Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kolega coopers, valjda tako bese nick.. ima 128gb povoljno, mozes i s njim da vidis, ja sam uzeo od njega.. Original Samsung, nije neka kopija i to...

Ja se izvinjavam na offtopicu, vise mi je muka od onakvih forumasa. Ako ne mozes da pomognes, cuti i gledaj svoja posla, niko te ne dira.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A jel tebe neko dira?
Zar nije lakše pogledati na netu pa ako se ne snadjes onda pitaš?

S7 EDGE

Mozda decko ne zna gde je pouzdano i gde da trazi? Opustite se ljudi malo.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Ja sam opušten i ništa loše nisam mislio kad sam rekao da progugla

S7 EDGE

A jel tebe neko dira?
Zar nije lakše pogledati na netu pa ako se ne snadjes onda pitaš?

S7 EDGE

Dejane podržavam te potpuno ,prvo google pa ako nešto nije jasno ili tražiš potvrdu onda ok.A kad postavi pitanje koju karticu prvo treba da navede da li mu je bitna brzina sd kartice ,kapacitet,da li će da snima 4k video,cena.Kako da mu se upšte preporuči tako neodređeno?

Dejane podržavam te potpuno ,prvo google pa ako nešto nije jasno ili tražiš potvrdu onda ok.A kad postavi pitanje koju karticu prvo treba da navede da li mu je bitna brzina sd kartice ,kapacitet,da li će da snima 4k video,cena.Kako da mu se upšte preporuči tako neodređeno?
[emoji106]

S7 EDGE

Šta se priča uopšte oko kartica ...
Dele se na SanDisk i ostale.

ExtremePRO_microSDHC-II_U3_64GB.png

Read Speed: up to 275MB/s
Write Speed: up to 100MB/s

SanDisk Extreme PRO 64GB - vrhunska kartica [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
^ istina. Ali odmah napomeni i cenu te kartice ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ajd neka neko od vas ko je presao na Nugat pogleda u podešavanjima kamere da li ima ili nema da uključi da fotografije čuva u raw tj png formatu. Sad gledam i ne mogu da nađem tu opciju, a siguran sam da je bila unutar same kamera aplikacije...

Ajd neka neko od vas ko je presao na Nugat pogleda u podešavanjima kamere da li ima ili nema da uključi da fotografije čuva u raw tj png formatu. Sad gledam i ne mogu da nađem tu opciju, a siguran sam da je bila unutar same kamera aplikacije...

Idi na izbor rezolucije u kameri.

To je to. Dobro su je sakrili :D
Hvala!

Mali off:
Definitivno sam prelomio da necu menjati ekran, ipak ~300e je bacanje para, pa razmisljam da prodam ovo i kupim nesto do tog iznosa dok ne izadje S8, tamo u aprilu, maju.. Na sta bi vi isli G5 h850 ili Z5 premium ili nesto trece . . U temi o Z5 se polemise iskljucivo o kameri, koja mene skoro i da ne zanima, nikako da dobijem odgovor kako telefon sljaka u praksi...

Ja sve mislim da u temi Z5 se dosta pisalo za kesiranje aplikacija, rad telefona, i trajanje baterije. Takodje da i kamera je dosta bila komentarisana.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Lično bih išao na htc 10 ili 6p ako ga nađeš. Oba su oko 450€, s tim što na htc ide garancija, a na 6p ne. Treća opcija neki 6s, ako te svrbi iOS.

Mali off:
Definitivno sam prelomio da necu menjati ekran, ipak ~300e je bacanje para, pa razmisljam da prodam ovo i kupim nesto do tog iznosa dok ne izadje S8, tamo u aprilu, maju.. Na sta bi vi isli G5 h850 ili Z5 premium ili nesto trece . . U temi o Z5 se polemise iskljucivo o kameri, koja mene skoro i da ne zanima, nikako da dobijem odgovor kako telefon sljaka u praksi...
Uzmi neki ajfon, njemu nece pasti cena jer uvek postoje ovce za sisanje

Ja sve mislim da u temi Z5 se dosta pisalo za kesiranje aplikacija, rad telefona, i trajanje baterije. Takodje da i kamera je dosta bila komentarisana.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Prelistao sam 10-ak strana, sve kamera i poneki N update post..

Prodao sam 6S da ga ne bi udario o zemlju, tako da dumb phone ne dolazi u obzir..
pa za 450 mogu opet da kupim i Edge-a, kojeg cu opet lakse prodati nego HTC 10.. :D zar ne?
Gledam tu nesto do 300-350e max.. Sad sto vise gledam sve se gomilaju go*na G5 ,X performance, P9 , S6 Edge, Z5 .. Nisam pametan...

Mali off:

Posle takvog iskustva ti ćeš da kupiš S8 ? :)

Prelistao sam 10-ak strana, sve kamera i poneki N update post..

Prodao sam 6S da ga ne bi udario o zemlju, tako da dumb phone ne dolazi u obzir..
pa za 450 mogu opet da kupim i Edge-a, kojeg cu opet lakse prodati nego HTC 10.. :D zar ne?
Gledam tu nesto do 300-350e max.. Sad sto vise gledam sve se gomilaju go*na G5 ,X performance, P9 , S6 Edge, Z5 .. Nisam pametan...

P9 ili honor 8 :) Sony dosadan, g5 samo šverc imaš, s6e preskup...

Posle takvog iskustva ti ćeš da kupiš S8 ? :)

Pazi, promenio sam brdo telefona, ne znam sa kojim sam bio zadovoljan kao sa S7 Edge.. Slomio se ekran tako sto je pao na beton, promasio sam dzep i ispustio ga, nisam imao nikakvu zastitu, bio bi lud kad bi ocekivao da se desilo bilo sta drugo... Plus sto je telefon i dalje skroz funcionalan, samo mi ovo bode oci.. received_10211280341914657.jpeg

i to se na slici deluje mnogo strsnije nego sto je stvarno.. kad je ukljucen ekran, jos se i manje vidi..

Poslednja izmena:
Ovo je presudno. Promeni ekran.

Hteo sam, ali znam sebe.. Dobicu ``teranje`` da kupim S8 i onda ce tih 34k biti bacene pare.. Ovako sam dobio ponudu da ovaj moj telefon u ovakvom stanju prodam za 240e, sto znaci da treba da dodam jos ~100e za nesto drugo dok ne izadje S8.. Pa i da izgubim posle 50e to je opet 150, a ne 300.. Neka moja racunica..

Pa uzmi nov p9 lite dok cekas s8. Koleginica uzela, radi odlicno mogu ti reci.

Za 180-220€ nema bolje od P9 Lite - još ima 2 godine garancije [emoji106]
Ima sad i android 7.0 [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To mu kažem, odličan uređaj :)

Vrh Dno