Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Vidim ja da ću da ostanem na MM :D
Javite molim vas ako vidite da Xposed opet radi :)

Jel ima neko problem sa tastaturom da mu laguje na N? Nekad se sporo otvara i sklanja, nekad zapuca pa otkuca odjednom.. Stock Samsung tastatura u pitanju

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Mislim da te nije razumeo. Kada si u kameri i klikneš na galeriju, tada ti izbaci sve fotke, bez obzira da li si ij ti napravio ili ih skinuo sa neta ili ti ij je neko poslao... ja nisam našao opciju gde se to može promeniti...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja čekam simfree za Nemacku a ono krenuo apdejt za Vodafone germany. Jao, Angela, zlotvore. Sve si upropastila:))))

Znaci opet ce da iritiraju korisnike menjanjem stvari na koje su navikli...tacno mi dodje da se vratim na nokiju 1110!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislim da te nije razumeo. Kada si u kameri i klikneš na galeriju, tada ti izbaci sve fotke, bez obzira da li si ij ti napravio ili ih skinuo sa neta ili ti ij je neko poslao... ja nisam našao opciju gde se to može promeniti...

E bas to. :)

Ma dual sim united arab emirates.

Poslednja izmena:
Evo da kazem da je zavanici n dosta je izmenjen i ubaceno je dosta novina,ne vidim da je nesto brziji mada videcemo kad se sve slegne posto nisam radio opsti reset.

Убацим малопре слушалице у улаз, видим тешко улазе, гурнем мало јаче уђу скроз кад шипак, не ради десна. Пробам друге опет не ради десна, изгледа да сам зезнуо неки контакт унутра. Кад сам их извадио није испало ништа што би могло да оштети контакт унутра, јел се десило нешто слично некоме? Које су шансе да то некако исправим типа чачкалицом или тако нечим? :D Колико може да кошта замена улаза уопште?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Убацим малопре слушалице у улаз, видим тешко улазе, гурнем мало јаче уђу скроз кад шипак, не ради десна. Пробам друге опет не ради десна, изгледа да сам зезнуо неки контакт унутра. Кад сам их извадио није испало ништа што би могло да оштети контакт унутра, јел се десило нешто слично некоме? Које су шансе да то некако исправим типа чачкалицом или тако нечим? :D Колико може да кошта замена улаза уопште?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Zato ja uvek dunem u ulaz kada ubacujem sluske i usb kabl za punjac...da mi se ovo ne bi desilo.[emoji2][emoji23][emoji4]

f57a64131ce8a73abed8ddf6c6f99c19.jpg

Da li Vip, Telenor i MTS imaju isti firmware na s7edge, i koji su firmware kod domaćih operatera
Kako može da se proveri iz koje zemlje i kog operatera je pošto su svi valjali otključane aimfree s7

Poslednja izmena:
Flesujes lepo SEE i ne razmisljas. Nebitno koju mrezu koristis.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Hoće li neko da naručimo nešto od Spigen-a? Delimo poštarinu.

Danas sam uzeo ovaj silikon, platina, boja srebrna, nešto na foru 3D izgleda, baš mi se svidelo kako je legao na zlatni:

Pozdrav. Kupio sam s7 edge juce i danas naisao na prvi problem.

Imam telekom adsl i onaj najjadniji njihov ruter i imam problem sa wifi. Wifi radi uzasno sporo, a u trenutku kad se s7 nakaci na wifi, wifi pocne da baguje u celom stanu(tj internet). Nasao sam na google da postoji problem sa wifi ponekad, pokusao neke stvari ali nemam utisak da se ista promenilo.

Samo da napomenem da sam sinoc bio na poslu i na sbb netu i wifi na normalnom ruteru nije bagovalo nijednog trenutka.

Obzirom da radi na poslu i da je ispravan telefon, predpostavljam da taj kućni radi na 2.4GHz, da je stambena zgrada u pitanju gde ima dosta wifi mreža, pogotovo ako imaš SBB u zgradi, njihovi ruteri su zagušili wifi mreže sa unifi mnogo. Investicija u neki kršten dual 2,4/5GHz ruter i rešio si wifi problem par godina, kad nas je slabo zastupljen 5GHz i uvek sve radi, uvek puna brzina.

Pretpostavio sam da tako nesto moze biti problem. Mislim da imam neki normalan ruter, al moram da vidim u mts temi kako da disable da ovaj krs ima svrhu i wifi rutsra, posto sam it laik(uspesno sam to resavao na kablovakom internetu)

Obzirom da radi na poslu i da je ispravan telefon, predpostavljam da taj kućni radi na 2.4GHz, da je stambena zgrada u pitanju gde ima dosta wifi mreža, pogotovo ako imaš SBB u zgradi, njihovi ruteri su zagušili wifi mreže sa unifi mnogo. Investicija u neki kršten dual 2,4/5GHz ruter i rešio si wifi problem par godina, kad nas je slabo zastupljen 5GHz i uvek sve radi, uvek puna brzina.
Isti problem sam i ja imao sa glupim telekom ruterom dok ga nisam vratio i raskinuo ugovor - čak ni switch na 5 GHz nije pomogao

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ja nazalost nemam mogucnost da raskinem ugovor, jer u sred Beograda mi je to jedina opcija u kuci u kojoj zivim.

Zanima me jesi li taj problem imao samo sa S7 edge ili i sa bilo kojim drugim uredjajem? Ja kad njega otkacim sa wifi, net pocne normalno da sljaka, pa je ocigledno da negde nisu sinhronizovani.

Na svu srecu zbog posla kojim se bavim imam telenor internet kao rezervnu varijantu, pa cu se kuci kaciti na njega. Samo jos da uplatim poslwdnji racun, jer drugar koji je trebao nije to odradio.

Ja nazalost nemam mogucnost da raskinem ugovor, jer u sred Beograda mi je to jedina opcija u kuci u kojoj zivim.

Zanima me jesi li taj problem imao samo sa S7 edge ili i sa bilo kojim drugim uredjajem? Ja kad njega otkacim sa wifi, net pocne normalno da sljaka, pa je ocigledno da negde nisu sinhronizovani.

Na svu srecu zbog posla kojim se bavim imam telenor internet kao rezervnu varijantu, pa cu se kuci kaciti na njega. Samo jos da uplatim poslwdnji racun, jer drugar koji je trebao nije to odradio.

To je bilo pre otprilike godinu dana i tad sam imao g4 pa v10
Dolazili su i menjali rutere i svašta nešto i na kraju su predložili da raskinem ugovor bez ikakve naknade
P. S. Šteta za Pittsburgh što su naleteli na New England -Brady je kralj
S7 EDGE

Poslednja izmena:
Provericu u nedelju kod drugara opet. Ako se nastavi i na drugim ruterima, ne znam koje mi je resenje.

Simptomaticno je to da cim s7 edge nije na wifi, internet radi odlicno.

Provericu u nedelju kod drugara opet. Ako se nastavi i na drugim ruterima, ne znam koje mi je resenje.

Simptomaticno je to da cim s7 edge nije na wifi, internet radi odlicno.

Ja sam samo u mojoj zgradi imao problema - isto to kod drugara proverim i radi kako treba

S7 EDGE

Vrh Dno