malidzordz
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2016
- Poena
- 54
E pa ovako, potreban mi je savet oko sklapanja racunara.
Kao sto I naslov teme kaze, polukonfiguracija koja bi se sastojala od tri komponente: maticne,rama I procesora
Neke smernice: 1) Vec sam kupio graficku kartu ASUS R9 380 Strix,
2) Intel platforma je MUST!,
3) Socket-i 1151, 1150, 1155 dolaze u obzir,
4) Racunar bio trebao da bude gejmerski orijentisan za 1080p gejming(OC mogucnost nije moranje)
5) Najbitnije mi je da se na njemu moze igrati RUST:-devil-::-devil-::-devil-:
Delovi mogu biti novi i polovni, poenta je da mi pomognete da se odlucim sta bi trebao da bude BEST BUY, za ove tri komponente u ovom cenovnom rangu.
HVALA!
ps. Ako bi konfiguracija bila od novih komponenata, budzet moze biti I malo veci (zbog mogucnosti placanja na rate). Kada kazem malo veci, mislim na 200e.
Kao sto I naslov teme kaze, polukonfiguracija koja bi se sastojala od tri komponente: maticne,rama I procesora
Neke smernice: 1) Vec sam kupio graficku kartu ASUS R9 380 Strix,
2) Intel platforma je MUST!,
3) Socket-i 1151, 1150, 1155 dolaze u obzir,
4) Racunar bio trebao da bude gejmerski orijentisan za 1080p gejming(OC mogucnost nije moranje)
5) Najbitnije mi je da se na njemu moze igrati RUST:-devil-::-devil-::-devil-:
Delovi mogu biti novi i polovni, poenta je da mi pomognete da se odlucim sta bi trebao da bude BEST BUY, za ove tri komponente u ovom cenovnom rangu.
HVALA!
ps. Ako bi konfiguracija bila od novih komponenata, budzet moze biti I malo veci (zbog mogucnosti placanja na rate). Kada kazem malo veci, mislim na 200e.