Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
La La Land

Dobar, skroz dobar, mozda bi bio i odlican da su skroz zaobisli mjuzikl sekcije.. mozda zato sto organski ne podnosim mjuzikle.

Ja sam se nadao da je kao Whiplash ali ovo stvarno ima te delove kad igraju i pevaju, ugasio sam na početku drugog plesa, a žao mi možda je dobar film.

Meni se uopste nije dopao - imao sam fina ocekivanja od filma ali je ispao tezak tres - ako vec hoce mjuzikl trebaju im dobre numere i glumci koji umeju da pevaju.. :d

Kazem, samo shift delete svih mjuzikl scena i film je skroz dobar. Zasto taj zanr jos postoji nemam predstavu..

Sent from TT

Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Kroz ceo film sam imao osecaj da ne gledam Toma Kruza, vec nedovrsenu verziju njegovog android klona.
Lose, nezainteresovano, u fazonu daj da odradim snimanje i nema me vise..
Verovatno najlosiji Kruzov film ikada.

XXX 2002, heat seeking rocket koja ubija snajperistu koji puši cigaru, vrh :) film za mozak na ispašu.

Poslednja izmena:
pogledao nightcrawler, vrlo poucan film i motivisuci. naravoucenije je da mozes sve da postignes ako hoces :)
fina zabava 7/10.

^ Najbolji survival film, po istinitoj prici. Ima HD s prevodom na YT.

Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Kroz ceo film sam imao osecaj da ne gledam Toma Kruza, vec nedovrsenu verziju njegovog android klona.
Lose, nezainteresovano, u fazonu daj da odradim snimanje i nema me vise..
Verovatno najlosiji Kruzov film ikada.

Ni priča nije nešto. Nigde tajanstvenosti, zapleta i frajer fazona kao u prvom delu.

4/10.

The Accountant 7/10

Dobra akcija, film za opuštanje i uživanje.

"Ja od kada sam saznao za Hong Kong akciju/krimi, sve ostalo mi je mlako. Kakve je sve filmove snimilo John Woo, posebno sa Chow Yun-om u glavnoj ulozi u proslom veku."

Woo je majstor! Koliko su samo njegovih scena pokrali holivudski režiser. Ili se to zove omaž?

^ Najbolji survival film, po istinitoj prici. Ima HD s prevodom na YT.

Čitao sam da je rađen po istinitoj priči. Samo se u međuvremenu otkrilo da se nisu dešavale stvari kako su opisane u knjizi po kojoj je snimljen film.

u filmu baš nije najjasnije kako je išao ali ako je ova mapa tačna, to je bilo ludilo

Half Nelson

Nisam bas siguran sta da mislim o filmu. Donekle mi jasno da svako ima svoje demone sa kojima se borimo na sebi svojstvene nacine ali mi se cini da film ima jos neko dublje znacenje koje ja nisam uspeo da provalim....mozda i nema ali ostavio je na mene takav utisak...

Beyond Genius Lies Insanity

Hacksaw ridge - odličan, još ako se uzme u obzir da je po istinitoj priči, to mu daje na težini. Svaka preporuka.

Sent from mTalk

Deepwater Horizon solidan film. Kurt Russel i Mark Walberg odlični.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Florence Foster Jenkins - korektna drama po istinitom događaju. Meril Strip jaka, kao i uvek. Hju Grant korektan. Inače trunčicu me potsetilo ovo na priču o Sari Pelin i kako je u tim amerićkim društvima svašta moguće. 6.5/10 od mene.

John Wick - sasvim fin filmic, prva polovina 8/10, druga 6/10 - u proseku 7/10 - preporuka.

Jedan od (naj)gorih filmova koje sam gledao :)

@Boris - John Wick? Zasto bre? Treba im suditi u kategoriji u kojoj su - on je akcija a retko koju akciju sam noviju gledao da mi se uopste dopala.

@topic - The Equalizer - malo duzi nego sto bi trebalo no nekako bolji od John Wick-a, stoga 7.5/10 - preporuka

@Boris - John Wick? Zasto bre? Treba im suditi u kategoriji u kojoj su - on je akcija a retko koju akciju sam noviju gledao da mi se uopste dopala.

Nema veze sto je akcija, i T2 je akcija pa je jedan od najboljih filmova ikad. U tom John Wick-u sam poceo da se smejem posle 3 minuta mozda, na prvoj od bezbroj glupih scena. Likovi kao iz neke najgore igre, dijalozi, 'prica', ne mogu prangijanje i dobra tucha da mi budu dovoljni za neki film.. Bas tezak napad na mozak.

Kad smo kod Keanu-a, pogledah The Lake House sad, skroz simpatican filmic, preporuka..

Kijanu sa Dzon Vikom je zahebao i Sigala i Norisa Chaka i ostale... Ali realno film je bezumna zabava

Ako vas vec zene maltretiraju da gledate neki film zajedno, mozete komotno da izaberete 50/50 (drama/romance/comedy). Tema jeste kancer, ali film nije patetican, i nijednog trenutka ne smara, 6/10

50/50 je dobar film. Ja bih mu dao 7/10.

Snouden 7/10

Uglavnom Džozef snima dobre filmove. Ima onaj film o biciklistima/kuririma u Nju Jorku. Moraću opet da ga gledam, čim se setim kako se zove :)

50/50 je dobar film. Ja bih mu dao 7/10.

Snouden 7/10

Uglavnom Džozef snima dobre filmove. Ima onaj film o biciklistima/kuririma u Nju Jorku. Moraću opet da ga gledam, čim se setim kako se zove :)
Biciklisti kuriri? Hmm... Znam samo jedan takav-Quicksilver, s Kevinom Bejkonom.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno