Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Zaboravio sam da napisem. Danas sam svratio u jedan servis da vidim kakvo staklo imaju. Kaze lik, nije problem do stakla, nego do telefona sto ne moze da se zalepi lepo pa ostavlja mrlje. Gledam dal da izadjem iz radnje ili da pogledam to staklo :D
Tebe bas zeza taj screen protect :D Perfectionists :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Uh, i ja bih ludio da imam taj mehur ispod stakla, zato nisam hteo ni da skidam ovu fabricku foliju i da lepim staklo od Vipa. Ali kada vidim ljude koji su satro zalepili foliju, da li sami ili sta god su radili sa njom, a ono sve vazduh ispod folije.

Odgovorio u pp. Jeste komplikovano, jer je nelogičan tutorijal, pa dok odradiš sve, pošiziš, ali nije toliko strašno. Da, bitna stvar je da imaš spremljen full fabrički ROM i da isti bude na eksternoj sd kartici, trebaće ti.

Ipak se ne usudjujem da probam,suvise mi deluje zakomplikovano i ne lepo objasnjeno....ako budem nasao neki jednostavniji i bolje opisan postupak mozda i probam ;)

@BogdanB

Manje pasulja buraz :D Menjaj odma, iritira. :)

@BogdanB, ( pošto znaš da imam brotect) meni se taj zvuk čuje jedino kada iz sve snage pritisnem ekran do granice pucanja , ali prilikom nenasilne upotrebe telefona super klizi. Takođe, meni ne ostaju otisci.

Traži da ti zamene staklo, očigledno je loš primerak u pitanju.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Uvek nesto mora da mi se desi,maler :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Kod sestre mi je p9l ona ga obožava :D Meni za sad s6 ok. Ubacio mu alexis rom i sad leti.

Sad nesto gledam p9 lite nema ziroskop znaci ne moze VR?

Nema nema :)

Na N mi je nestalo iz notifikacionog panela Helth. Na MM je stalno stajalo

Sve ce se to ispraviti u stable nougat-u. Ja sam taj Health odma obrisao :D

Ima u RC emulator ziroskopa,na koju foru ce VR da radi nemam pojma

Po specifikacijama moze vr ali onaj skuplji koji ima u sebi ziroskop a ove jeftine verzije nemogu ali negde pise da moze kao ima neka emulacija sa drugim senzorima.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Da li neko zna zasto ne stoji obavestenje iznad ikonice o broju sms poruka,nema ni na fb,ni na viberu ta obavestenja

Da li neko zna zasto ne stoji obavestenje iznad ikonice o broju sms poruka,nema ni na fb,ni na viberu ta obavestenja
Koji launčer? Ako si na fabričkom, zadrži duže prst na desktopu pa more settings pa badge app icons i tu ih uključi. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Nova launcher koristim,ja gledao ali ne mogu da nadjem dal ima takva podesavanja i nova

Moras da imas Tesla unread plugin da bi imao obavestenja iznad ikonice.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Nova launcher koristim,ja gledao ali ne mogu da nadjem dal ima takva podesavanja i nova
Kao što je rečeno, moraš imati TeslaUnread, ali da bi imao podršku za to moraš imati Nova Prime, znači da kupiš Novu. Na free verziji nije podržano.

Za nova launcher ti treba prime.. i još jedna dodatna App za to što hoćeš :D

Edit: nisam video na sledećoj strani da su već rekli rešenje :D

Poslednja izmena:
instalirao sam ja sce to ali opet nece,tesla unread prijavljuje nesto tako da ne radi,dal na ovom telefonu samo,ali uglavnom ne radi....eeee glupi emui i njihov launcher:mad:

Stiže mi jedna od dve maski, baš onakva kakva sam tražio, tekstura šmirgle. Jedino što nije malo iznad ekrana pa da ga štiti, ali dobro, ionako svaki telefon čuvam k'o oči u glavi. Ako stignem kasnije da postavim par slika.

instalirao sam ja sce to ali opet nece,tesla unread prijavljuje nesto tako da ne radi,dal na ovom telefonu samo,ali uglavnom ne radi....eeee glupi emui i njihov launcher:mad:
Je l' ti čitaš uopšte? Moraš imati Nova PRIME da bi TeslaUnread radio. Znači moraš kupiti Nova Launcher Prime jer free verzija nema podršku za TeslaUnread.
U buduće pre nego što nečemu prišiješ pridev glup, malo bolje pogledaj šta se piše i uključi mozak. ;)

.................Hahahahhahha hvala na savetu PAMETNI! NOva prime i imam,toliko,pozz:smash:

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk[/QUOTE]

Ja Nova Prime koristim godinama i radi 300.000% tesla sa novom. Nemoj biti arogantan nevo podesi to. Evo ja instalirao sam i sljaka kao zmaj iako se to meni ne svidja, skinucu teslu svakako. Ali nemoj pricati da nece jer nesto ne radis kako treba.

sent from P9 lite

Nazad
Vrh Dno