Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hvala na odgovorima svakako. Postavio sam pitanje i na telekom adsl topicu pa cu videti koje mi je resenje. Najlakse bi mi bilo da nisu kompatibilni, koristim telenor dongle i to je to.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Isti problem sam i ja imao sa glupim telekom ruterom dok ga nisam vratio i raskinuo ugovor - čak ni switch na 5 GHz nije pomogao

S7 EDGE

Ja sam imao problem sa SBB ruterom, preko WiFi-a sam ima oko 30% sporiji net, i na telefonu i na laptopu, kad ukljucim LAN bude full. Zvao sam korisnicki servis i rekli su mi da je to verovatno zbog mnogo smetnji koju prave drugi ruteri u blizini. Covek mi promenio cini mi se kanal WiFi-ja u podesavanjima rutera i od tada imam full i preko WiFi-a.

Poslednja izmena:
To je bilo pre otprilike godinu dana i tad sam imao g4 pa v10
Dolazili su i menjali rutere i svašta nešto i na kraju su predložili da raskinem ugovor bez ikakve naknade
P. S. Šteta za Pittsburgh što su naleteli na New England -Brady je kralj
S7 EDGE
Dali su ti da raskines ugovor pre isteka bez naknade tako sto si licno tehnicarima pokazao problem dok su bili tu?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Uhh 830 stranica mnogo da se lista :) Uzeo sam zeni za rodjendan Samsung edge 7, fin telefonce. Nego naso sam joj za pocetak neutralni case ono silikonce a posle ona neka kupi sta hoce od futrolica. Muci me samo zastitno staklo ili foloja. Mislim necu da zaboravim kolko je lepo izgrebla LG L Fino... Ne znam sta nosi u svojoj tasni dal srafcigere ili skalpel :) E sad citam da svi preporucuju foliju cak sam bio u mobile radnji ovde u Smederevu zastitna folija 1600 din, i mogu reci sick izgleda kao stoji na njihovom s7 edge. E stize im danas i staklo, pa pre nego sto krenem da izvadim zmiji iz dzepa za zastitu, dajte drugarski savet sta da uzmem, da se ne za****m. Citam po netu da dosta staklo ne valja :/

Sent from my E6853 using Tapatalk

Staklo zaboravi, odlepiće se odmah. Samo folija.

Dali su ti da raskines ugovor pre isteka bez naknade tako sto si licno tehnicarima pokazao problem dok su bili tu?

Tek što sam potpisao - nije prošlo ni 4-5 dana
Tehničari su napravili zapisnik i uveli da nema uslova za normalno korišćenje o raskinuo sam ugovor

S7 EDGE

Btw jel realno da su folije 1600 din?????

Ova košta 750 din u Bg, lepe u radnji, prekriva ceo ekran, baš ko salivena, imaš na prethodnoj strani slike. Treba voditi računa koji silikon uzimaš, da ne podiže foliju i odlepi.
20170128_090732.jpg

Def i ja imam problem sa telekomom i ruterom. S7edge mi stalno pokazuje uzvicnik pored wifi-ja i ubija mi bat.. mnogo im je los net.

Ja imam onu belu, skrnavu, kocku i radi kao zmaj. Puna brzina uvek, nisam primetio nikakve probleme.

pplz , zna li neko u cemu je prob, hteo sam da instaliram finalnu verizju supermana,trenutno sam na eng firmareu 7.0, ali nece na nougatu da mi se instalira preko odina twrp,a stavio sam kako treba zadnju verziju i odina i twrp,(3.0.2.4 )naravno pre toga isao na oem otkljucavanje?Preko odina mi izlazi da je proces uspesan ali posle kad se restartuje zabaguje na samsung logo i ne mrda

Poslednja izmena:
pplz , zna li neko u cemu je prob, hteo sam da instaliram finalnu verizju supermana,trenutno sam na eng firmareu 7.0, ali nece na nougatu da mi se instalira preko odina twrp,a stavio sam kako treba zadnju verziju i odina i twrp,naravno pre toga isao na oem otkljucavanje?Preko odina mi izlazi da je proces uspesan ali posle kad se restartuje zabaguje na samsung logo i ne mrda
Drzi power dugme 20s, pa zatim izdji u bootloader i uradi fr i clear cache

Probam danas galaxy gear vr. Lepo sve instalirao radi etc. Medjutim nigde nisam mogo da nadjem da udjem na youtube i da gledam 360 video???? Moze neka smernica.

Немаш апликацију за VR, мораш да уђеш на самсунг претраживач па ту нађеш тјуб и тако гледаш. Звучи компликовано, али није толико :)

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

pplz , zna li neko u cemu je prob, hteo sam da instaliram finalnu verizju supermana,trenutno sam na eng firmareu 7.0, ali nece na nougatu da mi se instalira preko odina twrp,a stavio sam kako treba zadnju verziju i odina i twrp,(3.0.2.4 )naravno pre toga isao na oem otkljucavanje?Preko odina mi izlazi da je proces uspesan ali posle kad se restartuje zabaguje na samsung logo i ne mrda
Zašto će ti odin uopšte skineš rom i instaliras iz twrp-a ,u aromi imaš najnoviji twrp i bootloader i modem .Ne može jednostavnije.

Covek pokusava da instalira twrp preko odina ako sam dobro shvatio, i nema trenutno twrp.

Izasao superman 2.0 full. Ko proba nek napise utiske. Posebno me interesuje da li shealth radi. Katastrofa sto ne radi xposed; kako se osloboditi dosadnih reklama na youtube sada? :(

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koja je najbolja sd kartica za ovaj telefon i u kojoj je radnji uzeti?

Ps. Danas nemam nikakvih problema u radu interneta i wifi sa s7

Samsung evo plus ti je best buy po meni...64/128 gb kolko ti vec odgovara.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Slazem se za evo+, a ako imas love, pucaj na pro, jer sto je jaca, to je bolje i duze ce trajati :)

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Koje su cene pro/evo+ kartica? Gde ih je najbolje uzeti?

Www.itsvet.com, pa gledaj gde je koja cena.
Meni ova evo+ 64Gb koju sam dobio od Samsunga, super radi.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Poslednja izmena:
Vrh Dno