Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je d3 zabo u 22:53, tek oko ponoci sam provalio da mi sat stoji [emoji14]

sent from P9 lite

jer ima neko iz rakovice kome ne radi internet posto mi radi analogna a d3 risiver je poblesavio samo povlaci update i resetuje se a pre update je kucao sam 101 i gasio se i palio pa da znam jer do mene ili je do svih
pozdrav

Isto kao i kod tebe, nije bilo interneta, a D3 resiver poludeo.

U Ustaničkoj (Zvezdara) sinoć usporio net. Spremaju nam nove pakete :)

Da li već sutra mogu da platim januarski račun, tj. da li u poslovnici imaju u računaru koliko sam dužan za januar ili to tek za par dana znaju?

;) Info iz SBBa...

Kablovski operater SBB korisnicima će od 1. februara povećati brzinu interneta – sa 30 megabita po sekundi na 40 megabita po sekundi (Mbps), što je znatno iznad proseka u većini evropskih zemalja.

U zavisnosti od paketa, brzina interneta će moći da dostigne i do 150 Mbps.

Time će korisnici u okviru početnog paketa dobiti gotovo četiri puta brži internet od proseka u Evropskoj uniji, koji na osnovu podataka sa testmy.net iznosi 11 Mbps u sekundi.

Kada je reč o drugim zemljama, prosečne brzine interneta u SAD 22 Mbps, Velikoj Britaniji 21.5 Mbps i Australiji 17.1 Mbps su duplo niže od nove početne brzine SBB interneta, dok je u Japanu 7.2 Mbps ta cifra čak pet puta niža.

Nove brzine interneta biće automatski omogućene svim postojećim i budućim korisnicima postpaid Flat Home + paketa, kao i Duo TV+NET i Trio paketa.

Poslednja izmena:
Da li je to napisano kao "promocija" novih brzina ili više kao izgovor zašto nisu dali veće brzine?

Za 200din koliko su poskupeli po paketu od prošlog povećanja brzina, ovo je smešno.

Nigde se ne pominje upload brzina? Da nisu možda lideri i po upload brzini ili možda lideri po ceni usluga?

Pilićari...

Sent from my Nexus 5X

;) Info iz SBBa...

Kablovski operater SBB korisnicima će od 1. februara povećati brzinu interneta – sa 30 megabita po sekundi na 40 megabita po sekundi (Mbps), što je znatno iznad proseka u većini evropskih zemalja.

Time će korisnici u okviru početnog paketa dobiti gotovo četiri puta brži internet od proseka u Evropskoj uniji, koji na osnovu podataka sa testmy.net iznosi 11 Mbps u sekundi.

Kada je reč o drugim zemljama, prosečne brzine interneta u SAD 22 Mbps, Velikoj Britaniji 21.5 Mbps i Australiji 17.1 Mbps su duplo niže od nove početne brzine SBB interneta, dok je u Japanu 7.2 Mbps ta cifra čak pet puta niža.

Nove brzine interneta biće automatski omogućene svim postojećim i budućim korisnicima postpaid Flat Home + paketa, kao i Duo TV+NET i Trio paketa.
Samo net povecavaju i to samo down. ili kako se svi nadamo i upl.?
A sto se tice tv nista novo jel?
Mislim u smislu vise kanala za vracanje 3 dana unazad i sl.?

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

;) Info iz SBBa...

Da se nadovežem na ovu reklamnu glupost od SBB-a.

Prosek upload brzina po navedenim zemljama, sa istog izvora:
US 6.9Mbps
UK 6.3Mbps
Australija 3.3Mbps
Japan 4.3Mbps

Zašto se SBB ne pohvali svojim upload brzina? A, da...

Pri tome ovaj njihov izvor nije uopšte pouzdan...Bitno samo da oni nađu izgovor.

Sent from my Nexus 5X

Trenutno nemam info za upload...

U *** pa mi treba da pevamo od sreće, imamo bolji net i od Japanaca... A šta kažu, jesu li i Japanci pod NAT-om...

Inače, ne znam zašto imam osećaj da je to do 150 Mbps vezano sa onim brzinama koje se doplaćuju...

Poslednja izmena:
Tokom noci i sutra ujutro bice kratkih radova sirom Srbije...

To sa prosecnim brzinama je uglavnom besmislica. Kako da se izvuce pravi, realan, u realnom zivotu koriscenja prosek kod nas kad ljudi uglavnom nemaju para za pristojan Internet ma sta da se deklarise kao neki prosek na papiru?

Videcemo sutra sta ce biti, ako je tacno da od sutra bivaju vece brzine, ali svakako je lose u odnosu na Slovence (ista firma) pa cak i u odnosu na IKOM kod koga je odavno do 200Mbps.

UL ne postoji kod SBB-a. To sto korisnik ima je samo rezultat onoga sto inace postoji da bi veza uopste radila. Kad povecaju DL automatski se odrazava na taj neki UL koji je u okviru veze. Pisano je o tome jako puno a ako nekoga zanima kako Internet uopste funkcionise moze da progugla i naci ce sve sto treba. Kad SBB bude stvarno uveo i pravi UL onda ce biti sasvim druga prica, za sada je to sto jeste - ne postoji UL kod SBB-a.

Pozdrav!

@Zdravo, Od sutra počinjemo sa povećanjem internet brzine, koje će biti dostupne do kraja nedelje.

Eto dobio sam odgovor od SBB-a takav :)

Ja sad imam 70/4 imam onaj duo gold extra. + imam superset pa izadjem na 78/4.Koliko se povecava ovaj paket duo gold extra sa 70 na 80?

SindzaBG ima li nekih novosti i za korisnike DUO TV+TEL oko povecanja besplatnog interneta ?? Vec 3 godine ni da mrdnu,cene se povecavaju svake godine,a usluga ostaje ista.Dok korisnici drugih paketa dobijaju uvek neka poboljsanja.
Kao sto ti napisah na tvom forumu barem da podignu na 1MB da i ti korisnici budu iznad proseka u Albaniji :) :) SIROTINJO I BOGU SI TESKA

Drugo pitanje da li se planiraju i neki novi TV kanali od 1 februara. Da li ima sanse da HAYAT-ovi kanali dodju na D3 ili ova dva nova PINK-ova ?

Poslednja izmena:
Ovo povećanje je čak lošije i od ponude koju Telemach ima, a svi su pod istom grupom.
Baš me čudi kako prećute te detalje. Po priči je onda BiH, odnosno telemach lider u regionu po brzinama. Bitno je da se presipa iz šupljeg u prazno - tu je SBB najbolji.

Sent from my Nexus 5X

Mi sa 50 najgore prodjosmo..

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

SindzaBG ima li nekih novosti i za korisnike DUO TV+TEL oko povecanja besplatnog interneta ?? Vec 3 godine ni da mrdnu,cene se povecavaju svake godine,a usluga ostaje ista.Dok korisnici drugih paketa dobijaju uvek neka poboljsanja.
Kao sto ti napisah na tvom forumu barem da podignu na 1MB da i ti korisnici budu iznad proseka u Albaniji :) :) SIROTINJO I BOGU SI TESKA

Drugo pitanje da li se planiraju i neki novi TV kanali od 1 februara. Da li ima sanse da HAYAT-ovi kanali dodju na D3 ili ova dva nova PINK-ova ?

Dva nova kanala iz Pink kompanije? HA-HA i LOL? I za to kao i za gore navedena pitanja, cim dobijem info, pisem ti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno