Uz skylake/kaby lake ddr3l ili ddr4, ddr3 zbog napona od 1.5 i vise mislim da i nije podrzan uopste.
I da moze da radi, ne stavlja se jer bi ostetilo procesor vremenom.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pentium G4560 podzavaDDR4 i DDR3L memoriju @ 1.35V jer memorijski kontroler ne bi smeo da radi na visim naponima od navedenog.Kako li bi radio ovaj novi Pentium G4560 sa nekom ddr3 plocom... Imam ram, pa mi se ne kupuje nov ddr4 po ovim astronomskim cenama...
Pa prodas svoj i uz malu doplatu udmes ddr4, ram drzi cenu, polovan skoro kao nov kosta.
Sitna doplata, a mozes mnogo da izgubis ako koristis ddr3
Pentium G4560 podzavaDDR4 i DDR3L memoriju @ 1.35V jer memorijski kontroler ne bi smeo da radi na visim naponima od navedenog.
Kao da su digli cene rama namerno sada uz izlazak g4560, cene ssd-a isto nisu dobre...[emoji30]
Koji je po tebi ram najoptimalnija kupovina uz g4560. 8GB, iz naših radnji?
Sto manja latencija, to bolje, logicno.
Ako je slicna cena na cl15.
Kao da su digli cene rama namerno sada uz izlazak g4560, cene ssd-a isto nisu dobre...[emoji30]
Koji je po tebi ram najoptimalnija kupovina uz g4560. 8GB, iz naših radnji?
MSI H110M PRO-D / H110M PRO-VD
To je jedina razlika ja mislim.Koja je razlika izmedju te dve ploce?Koliko vidim ja jedina je u tome sto PRO-VD ima i VGA.
Šta je što se tiče dual channel-a, zar 2x4 ne bi trebalo da funkcioniše bolje po sistem itd? (Ne verujem da ću ja skoro da update išta posle ove kupovine xD)
Koja je razlika izmedju te dve ploce?Koliko vidim ja jedina je u tome sto PRO-VD ima i VGA.
OS support:
Windows 8.1 64bit and Windows 7 32/64 bit are only supported when using 6th Generation Intel Processors.
^Zvanično nije podržan G4560 na Win7, trebalo bi ipak da radi (zeza valjda samo integrisana grafika), ali čekaj neko odavde prvo da proba.
Spada u sedmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari