Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Google nikada nije išao na ultimativnu brzinu tipa otvori 20apk itd itd. Išli su da naprave paket koji uvek radi odlično.
Opet će op4 biti "brzi " od pixel2

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za korisnike Mate 9, imate nove emui 5 Black teme na XDA
95f3a2218c524d365ca92a50089a0de3.jpg

Huawei Mate 9

Google nikada nije išao na ultimativnu brzinu tipa otvori 20apk itd itd. Išli su da naprave paket koji uvek radi odlično.
Opet će op4 biti "brzi " od pixel2

Upravo tako. Ali fluidnost ce uvek biti najbolja na Google uredjajima.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Nedostaju mi neke fore s iOSa, npr da sa lock screena mogu da upravljam Podcasts player-om bez otkljucavanja. Ima neko ideju kako to da namestim na Mate 9. Aplikacija je podcast addict.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Našao sam ovo i namestio. Osećam se tupavo...

Eto sad, posto si bio korisnik iphone, aj sad ti iznesi tvoje mišljenje u vezi mate 9...jer ga ovde pojedini napljuvali i to kako... Kazu, skup kinez 🙂
Al budi iskren, jer imaš fin, a ne da kačis youtube kako mate 9 radi 🙂

Huawei Mate 9

Ja sam se magareta (iPhone 5) popeo u space shuttle. Stvarno je odličan telefon. Ima par stvari koje nerviraju, npr. Phone Manager koji mi stalno javlja kroz notifikacije da neke aplikacije troše previše baterije. Ne znam kako da mu kažem da ignoriše Viber, WhatsApp i mail. Meni je najveći problem sto su prečice na vrhu telefona i ih je teško dohvatiti,ali to je tako na Droidu.

Dizajn i izrada su vrhunski. I baš je lepo simetrican da brkam šta je gore a sta dole kad uzimam telefon. Displej je odličan iako je samo 1080p. 5.9" prijaju za sve. Zvučnici su odlični, sa pola snage slušam Podcasts dok vozim (iPhone je morao do kraja, i da natucam ponešto).

Kameru sam samo koristio u auto modu, jer nisam imao vremena da je testiram. Video kamera je super, snimao sam u sredu demo za firmu njom.

Kako se namešta da preko čitača otisaka spustis do kraja notifikacije i prečice? Namestio sam da pokaže onih par, ali ne i sve.

Kul je onaj iOS wannabe panel na lock screen, ali bih voleo da je stalno dostupan i da je prosiriv. To sam ubedljivo najviše koristio na ios.

Nisam uspeo da namestim daljinski za tv da radi. Za STB radi odlično, samo je realno telefon prevelik da ga koristiš kao daljinski.

Kod mene daljinski bar radi super, na sva tri tv-a...
Radi kako treba i mate 9 i p9 plus 🙂

Huawei Mate 9

Da li ima da se nadje jednobojni Mate 9, da je iste boje i sa prednje i zadnje strane. Za sada koliko vidim ima samo crna i dark grey....

Još jedna stvar koja mi se sviđa u odnosu na s4. Nisam morao pola dana da gasim bespotrebne Samsung aplikacije (ChatOn, etc.)

E sad sam u velikoj dilemi😀 Na oglasima se pojavio jedan Mate 9 star manje od mesec dana sa garancijom naravno po ceni od 500fr (450e). Idu jos 4 dodatne maske sto je manje bitno ali i to je bar jos 20-30€ dodatninplus. Na aukciji je pa ako ostane ista cena (za sad nema ponuda) u velikoj sam dilemi. Ali mi me malo smara sto nije nov telefon a dajem 500e i sto je dark grey a ne crn 🙂 Neki savet? Veceras do 10 traje ponuda...

Iskreno, uzimaj. 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

E sad sam u velikoj dilemi😀 Na oglasima se pojavio jedan Mate 9 star manje od mesec dana sa garancijom naravno po ceni od 500fr (450e). Idu jos 4 dodatne maske sto je manje bitno ali i to je bar jos 20-30€ dodatninplus. Na aukciji je pa ako ostane ista cena (za sad nema ponuda) u velikoj sam dilemi. Ali mi me malo smara sto nije nov telefon a dajem 500e i sto je dark grey a ne crn 🙂 Neki savet? Veceras do 10 traje ponuda...
Ukoliko imaš volje za Mate 9, video si ga, njakao i zadovoljan si izgledom o kako radi... Za te pare kupuj...
Ovde ako pitas sta ces kupiti, sigurno neces od većine dobiti pozitivan odgovor da kupis mate 9, jer previše youtjubera ovde ima...
Odluci sam, kao što sam napisao, ako se tebi svidja, nema tu sta dalje sa se polemise...
Dobra cena za dobar fon 🙂

Huawei Mate 9

Ma ja cu uzeti najverovatnije mate 9 ali bi pre novog i u crnoj boji. Ovaj je space grey i star mesec dana. Za mesec dana ili 2 cu naci nov za slicne pare i u crnoj boji

Za crni ces se nacekati, bice dostupan u eu, ali ne još uskoro... Koliko ja videh... Mada i space Grey je ok...
I ne bih ti savetovao crni mate 9, metal pa će svaka ogrebotina da se vidi... Imao davno htc one s crni...
Čini mi se da na eBay.de već ima Mate 9 za oko 550e, nov...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Ma nemoj nikako space grey...Mislim da ne postoji ružnija kombinacija boja. Toliko je monotono da nije normalno. Samo nemoj da bude beli napred zbog crne trake oko ekrana.

Velik izbor i nema, ili beli ili Space Grey 🙂
Crni, lepsi jeste, ali ko sto rekoh, metal i Crna boja se ne slažu nikako, zbog sitnih ogrebotina.
Beli, odvratan 🙂
Ostaje eto Space Grey 🙂

Huawei Mate 9

Mate 9 space grey Odlično izgleda i ja prezadovoljan istim. Ako imaš šaku za njega, uzimaj.

Nista od kupovine. Ponudio sam 500 ali u zadnjem trenutku ode skoro na 550. Nisam hteo da licitiram nista preko. Bice jos prilika 🙂

Lagano, čekaj da padne cena ili prati eBay i Amazon, bice to za 550e novih...
Na eBay.de sam bas gledao veceras, ima nov za 580e

Huawei Mate 9

[youtube]Z3If7MgMdrE[/youtube]

Lep review ,još jedan fanboj pixela koji ga je nahvalio

Poslednja izmena:
Ja sam iz CH. Ima u radnjama za 650fr sto mu dodje skoro 580€ ali jos je to solidno puno. Pasce cena kad izadje p10. A i na oglasima naletece neki nov ili par dana star za 550fr sigurno. Samo treba malo popratiti i imati malo srece

Očekuje se vrlo brzo novi update za Mate 9 , verzija B158 .

This update adds a 10x zoom and optimizes the drawer homescreen display. [What's new] Added a 10x zoom, which enables you to take clearer photos from a distance. [Optimizations] Optimized the drawer homescreen display for a better experience. Decreased the CPU load for several core processes to achieve better system performance. Improved device security with Google security patches. [Update notes] 1. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating. 2. The system will restart after the update. This will take about 5 minutes. 3. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorized Huawei service center for assistance.

Huawei Mate 9

Da li mi se isplati da kupim Mate 9 preko Kupujem-Prodajem, mislim iskljucivo na ove likove iz Subotice sto donose telefone preko grane uz koju daju i garanciju ili da kupim kod lokalnog prodavca takodje sa garancijom, naravno i vecom cenom...

Rado bih ti pomogao, ali ja ne znam sta da ti kazem,od koga je bolje da kupiš... Ne znam...

Huawei Mate 9

To sta se tebi isplati, to ti najbolje znas, i to ti ne moze niko odgovoriti.
Vidi sta dobijas na jednoj strani, sta na drugoj pa preseci...
Sustina je da je izvor telefona verovatno isti, tako da se cela prica svodi na pricu oko garancije, kao i uvek...

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Hvala na odgovoru, sto je najbitnije resio sam da kupim ovaj mob 🙂
Imam jos jedno pitanje, da li postoje evropski modeli i samo jedan standardni....

Postoji dve verzije, ali u evropi ces naci samo odgovarajući za eu tržište,to jest ova oznaka.
I to dual sim MHA-L29

Huawei Mate 9

Nazad
Vrh Dno