Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hvala puno na odgovoru.
I meni deluje da je tako najsigurnije. Jeste da ce uraditi factory reset ali makar necu nesto ozbiljnije zenuti ukrstanjem CSC-a.

Pa factory ti svakako ne gine tj nije baš da je pod moranjem odmah, ali su dobre šanse da ostanu neki repovi i eto ti problema kasnije.
Baš zbog toga preferiram da uradim factory kad su ovi veći apdejtovi, pa sam miran do sledećeg i samo teram OTA.

@ svi

Zahvaljujem se svim članovima koji su pritekli u pomoć na PM.Svaka vam čast na brzini i trudu!
Ipak je Bench država!!!

Upravo sam slomio ekran, staklo.. koliko kosta zamena u samsungu ili gde vec i koliko se ceka??

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kompletan prednji deo telefona:

S7 - ~18.000din.
S7 Edge - ~34.000din.

U ovlašćenom servisu za Samsung - ProMobi.

Koliko znam, menjaju danas za sutra.

Poslednja izmena:
Promasio sam dzep... i pao na beton.. koliko moze da se proda ovako? Znam za zabranu procena i tako to, ali bas nemam predstavu..

Probaj da tražiš 300e pa vidi koliko ćeš dobiti. Ja cenim oko 200.. mada sve je moguće ,preprodavci su čudo .

P.s. nisam znao da je ekran za s7e duplo skuplji od onog za s7

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^
Nema šanse toliko... Ima ih i po 250e trenutno... Bolja ti je ova procena, bliže 200e...

Edge ekran uzima danak [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mislim na [emoji387] [emoji387] [emoji387]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa kad ce za mts korisnike nougat, posto videh dvojicu trojicu da tvrde da im je stigao, a niko da kaze koja je mreza ili screenschot da okaci...mislim iskljucivo na zvanican update..

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Sve je to zvaničan apdejt, samo što je promenjen CSC. Zašto ti je problem da flešuješ BTU?

A šta je problem sačekati?

Valjda ce za 20 tak dana najvise stici i zvanicni apdejt. Ja se nada m tako

Bice do sledece godine u ovo vreme sigurno.[emoji4]

A šta je problem sačekati?

Nije problem, ali ako je već toliko nestrpljiv onda ne vidim razlog zašto ne bi flešovao.

I da odgovorim za SEE, najava je da će do kraja meseca biti svima pušten apdejt, tako da je pitanje dana ;)

Nije problem cekati, nego su dvojica u ranijim postovima kazali da su dobili, ne da su flesovali , nego dobili....zato sam pitao...

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Pa flešovali 6.0.1 BTU i onda dobili OTA na Nugat.

Uvek sam radio redovne update-ove, nikada preko odina, i uvek su stizali redovno..dva tri dana ili malo nego sto vidim da ste ovde poceli da objavljujete..

Inace sam na mts mrezi, telefon kupljen u Svedskoj cim je izasao...

Zadnji update za SEE je izašao 26. Decembra, tako da moj rezon je da ce u to neko vreme ovog meseca i Nougat za SEE.

Sent from S7

Ma kakvi, prodam, uzmem lepo drugi i to je to.. ne moze niko to da sastavi kako treba...

A ustvari možeee, ProMobi ovlašćeni servis, odneseš pre podne ako nema gužve posle podne gotov. Momci što rade u NS kažu da posle sklapanja garantuju da je telefon i dalje vodootporan, gledao sam par komada posle popravke bukvalno nema razlike naspram mog fabričkog. :)

bas nesto danas nisam ni stigao da fon valjano koristim, al ovaj stand bay je ocajan,previse awake sc offa ima,inace sve je na 4g,od stopera imam amplify,greenify pro podesen da radi sa xposedom,Screenshot_20170119-014621.pngScreenshot_20170119-014407.jpgScreenshot_20170119-014425.jpgScreenshot_20170119-014325.pngScreenshot_20170119-020744.png
Inace kako se resiti g play servisa i ovog ssp wake lock ?,za prvi sam gledao na ytu ono preko appopsxposed da ga stopujem ali ocito nema svrxe...
i ako neko zna da objasni sta znace ova dva doze moda na bbsu?

s7edge-pearl-superman rom-super karnel 1.9.7

Poslednja izmena:
Meni Spigen folija stoji na displeju od septembra. Ima sitnih tragova na njoj koji se vide kada je telefon ugašen, ali kada displej sija onda se nista ne primećuje.
Nije baš jeftina sa cenom od oko 9-10$ + poštarina (pogledaj na ebay-u, prodavnica iz USA mada i ona u UK ima slične cene), ali u pakovanju dolaze dve folije pa se to negde kompenzuje.

Vrh Dno