Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta kažeš Tozo, ako nema big boobs dobar je i Stiven… [emoji14]

Hahahahahahahahahaha :eyebrows: 😀 ,) Bogami, ako se dobro secam Felon bese dobra, al` su je zamenili nekom drugom glumicom u nekom trenutku. A valjda su i Stivena menjali 😀 Davno bese...

Designated survival skroz ok serija, preporuka.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Hahahahahahahahahaha :eyebrows: 😀 ,) Bogami, ako se dobro secam Felon bese dobra, al` su je zamenili nekom drugom glumicom u nekom trenutku. A valjda su i Stivena menjali 😀 Davno bese...
Nova Felon bila još bolja a i Stiven je bio zamenjen drugim glumcem ali će o tome verovatno nešto više znati Toza da nam kaže...

Designated survival skroz ok serija, preporuka.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Meni deluje prorocki. Mozda ne kao Simpsonovi sto su sve i svasta pogodili (slucajno il namerno) ali vrlo lako se moze izvuci paralela izmedju serije i trenutnog desavanja u USA.

The dead have highways

Arrow konačnooooo pravi Black Canary!!!!!
Oduševila me ova epizoda!!!!

Dianh Drake prvi Black Canary iz stripa,na kraju epizode kad je rekla svoje ime [emoji33] [emoji33] [emoji122] [emoji122] [emoji8]
75d775cd1bbd7cbc3e6f2968f5872ebe.jpg

Sad konačno možemo da dobijemo pravu Black Canary pravo iz stripa,ona je isto bila u ljubavnoj vezi sa Oliverom tako da se sve uklapa.

Thalia Al goul isto odlična.

Ova 5 sezona dobrano se drži kvaliteta prve i druge sezone,samo tako neka nastave.

Послато са Huawei Honor 5x

Iiiiii lgbt lobi zahvatio i Lucifera....[emoji1]
Kao da se utrkuju da im se ulizu ili im napomenu da to mora da se pogura inace nema sledece sezone...u svakom slucaju jadno, ili su trebali od samog pocetka ili da ne forsiraju uopste, ovako bas deluje na silu nametnuto.Sve manje *******cije, sve vise neke drame, ostaju bez ideja polako

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Odlican pocetak 2 sezone Expanse, prvih pola sata fin uvod kroz osvrt na prvu sezonu i onda akcija. Scene u svemiru su vrhunske, a izgleda da su im dali jos veci budzet za ovu sezonu tako da ce da bude odlicno.

Vikings Season 4 ending
Extra epizoda, očekivao sam više borbe manje drame koja je odlično odrađena.
Dobijamo nove likove u sezoni 5 koja valjda kreće već od marta?

Jel problem staviti spoiler tag, mozda 90% nas jos nije stiglo da pogleda epizodu?!

Lično ne vidim nikakav spojler u Markovom postu, mada sam ja već odgledao ovu zadnju.
Vezano za poslednju epizodu :
Kako je mislio pokojni bivši kralj Ecbert da zavrne vikinge poklonivsi im nevazeći dokument o poklonu?On je verovatno mislio da ce da kupi tako vreme da njegov sin Aethelwulf skupi jaču vojsku i uništi vikinge. I komplikovan odnos izmedju sinova Ragnara će biti zanimljivo za gledati u narednoj sezoni. Nisam ukapirao ni ko je onaj sveštenik/vojnik koji kundači onu udovicu na kraju?

Sent from my D6603

Vikings
To ni ja nisam ukapirao,ko je onaj svestenik na kraju?verovatno neki novi lik...

Expanse lelelele koliko je ovo dobro, a koliko vidim i dalje stoji syfy original ajde to i kontam ali zasto nema svih epizoda :😡 ako je Netflix??

Moram da se odusevim soljicama za kafu iz prve epizode ako neko negde vidi da ima javljajte 😀

NIeRcUj.png

Expensara odlična i u drugoj sezoni, stvarno bi bilo dobro da puste sve epizode, odgledao dve i hoću još, hoću još

Mislim da je Netflix preuzeo emitovanje ali nije radio na drugoj sezoni sam. Nije to slučaj kao sa njihovim original serijama. Mozda puste kasnije sve epizode.

Poslednja izmena:
Jel prati neko Suits seriju ? krenula je ponovo epizode su odlicne kao i svake sezone.

Expensara odlična i u drugoj sezoni, stvarno bi bilo dobro da puste sve epizode, odgledao dve i hoću još, hoću još

Mislim da je Netflix preuzeo emitovanje ali nije radio na drugoj sezoni sam. Nije to slučaj kao sa njihovim original serijama. Mozda puste kasnije sve epizode.

Netflix drži globalna prava na emitovanje, sa izuzetkom US-a i još dve države gde ide na SyFy i Amazon Prime-u. Prime i SyFy i dalje generalno imaju model 1 ep nedeljno, pa je zato ovako ispalo.

Ono kad "projektili" prolaze kroz Roci, kako su to brutalno napravili ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno