt, fantastičan izgled i dizajn, bas se bio nameracio da ga uzmem uz produženje ugovora, ali... Zbog svega, došao p9 plus...
Huawei Mate 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari