Debelo grešiš, S7 Edge ima problem jer ekrane nemaju na stanju, pričao sam sa drugarom iz servisa, a imaju problem na istom modelu i sa HW crkavanjem kamere, toliko o validnom servisu i podršci u Srbiji.Ali za Sljamsung i slicne ces lako naci deo ako zatreba i odraditi servis. Hajde odradi to za Kineze.
Sent from my SM-N920C
U zadnja 2 meseca drugar je 2x lomio ekran na Edge-u i oba puta zamenio ekran u lokalnom servisu bez problema.
Za crkavanje ekrana sam upucen ali za kameru nije bilo nekih zalbi vecih.
Sent from my SM-N920C
Napisa joca sa svog kineza bez garancije [emoji28]^ +100 Apsolutno se slažem...
Zato što je apsolutno tako. Ja sam prihvatio rizik da 6p može da crkne ili bilo šta drugo. Sve su to kinezi. Isti tako poštujem to što će neko da kupi za duplo manje nekog Kineza u odnosu na videće flagship telefone, i ja bih to uradio.. Ali isto tako ne može da se poredi cena proizvoda firme koje ne ulaže u distributivne centre, servis, podršku, update (kakav takav) sa kineskim firmama koje uređaje prodaju online i nemaju većinu tih troškova. I taj švercerski Samaung je kupljen u Mađarskoj gde Samsung i drugi proizvođači imaju svoje troškove. Tako da Kinez kojeg naručiš online i krstiš se levom i desnom da ti prođe bez carine ne može da se poredi u svim aspektima sa vodećim proizvođačima...Napisa joca sa svog kineza bez garancije [emoji28]
Zato što je apsolutno tako. Ja sam prihvatio rizik da 6p može da crkne ili bilo šta drugo. Sve su to kinezi. Isti tako poštujem to da će neko da kupi za duplo manje nekog Kineza u odnosu na videćet flagship telefone..Ali isto tako ne može da se poredi cena proizvoda firme koje ne ulaže u distributivne centre, servis, podršku, update (kakav takav) sa kineskim firmama koje uređaje prodaju online i nemaju većinu tih troškova. I taj švercerski Samaung je kupljen u Mađarskoj gde Samsung i drugi proizvođači imaju svoje troškove. Tako da Kinez kojeg naručiš online i krstiš se levom i desnom da ti prođe bez carine ne može da se poredi u svim aspektima sa vodećim proizvođačima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari