Ja na SwiftKey nikako da nađem temu koja mi leži, a ne kopa mi se po XDA da nađem modovan SwiftKey sa onim temama. I ovaj njihov flow trag je mogao vala biti deblji, imam osećaj da greben staklo![]()
Koristi SamFirm i skinuće ga brzo koliko ti je brz net.Ima li gde megalink ili sta god?
Ja sam danas skinuo i sve je normalno proteklo. U nekom momentu ti mora proći... A uvek imaš i opciju da skineš 6.0.1 pa uradiš OTA na 7.0.@azimuth
Odatle sam prvi skinuo![]()
I mene to interesuje, s tim sto sam ja uzeo preko vipa telefon.Ja nesto vise ne mogu da cekam zvanican OTA i resio sam da fleshujem preko Odina.
Imam jedno pitanje koji CSC da skinem da mi ne bi uradio factory reset, tel mi je uzet u Telenoru a verzija je G935FXXU1BPJJ . Na netu uspevam da nadjem CSC za Vip . Da li je to isti CSC kao sto i meni treba?
Zar nije onda sigurnije da skinemO MM za Britaniju i onda preko OTA da stigne Nougat?Ja ti napišem, ali ovo radiš na svoju ruku i svoju odgovornost.
Skineš lepo Nugat za Britaniju i MM za tvoj CSC koji je u telefonu (proveri preko Phone Info aplikacije), raspakuješ taj zip i u Odinu stavis sve na svoje mesto osim CSC. Umesto tog CSC koji je stigao sa Nugatom za Britaniju, stavi HOME CSC tvog roma koji imaš. Ništa više ne diraš, klikneš na start i valjda će sve proći kako treba.
Ovo jeste prolazilo sa betom, ali ne znam da li su nešto čačkali pa postoji mogućnost da sve krene po zlu.
Najbolje bi ti bilo da flešuješ komplet taj Britanski, koga briga da li si ili nisi promenio CSC jer će ti dalje stizati OTA za BTU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari