dusanbbgk
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.10.2012
- Poena
- 170
Takodje!Meni na miui ode 1% preko noći.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Takodje!Meni na miui ode 1% preko noći.
I devojke na fb skoro sve lepo izgledaju.Nije mi jasno kako uspeju da izvuku SoT i po 20+ sati?! [emoji15] Neka specijalna optimizovana verzija miui samo za nekolicinu osoba...Pogledajte prilog 221070
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=70762750
Sent from my Redmi Note 3 SE
I devojke na fb skoro sve lepo izgledaju.
Da ga pustis 20h da prikazuje tekst ili sliku pa i mozda, bilo kakvog rada 20 sati ne moze izgurati, ne moze ni 10. Moze da bude Cak Noris, ja u ovo ne verujem, a naivan je svako ko poveruje.Znas li ko je Paget96?
Covek je programer, Danijel Markov iz Krusevca i napravio je jedan od najpopularnijih tvikova za android - L Speed i jos dosta dobrih aplikacija.
E pa on je ucestvovao u pravljenju tog miui 8 modifikovanog roma, a i ovaj sto je okacio taj screenshot je takodje jedan od devs-a sa xda i pravio je taj rom zajedno sa Danijelom, a iz ukrajine je (ss je na ruskom jeziku), plus lik je jedan od moderatora xda foruma.Zasto bi on lagao tj. falsifikovao taj ss, kazi ti meni?
A nije nemoguce jer ako si citao da su uspeli na OnePlus 3 sa baterijom od 3000mAh izguraju 7-8 sati SoT-a heavy rada sa posebnim kernelom, a citam komentare da dostizu i do 10 sati ukljucenog ekrana. Ipak je SD 820 dosta zahtevniji sto se tice baterije od naseg SD 650.
hahahha.. nakacio si se za bezicni stampac coveceeee... kako mislis internet da imas... ocito dete zna... a ti na ucenje englisha.. tipican primer kad neko prodje kroz skolu a ne nauci krucijalne stvari.. dakle,pitaj dete kako da se nakacis na wi fi
tipican primer kad neko prodje kroz skolu a ne nauci krucijalne stvari
@djagi
Probaj da daš konekciji statičku ip adresu obično kod telekomovih rutera bude u obliku 192.168.1.xxx. ovo xxx zameniš brojem od 2 do 255 (poželjno preko 20-30). Smo pazi, molim te, da se ne zakačiš na aparat za espreso . Ili još lakše, ako kući imaš wifi ruter privremeno mu ukloni zaštitu (šifru) pa probaj da se konektuješ. Javi kako je prošlo.
Pozdrav
ok sorry,, ovo sto si poslao je nakaceno na stampac, jeste mreza, ali ne internet
Legenda kaže da se Čak Noris povezao na net preko smederevca. Ja ne verujem da si ti Čak NorisMa neka se zakači i za štampač i za aparat za espreso,mikrotalasnu,šporet ili frižider. Meni svejedno.
Samo iako se zakači,neka onda može i da se koristi.
Često se dešavaju problemi kao što ti imaš. Kod mene kući jedno vreme imali smo 3 lg telefona koji su imali isti problem. Kad su nam zamenili ruter sve je proradilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari