Šta je novo?

AMD’s Next Gen x86 High Performance Core is Code Named “Ryzen”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad cju se usrati intel narodna kompanija :)

Opa, HT na i5 procesorima. Posle G4650 Intel pokazuje da je narodna kompanija koja misli o svima :p

U najmanju ruku bice zanimljivo, ako se sve ove najave ostvare :) samo da hoce zaguzvat sa cijenama pa da nesto dobro moze da se uzme, za manje para :d

Jel ovo istina za i5 i HT ili se zezate,i ako je istina jel to sada izlazi[emoji3] ?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ma od sutra, preko BIOS upgrade-a

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

^jesi li ozbiljan?

Ma gde? Najavljeno za nove modele.

Lepo da šire ponudu procesora, a baš me zanima šta će biti sa cenom i7 6900 serije od marta.

Hahahahhaahhahahahaha
I5 sa hyper threading.

To su mogli pre 5 generacija da izbace, isto kao i Pentium sa HT.
Sad im gori pod nogama jer apsolutno nista nisu radili od 2xxx serije, pa ubacuju ht pentiume i i5ice.

Bruka i sramota. Ovo bi trebalo da bude protivzakonito.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nikada nije kasno bice stvarno dobro ako to urade.

A u cemu ce biti i5 vs i7 razlika, u 2mb kesa?

Nije tema ali Intel je slupan... ili neka gase I3 liniju posto je pentium itekako zamena ili neka gase i5 posto ce biti slican kao i 7 ...

Ko zna mozda u buducnosti je I5 iskljucivo 4c 8t , dok je za i7 6c 12t i mozda 8c 16t (resili da puste zverke u masu) poterao ih amd sa zenom :D

Bacite li vi pogled na vase napisane postove?

Kao klinci na velikom odmoru...

A cemu inace sluzi tema koja se od pocetka bazira na 20% uvijenih AMD izjava, 40% lepih zelja i 40% abrova tj glasina?
Svima koji zele da se bave ozbiljnom analizom egzaktnih podataka savetujem da svoj trud uzalud ne trose ovde vec predju na temu o nekom hardveru koji se vec pojavio i o kome se svasta nesto, pouzdano jel'te, zna.

A cemu inace sluzi tema koja se od pocetka bazira na 20% uvijenih AMD izjava, 40% lepih zelja i 40% abrova tj glasina?
Svima koji zele da se bave ozbiljnom analizom egzaktnih podataka savetujem da svoj trud uzalud ne trose ovde vec predju na temu o nekom hardveru koji se vec pojavio i o kome se svasta nesto, pouzdano jel'te, zna.

da, mi smo neozbiljni a oni fanboy blogici su pro ....

Pa ako ja svoje neznanje prosipam svuda greota da oni svoju mudrost trose na ovakvoj temi.

To samo pokazuje koliko je intel zakidao is sve po malo davao na kašičicu, samo koji procenat gore koliko da bude nešto "novo".
Kažeš da će amd prebaciti intel po performansama po jezgru? Ili da će amd nastaviti da nas zakida kao što to radi u poslednjoj deceniji? :d

Pa ako ja svoje neznanje prosipam svuda greota da oni svoju mudrost trose na ovakvoj temi.

Sto si se ti nasao prozvanim?

Problem je sto se gubi fokus realnosti pa ima zescih odvala.

Intel propasti nece niti ce,kao ni AMD bez obzira kako se pokazali novi procesori jer im prvenstveno Intel nece dozvoliti da propadnu

Gnev sto je Intel davao na kasilicu: pa naravno da jeste,vi ne bi da vas niko ne ugrozava? Nisu dobrotvorna NVO...

AMD sada ide na sve ili nista,jer ako ovde kiksnu zesce,ugasili su ga jer gube totalno poverenje kupaca i fanova,ova tema pokazuje koliko se nadamo necemu dobrom...

Ne treba se zaletati niti bilo sta ozbiljno razmatrati dok AMD ne izda neku zvanicnu informaciju.

A sto se tice cena,ni AMD nije blesav i ici ce nize taman onoliko koliko mora,ni oni nisu na pare gadljivi,tacnije,preko su im potrebne...
A ni Intel nije blesav,znaju oni dobro sta,kako i ko i ima garant jos par keceva u rukavu kao novu G seriju,nisu oni od juce,ne treba ih potcenjivati...

Sve u svemu,bice zanimljivo jer kao i vecina ovde i ja cekam izlazak pa da vidimo sta cemo kupovati...

Sto si se ti nasao prozvanim?

Problem je sto se gubi fokus realnosti pa ima zescih odvala...

Nisam se nasao prozvanim, prosto mi zao koliko se neki trude da izvedu zakljucke iz glasina i da ih u isto vreme opovrgnu, a kad neko drugi kaze da se na osnovu tih glasina nada nizoj ceni onda opet krene mudrovanje kako to, na osnovu istih glasina nikako ne moze. Pa me prosto tuga hvata kako neko sa tolikim znanjem i voljom da druge edikuje trosi vreme i tolike sive celije da protumaci abrove u koje ne veruje :trust::trust:
http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-chips-10-smaller-when-compared-to-intel-skylake-dies.html

Poslednja izmena:
Ah,te sive celije... :)

Cudi me da nemamo ama bas nista,makar neku slamcicu osim ovih lupetanja sa tabelama i sl...

***,pa nas Bench je imao Kabylake cpu i to mnogo pre official release a ovde nish...

Zanimljiv odgovor intela sa najavom i5+ht.

Kako li ce ga skresati da se razlikuje od i7? Verovatno nizi takt/turbo, i ubaciti ga cenovno izmedju te dve linije. Nesto sto bi se moglo nazvati i i7 7x00s model. :)

Inace navijam za AMD, bez obzira da li cu u buducnosti bili plavi ili crveni.

Ah,te sive celije... :)

Cudi me da nemamo ama bas nista,makar neku slamcicu osim ovih lupetanja sa tabelama i sl...

***,pa nas Bench je imao Kabylake cpu i to mnogo pre official release a ovde nish...

I ja sam napisao da cela prica smrdi, ako nista drugo, mozfa skinu jos neki dinar intelovim.

Zanimljiv odgovor intela sa najavom i5+ht.

Kako li ce ga skresati da se razlikuje od i7? Verovatno nizi takt/turbo, i ubaciti ga cenovno izmedju te dve linije. Nesto sto bi se moglo nazvati i i7 7x00s model. :)

Inace navijam za AMD, bez obzira da li cu u buducnosti bili plavi ili crveni.

To je najava,i oni cekaju izlazak da vide koliko ce se ispruziti...

Da li ovde neko veruje da je Intel sa svojim fabrikama stvarno ugrožen?

Intel propo! :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno