Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kolega coopers, valjda tako bese nick.. ima 128gb povoljno, mozes i s njim da vidis, ja sam uzeo od njega.. Original Samsung, nije neka kopija i to...
Upravo su ovo razlozi zasto sam pitao na ovoj temi o kartici. U principu ne bih dao 100€ za karticu, ali mi je 50€ skroz ok za 64-128gb.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Šta se priča uopšte oko kartica ...
Dele se na SanDisk i ostale.

ExtremePRO_microSDHC-II_U3_64GB.png

Read Speed: up to 275MB/s
Write Speed: up to 100MB/s

SanDisk Extreme PRO 64GB - vrhunska kartica [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Totalno overkill i overpriced sto se tice upotrebe u mobilnom telefonu ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Preko Odina flash bootloadera I modema, i onda flash roma iz twrpa. Naravno clean install posto se prelazi na novu verziju sistema.

Zar je moguće da toliko sporo puštaju N
Ako ne bude za koji dan moraće da padne flesovanje

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Rekli su prvo puštaju Evropu a na kraju Indija, UAE, Kina...

S7 EDGE

Posle update.

Kad saljem znakove, izlaze samo kockice.

Kako to da popravim?

Preko Odina flash bootloadera I modema, i onda flash roma iz twrpa. Naravno clean install posto se prelazi na novu verziju sistema.

Neko je ranije pomenuo da cak i iz arome moze da se izabere novi loader, modem i twrp prilikom instalacije supermana sto bi bilo odlicno ako je stvarno tako!

Cekaj, iako sam vec na Supermanu moram ponovo flash bootloadera i modema (kao da idem sa stocka)!?

Izasao superman 2.0 full. Ko proba nek napise utiske. Posebno me interesuje da li shealth radi. Katastrofa sto ne radi xposed; kako se osloboditi dosadnih reklama na youtube sada? :(

Moze li link od Superman 2.0 full?Ne uspevam da ga nadjem.

P.S nasao sam :).

Poslednja izmena:
Udješ u twrp i u aromi imas i bootloader i modem nougat i novi twrp sve odjednom izaberi superstock kernel ,i šta ti ne treba od samsung aplikacija odčekiraš .Rom je fantastičan šteta što ćemo xposed čekati oko mesec dana zbog baterije,ali sot je preko 8 h meni.Vidim na xda da se neki ljudi žale na potrošnju baterije.Ja nemam .ako prelaziš sa superman rom-a 19 ne treba flešovanje preko odina.

Poslednja izmena:
Ok, hvala. znaci skinem V2 rom (na v1.9 sam trenutno), stavim na karticu, cekiram ovo sto si rekao, odcekiram bloat po zelji, instal i to je to?

I jos, sta tacno xposed "radi" u vezi baterije?

Poslednja izmena:
Ja cu sutra da ubacim,ako uspem da skinem rom.Spor mi net.Ali prvo moram da rutujem nougat.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Udješ u twrp i u aromi imas i bootloader i modem nougat i novi twrp sve odjednom izaberi superstock kernel ,i šta ti ne treba od samsung aplikacija odčekiraš .Rom je fantastičan šteta što ćemo xposed čekati oko mesec dana zbog baterije,ali sot je preko 8 h meni.Vidim na xda da se neki ljudi žale na potrošnju baterije.Ja nemam .ako prelaziš sa superman rom-a 19 ne treba flešovanje preko odina.
Kakve veze ima sa koje verzije supermana prelazis ako imas poslednji modem i bl u aromi? Ja sam evo na 1.13.1 i mislis da moram prvo odin da koristim?

Ma idi, moj drugar ima honor 8 iz mts i ima i n7 i emui 5, a mi na s7e cekamo kao slepci...strasno

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa koji đavo čekate? 5 min sveukupno posla je da ubacite rom države koja je dobila Nougat.

Sent From My Galaxy S7

Za*ebace ih Samsung i osakatice im trajanje baterije da bi ih naterao da kupe S8... :D :d

51d08c9cb08169be97519620b1136ac7.jpg

Sta je ovde csc? Hocu sam da ubacim Nugat za S7 edge duos. I gde skinuti za isti?

☆S7 edge☆

87d131cba95f876bd54256b5c358a56f.jpg

A gde skinuti Nugat za duos? Na Sammobile nema

☆S7 edge☆

Nadam se da nece uništiti bateriju. Na drugim midelima v7 je pooravio, pogotovo rezim mirovanja. Kod mene zakrpa 1. Decembar 6.0.1. Vikend korišćenje kući, malo van, rastura baterija, još sam danas čekao igricu ovu sa kolima, naložio ko dete.
Screenshot_20170129-225932.jpgScreenshot_20170129-225946.png

Da li neko zna za neku aplikaciju za vreme koja ima mogućnost povecavanja ikonice za temperaturu u status baru .Sve su neverovatno male ,a ne koristim nikakav widgate na glavnom ekranu pa bi povećao ..Izvinjavam se za mali off.

Nazad
Vrh Dno