Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ti tačno
1a4e754044397c03bda1176887b85700.jpg

Bar ovde u de većinom svi imaju dual sim MHA-L29, jedino koliko sam citao operator O2 ima Single sim.
Tako da znas, postoji verzija i za kinu , ne znam koja je tačno oznaka...
Uglavnom, traži MHA-L29 DUAL SIM.
Ako te jos sta zanima, tu sam 🙂
Za sad postoje dve boje koje su dostupne u eu, bela i space Grey, očekuje se uskoro i crni u evropi kad tačno će biti dostupan, to ne znam...
Huawei Mate 9

Poslednja izmena:
Odlicno,
kazi mi, ako bih nasao na aerodromu (Dubai ili Abu Dabi) single ili dual verziju, da li bi radili na nasoj mrezi?
Takodje me interesuje da li postoji jos neka razlika na telefonu osim oko kartica ?
Hvala

Ove dve oznake što sam stavio ss, rade normalno u evropi, tu nema brige, samo nemoj verziju za kinu da uzimas, ko sto rekoh, ne znam koja je oznaka. Od ove dve uzmi bilo koju i to je to.
Nema nikakve razlike između dual i Single sim, po specifikacijama sve je isto osim eto, dual ili singl sim.

Huawei Mate 9

Samo za info
Na Google +, EMUI International, dosta novih tema za emui 5.

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 6gb vs Google Pixel XL - Speed /Multitasking

https://youtu.be/_A07nIfbGOQ

Lično mi ovi testovi niti šta znače a niti verujem, ali za one koji se zanimaju i milisekunde i koji se pale na te testove, izvolite 🙂

Huawei Mate 9

Veruj da ja to nisam ni odgledao, video na Google +, pa samo prekopirao ovde...
Moj tekst ispod video klipa sve govori.. 🙂

Huawei Mate 9

Imam samo jedno pitanje. Ja sam još uvek a B126 i čekam OTA update. Da li se pojavio ili još nije ?

Ja sam na B138, ima vec mesec dana... Dobio OTA Update.
Jesi pogledao HiCare?

Huawei Mate 9

I ja imam b126. Probao update I iz HiCare. Nema. :-(

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Postavio sam link za skidanje B138, i uputstva kako i sta...
Na vašu odgovornost skidate i ubacujete.
A najavljen je i novi update B158, za sad samo za kinu itd..

Huawei Mate 9

E da, nikad da napišem 🙂
Našao sam jedan BUG 🙂
Kad uđem u design app, pa da podesim npr Wallpaper za zakljucan ekran, cim overim koji cu Wallpaper, nista se ne dešava, moram na Home, pa da pogasim sve Recents. Znaci šanse nema da iz design app postavim Wallpaper koji ja želim iz ponuđenih tema...

Huawei Mate 9

E da, nikad da napišem 🙂
Našao sam jedan BUG 🙂
Kad uđem u design app, pa da podesim npr Wallpaper za zakljucan ekran, cim overim koji cu Wallpaper, nista se ne dešava, moram na Home, pa da pogasim sve Recents. Znaci šanse nema da iz design app postavim Wallpaper koji ja želim iz ponuđenih tema...

Huawei Mate 9
Baci telefon [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Naravno da, neću 🙂
Cekam vas sa tim rozim linijama i flekama na s7e da bacite, pa cu onda i ja 🙂
Sitnica je ovaj bug, ali mene iritira...

Huawei Mate 9

Postavio sam link za skidanje B138, i uputstva kako i sta...
Na vašu odgovornost skidate i ubacujete.
A najavljen je i novi update B158, za sad samo za kinu itd..

Huawei Mate 9
E moj Bogi. Telefon je 3 godine u garanciji. Znači nikakvo flashovanje s moje strane ne dolazi u obzir, makar bio i zvanični rom. Strpljivo čekam nove verzije.

P.s. Ima li neka fora da glasom upravljam aplikacijama?

Ručno ubacivanje, nema nikakve veze sa garancijom, čak i na zvaničnoj huawei stranici, Huawei blog stoji svaki update i piše kako se ručno /manuelno ubacuje novi update 🙂
Mada, razumem te, i ja pre cekam OTA nego ručno ubacivanje Update.. Isto tako cekam za p9 plus, ota za v7 i emui 5.

Eh, to nisam ni gledao id opcija da li ima i ako ima kako funkcioniše... To me bas i ne zanima... 🙂

Huawei Mate 9

Bacih pogled sad na onaj link koji si okačio. To je za L09. Kod mene je L29 dual sim model. Možda zato još nema OTA update-a.

Jeste vidi stvarno, sorry, moja greška...
Kod mene je isto MHA L29 dual sim, i dobio update pre mesec, tako nesto...

Huawei Mate 9

Čitam sad na xda da se ljudi žale na battery life na b138. Izašao je b158 koji bi trebalo to da ispegla i donosi još i 10x zoom. Takođe, za kinesku verziju je izašao b167 za koji kažu da ima dodatne optimizacije potrošnje.

Zaboravio sam da tebe pitam Bogi, kako baterija na b138? Koja ti je tačna oznaka modela. Kod mene je c432.

Nazad
Vrh Dno