Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Videh na KCN-u u reklami da ce deliti i CI module, neko je bio ovde pitao da li ce ici samo kartice ili zajedno sa CI modulom...

moze li neko pojasniti koja je ralika između "samo" kartice i kartice sa cl modulom..

Sent from my E2003 using Tapatalk

CL modul ide u tv a kartica u CL modul! Sve to naravno ako imas TV novije generacije.

CL modul ide u tv a kartica u CL modul! Sve to naravno ako imas TV novije generacije.
Nije CL nego CI modul. Ili CAM.
Postoje i novije generacije CI+
Common Interface (CI) is a technology that allows you to insert a removable card (or CAM - Conditional Access Module)
Postoji mogućnost i da modul radi i dekodira TV kanale bez kartice (domaći primer: PoštaNet kablovski operater)

Ne znamo da li planiraju možda da nam ponude servise "pogledaj propušteno" ili "video klub", onda bi bolje bilo uzeti STB...

Samo da se dopunim, osim Prve World i Pink Premiuma (koji traži CI modul), signala nema ni na BN Sat i TV Partizan.

A na info kanalu i dalje nam čestitaju Novu godinu i Božić...

Lebane i Leskovac PINK WORLD ne otvara u digitalnoj, analognu ne vredi komentarisati...

Verovatno misliš na Prvu World, pošto na Pinku World ima signala.

Kod nas i dalje nema signala na kanalima Prva World, Pink Premium, BN SAT, TV Partizan i Happy Kupleraj 2.

Pozz svima. I ja imam kopernikus kablovsku i internet ali sam laik o ovome sto pisete o tim modulima. Jel moze mala pomoc oko toga? Sta su ti moduli i sta ce tacno da menjaju na kablovskoj posto sam dobio neko pismo od njih da ce biti nekih promena

Pozz svima. I ja imam kopernikus kablovsku i internet ali sam laik o ovome sto pisete o tim modulima. Jel moze mala pomoc oko toga? Sta su ti moduli i sta ce tacno da menjaju na kablovskoj posto sam dobio neko pismo od njih da ce biti nekih promena

Vrati se unazad malo. Imas na ovom forumu ispisanu istoriju tome.

Zna li neko kako ce ici sa tim resiverima i da li ce resiveri da se placaju? Ja imam 3-tva nece valjda trebati za sva tri ti resiveri?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

To niko živi ne zna.

Trebace ti za svaki tv resiver ili ci modul ako si tv novije generacije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čovek je pitao da li će se risiveri plaćati za dodatni TV.

Imam teslu tv fox i jos jedan. Al nece valjda za sva tri da se placaju resiveri

Svuda se dodatni risiver naplaćuje,kod mts Box-a,Total TV-a pa nema razloga ni kod Kopernikusa da se ne naplaćuje.

*** valjda ce bar jedan da bude besplatan. Ovako sad gledan na 3 tva. A kad pocnu ti resiveri moracu tri da uzmam. Valjda nece biti skupi. Hvala svima na odgovorima

Neko je ranije reko da treba očekivati da će drugi i treći risiver biti besplatni ako se uzme više usluga u paketu (TV + internet + telefonija).

Ja imam tv i internet i zadovoljan sam uslugom iskreno. E sad ako uvedu te resivere mislim da ce biti skupo

Sad se raspitao kod jednog radnika kopernikusa kod mene u paracinu on kaze da nema nista od resivera. Ostaje ovako kako jeste

Najbolje:)

Ja sam pitao radnika u kopernikusu kad mi je instalirao internet oko tih promena i kaze da ce biti dodeljen jedan risiver ali da se nece gasiti analogni kanali i imace bolju sliku zato sto nece vise biti preko satelita. To je bilo pre mesec dana.

Ja sam pitao radnika u kopernikusu kad mi je instalirao internet oko tih promena i kaze da ce biti dodeljen jedan risiver ali da se nece gasiti analogni kanali i imace bolju sliku zato sto nece vise biti preko satelita. To je bilo pre mesec dana.

Pa bolji su digitalni kanali i ima vise

Nazad
Vrh Dno