Cemu sluzi forum?????????????????????????????????????????????????????????A da probaš Google?
S7 EDGE
Da bi ti stavio 200 znakova pitanjaCemu sluzi forum?????????????????????????????????????????????????????????
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Wow.Da bi ti stavio 200 znakova pitanja
S7 EDGE
A jel tebe neko dira?
Zar nije lakše pogledati na netu pa ako se ne snadjes onda pitaš?
S7 EDGE
[emoji106]Dejane podržavam te potpuno ,prvo google pa ako nešto nije jasno ili tražiš potvrdu onda ok.A kad postavi pitanje koju karticu prvo treba da navede da li mu je bitna brzina sd kartice ,kapacitet,da li će da snima 4k video,cena.Kako da mu se upšte preporuči tako neodređeno?
Idi na izbor rezolucije u kameri.Ajd neka neko od vas ko je presao na Nugat pogleda u podešavanjima kamere da li ima ili nema da uključi da fotografije čuva u raw tj png formatu. Sad gledam i ne mogu da nađem tu opciju, a siguran sam da je bila unutar same kamera aplikacije...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Uzmi neki ajfon, njemu nece pasti cena jer uvek postoje ovce za sisanjeMali off:
Definitivno sam prelomio da necu menjati ekran, ipak ~300e je bacanje para, pa razmisljam da prodam ovo i kupim nesto do tog iznosa dok ne izadje S8, tamo u aprilu, maju.. Na sta bi vi isli G5 h850 ili Z5 premium ili nesto trece . . U temi o Z5 se polemise iskljucivo o kameri, koja mene skoro i da ne zanima, nikako da dobijem odgovor kako telefon sljaka u praksi...
Ja sve mislim da u temi Z5 se dosta pisalo za kesiranje aplikacija, rad telefona, i trajanje baterije. Takodje da i kamera je dosta bila komentarisana.
Sent from my E6853 using Tapatalk
Mali off:
Definitivno sam prelomio da necu menjati ekran, ipak ~300e je bacanje para, pa razmisljam da prodam ovo i kupim nesto do tog iznosa dok ne izadje S8, tamo u aprilu, maju.. Na sta bi vi isli G5 h850 ili Z5 premium ili nesto trece . . U temi o Z5 se polemise iskljucivo o kameri, koja mene skoro i da ne zanima, nikako da dobijem odgovor kako telefon sljaka u praksi...
Prelistao sam 10-ak strana, sve kamera i poneki N update post..
Prodao sam 6S da ga ne bi udario o zemlju, tako da dumb phone ne dolazi u obzir..
pa za 450 mogu opet da kupim i Edge-a, kojeg cu opet lakse prodati nego HTC 10..zar ne?
Gledam tu nesto do 300-350e max.. Sad sto vise gledam sve se gomilaju go*na G5 ,X performance, P9 , S6 Edge, Z5 .. Nisam pametan...
Posle takvog iskustva ti ćeš da kupiš S8 ?![]()
Pazi, promenio sam brdo telefona, ne znam sa kojim sam bio zadovoljan kao sa S7 Edge..
Ovo je presudno. Promeni ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari