Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok. Tako sam i ja mislio - tj. planirao.

Kupac ce imati svaku mogucnost da testira/proveri PC kod mene kuci, a kada napusti moj stan PC je njegov to je kraj price.

nikakva garancija, nisi ti proizveo proizvod i nisi radnja koja uvozi i prodaje nove proizvode i ne mozes da garantujes za njega

Koja pamet!

Sent from my x600 using Tapatalk

Dal moguće da je naseo na priču da šalje prvi telefon. Pa danas će da te izjebu za 1000 dinara, a kamoli za 400€...Nadam se da će da uspe da nađe skota...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dal moguće da je naseo na priču da šalje prvi telefon. Pa danas će da te izjebu za 1000 dinara, a kamoli za 400€...Nadam se da će da uspe da nađe skota...

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad/ako ga nađe šta će Slavka tačno da mu uradi. Ispala(o) je naivna(an) samo tako...

Možda je ženin nalog pa je zato Slavka. Nalog je star par godina... I kod mene je mail od devojke a moje ime i prezime.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ime na KP mozes da promenis uvek prilikom postavljanja oglasa, valjda ste znali to...

Sto glup? Neki valjda veruju u postenje drugih. Da saradjuju sa ljudima, a ne sa stokom.

Ne treba vredjati ovog Slavka. Vec naci prevaranta.

Ma daj,nije glup?Poslati nekom nesto na rec i to jos na kp?

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Sto glup? Neki valjda veruju u postenje drugih. Da saradjuju sa ljudima, a ne sa stokom.

Ne treba vredjati ovog Slavka. Vec naci prevaranta.
Zato što nije glup i naivan već u zemlji Srbiji veruje u poštenje neka ga sad traži, pošto se drugi kojima je to posao ni do sada baš nisu lomili da nađu takve prevarante.

Btw. Slavka, ne Slavko...

Mnogo je glupo verovati da te zmija neće ujesti samo zato što ti ne ujedaš zmije :) Slati na poverenje nekome koga si našao na KP je potpuna besmislica, što ne menja činjenicu da ovom prevarantu treba noge polomiti.

Cesto ljudi mute stalno menjajuci imena na KP. Zato, kad ih ocenjujete, uvek napisite njihovo ime u oceni, tipa " Sve preporuke za Marka". Na taj nacin malo smanjujete sansu da skriva identitet u buducnosti.

Drugari, ne može da se živi non stop u strahu da će neko da te prevari. To nije normalno stanje. Moj moto je da guram pošteno kroz život, i da pomažem ljudima. Par puta sam ispaljen, ruku na srce ne za toliko novca, ali ***. Idemo dalje. Paranoja nije zdrava.

Sudeci po komentarima, pojedini ljudi ovde nisu nista bolji od ovog prevaranta. Ne bi me iznenadilo da i oni sutra zavrnu nekog korektnog lika uz opasku kako je "glup i naivan" i "tako mu i treba".

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa sad ispade covek kriv a ne prevarant.
Pljujete po toj Slavki kao da je ona tj on prevario dëbila a ne on njega.
Ne bih to nazvao gluposcu niti mi smemo i mozemo nekog tako da ocenjujemo pre bih rekao da je covek naivan/lakoveran i moza previse veruje ljudima virtuelnim kome ne zna ni ime mislim tacno ime posto mozete svasta da napisete, ni gde stanuje, cime se bavi...
Jednostavno posto ne verujem ama bas nikome dok se u nesto sam ne uverim svojim ocima/usima trazim neki dokaz za njihovu tvrdnju, pogadjate niko nikad nije nijedan dao za te tvrdnje koje su izricali, recimo ovde na forumu.
Znas kad ce me neko prevariti narocito sa KP-a?
Niti sam ikoga tamo prevario niti sam u tom fazonu, niti ce me iko prevariti jer kad kupujem preko kp uvei i samo kupujem nesto sto je iz mog grada gde licno mogu da vidim to sto kupujem pa ako me zezne neko na moje oci svaka cast za sad nije.

Drugari, ne može da se živi non stop u strahu da će neko da te prevari. To nije normalno stanje. Moj moto je da guram pošteno kroz život, i da pomažem ljudima. Par puta sam ispaljen, ruku na srce ne za toliko novca, ali ***. Idemo dalje. Paranoja nije zdrava.
Znači po tebi je ok poslati telefon za džabaka na zamenu? Izvini, ali to je biti glup. Lepo kažeš - ako od mene tražiš da budem pošten, budi i ti onda pošten - otkupi moj telefon za toliko (neka OK cena), a ja ću onda tvoj za isto toliko (ili više ako je trebala doplata). Tako su siguran, a tačno možeš da vidiš da li je pošten taj sa kojim menjaš...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Nego. Jeste li primetili da ovi nakupci uopste ne salju poruke na KP da ne bi mogao niko da ih oceni?
Okacih neku graficku na KP lik mi salje SMS i nudi znatno manju cenu.
Posle sam ga lako nasao medju nakupcima po broju. Isti model graficke kao sto je moja prodaje po znatno vecoj ceni.

seljaci obicni
da odgovaraju na poruke, imali bi verovatno isto toliko negativnih koliko imaju pozitivnih

Dobro svi znamo da ne salju poruke da ne bi bili ocenjeni, trebalo bi nekako napraviti da se svakako moze oceniti neko ako je izvrsio transakciju sa drugim clanom, kako ne znam ali mora da postoji mehanizam i za to.

Jedno pitanje... svi znaju 'fantu'. Ja nikada nisam kupovao od njega (a i ni od koga drugog sa kp, koliko znam). Koliko sam 'ukapirao' fanta je 'legit' ? Da li se svi slazu oko toga?

Pitam jer, eto razmisljam, mozda nekog lepog dana kada budem imao cash, odlucim da trgujem sa njim, pa me zanima kako preuzimate komponente ili sklopljene masine? Da li i cele konfiguracije salje kurirskim sluzbama, ili je moguce licno preuzeti kod njega? Posto, ako bih i uzimao neku konfiguraciju, radije bih platio kartu do NS-a (ili gde se vec covek nalazi) i licno pokupio npr. konfiguraciju. Sto neko rece, najvise volim 'licno preuzimanje', posebno kada je veci iznos u pitanju.

b

Pa Fanta je jedan od naj zaposlenijih na K&P, nebi on rizikovao toliki biznis. Ume da bude malo spor ali sam kupio nekoliko stvari od njega do sada i bilo je odlično. Neznam o konfiguracijama kod njega, nikada ne kupujem gotove kompjutere. Neko vreme je donosio par puta nedeljno u Beograd ali mislim da to više ne radi. Za veće kupovine se isplati otići za NS, jeftinije nego slanje.

Dobio sam informaciju preko PM-a da covek ne sklapa konfiguracije vec ti sam sklapas. (eto nisam znao, sada znam :) )
Takodje mi je receno da je pre 2 god. jednom ili 2 puta donosio do BG-a. Ocigledno se to mozda u medjuvremenu promenilo. Ali, kako god, sto kazes jeftinije otici po to u NS. Nekako ne ide da kupis gomilu komponenti i sve to ostavis kurirskim sluzbama da 'doteraju'. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno