bilo je već ali molba ako može još jednom: koji opseg ip je za cgn?
Mislim da me nisi razumeo. Meni je na portalu i dalje stara brzina tj. 60/3,a treba da mi bude 70/4 (naravno sa SuperSetom).Meni isto na moj sbb stoji 100/6, a kad merim dobijam standard 78/4 78 je zbog superseta.
Na koji nacin se to moze proveriti? Verovatno je bilo, izvini da ne trazim sada?Наравно, адреса се не проверава на неком whatsmyip сајту него на модему/рутеру.
Na koji nacin se to moze proveriti? Verovatno je bilo, izvini da ne trazim sada?
Nije tačno.start -> run -> ukucas: ipconfig
Ili dupli klik na Local Area Connection ikonicu na taskbaru, a onda kliknes Support i izadje ti ip adresa.
Od danas su ukinuti Fiber Power paketi i samim tim nisu vise u ponudi za nove korisnike.
Sa Twitter-a:
Pogledajte prilog 220837
Nije tačno.
Na taj način imaćeš uvid u LAN IP adresu računara koja se posle NAT-uje na javnu IP na nivou tvog modema/rutera.
WAN IP adresa predstavlja adresu koju ti je dodelio tvoj ISP i obično je prikazana unutar modema/rutera.
Sent from my Nexus 5X
Mnogo im skupo ulaganje, ništa čudno.SBBovo odustajanje od optike je prilično loša vest za sve... ne samo za trenutne i potencijalne SBB korisnike.
To ti je LAN IP adresa koju ti računar pokazuje.Kad pristupim modemu nigde ne pise IP adresa. Ne znam kako je kod onih koji imaju novije modeme ili hg. Znam samo da mi se adresa koju pokaze racunar razlikuje od one koju ocita whatsmyip.
Jos mi nisu povecali brzinu ali mi uzasno sporo otvara stranice u zadnjih 12h ... Sad nemam pojma kako da proverim dal sam NATovan
kad kucam ipconifg pokazuje mi IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.12 , ovo je preko wi-fi
Edit kad udjem u modem imam ovo
Internet IP Address: 178.148.143.xxx
Subnet Mask: 255.255.252.0
Default Gateway: 178.148.140.x
DNS IPv4 1: 89.216.1.xx
DNS IPv4 2: 89.216.1.xx
U vezi velikog ulaganja SBB-a u Optiku...
Nije to problem, problem je ako nema para a SBB ima para, mnogo. Problem je iskljucivo u ljudima koji odlucuju, iskljucivo. Treba manje para nego nekom novom, manjem..., provajderu da optiku postavi iz osnova do korisnika/zgrade nego SBB-u da od cvorista (koja su sada vecinom pod optikom) dovedu samo do zgrade, sve ostalo je vec postojece.
Ideja u glavi pojedinca od koga sve polazi je ono sto je lose u SBB-u. (makar ta ideja bila prisilna, sugerisana, nametnuta...)
Pozdrav!
Па онда погледаш коју адресу добија рутер који користиш или комп ако је модем директно повезан на комп. Своди се на исто, HG је комбинација модем+рутер а ако је одвојено, још лакше се проверава.Imam Scientific Atlanta 2100. IP adresa bi trebalo da se nalazi u sekciji Signal ali pise da to nije omoguceno na mom modemu.
Питам се дал сам убо праве податке.. Опуштено...Da l' je realno? 14 puta receno da NAT ip adrese pocinju sa 100.x, jos receno da adrese 178.x nisu nat (bas iz ovog prvog razloga, jer ne pocinju sa 100), i sta je sad problem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па онда погледаш коју адресу добија рутер који користиш или комп ако је модем директно повезан на комп. Своди се на исто, HG је комбинација модем+рутер а ако је одвојено, још лакше се проверава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari