Šta je novo?

Meizu m2 note

Ma nemoj :)
Ima razlike u ekranuima.Ne želim da se bakćem oko toga, majka ga je nasledila, njoj je dobar

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Nista novo, samo ispod haube peglanje... 5.1.12

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Da li se zna sta flyme 6 donosi novo u odnosu na flyme 5?

Sminkanje klasicno

Pa, nista se vise od njih ne moze ni ocekivati. Uskoro se oprastam od ovog telefona, ne vredi. Kaskaju posteno za ostalima...

Naravno da opet nema speed diala.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Pa, nista se vise od njih ne moze ni ocekivati. Uskoro se oprastam od ovog telefona, ne vredi. Kaskaju posteno za ostalima...

Koji got telefon da si uzela iz ovog ranga pre godinu dana, sada bi pozelela neki novi.
Mislim da je meizu skroz korektan, makar se trude da nesto promene i bar sto se toga tice ne zaostaju za drugima.
I ja planiram da predjem na nesto bolje (novije), ali u ovom rangu.

Poslednja izmena:
Ja daklem ne mrdam više od 5.1.10. Svi Google servisi mi rade, odnosno sve mi radi. Neću da se zezam pa da mi nešto krene naopako.

Koji got telefon da si uzela iz ovog ranga pre godinu dana, sada bi pozelela neki novi.
Mislim da je meizu skroz korektan, makar se trude da nesto promene i bar sto se toga tice ne zaostaju za drugima.
I ja planiram da predjem na nesto bolje (novije), ali u ovom rangu.

Ne znam sta vise ocekujete :D

Prethodni telefon sam koristio 2 god (alcatel idol mini), bukvalno ni jedan update, nista...

Sto se tice hardvera i tu je ok i dalje, nisam naisao na aplikaciju koju ne moze da savlada.

Jedino me nervira ovaj format datuma (sms, viber) mesec/dan, tj ne znam da li moze da se promeni

Poslednja izmena:
Ja daklem ne mrdam više od 5.1.10. Svi Google servisi mi rade, odnosno sve mi radi. Neću da se zezam pa da mi nešto krene naopako.

Slažem se potpuno. Zašto dirati nešto ako si zadovoljan.
Samo ne znam kako da uklonim notifikaciju za update, stalno mi stoji na vrhu i ne mogu je izbrisati.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Da li je neko probao flyme 6 beta verziju? Vidim da je izasla na flyme forumu...

Zar beta nije samo za one koji su se prijavili za test?
Pise da ce regularna verzija Flyme6G doci sredinom januara za sve.

Jeste samo za te ali moze da se nadje i za one koji se nisu prijavili.
Koliko sam ja uspeo da procitam sestrica za ostale ce stici kroz mesec-dva.

Aha, videla sam sada da ima i ta opcija za ubacivanje sestice...
Pisalo je sredinom januara za ostale, za testere je stigla 30.12.

Koristim cm13 skoro od kad je izasao prvi build i mogu reci da je battery life bolji nego na flyme ili cm12.1.Cak je i ui fluidniji.
fea34a194804584e54a2551364aa0254.jpg

Sent from my M2Note using Tapatalk

Ja sam na poslednjoj beti i bateriju brzo trosi, takodje i kamera snima video samo ako je raspolozena, ostalo OK.

Posle par meseci opet se vratim na m2 note. I treba mi mala pomoc.

Hocu da instaliram cm13, medjutim, ne mogu da prodjem ni prvi korak a to je instaliranje drajvera. Imam win10 i uvek mi izbacuje da je onaj genercki drajver up to date. Sto znaci da mi flash tool i ne vidi telefon. Da li je do wina ili neceg drugog?

Mozda zeza win10. Probaj na win7 32, na njemu bi trebalo sigurno da radi mislim da sam tako procitao da ne bi imao sve zaebancije oko drajvera, da treba imati "u steku" 7 32.

Izasao Flyme 6 beta A verizija

http://flyme.cn/firmwarelist-10.html#3

Sta mislite da li je pametno da se instalira ova kineska beta? Trenutno koristim 5.1.11.0 G...

Poslednja izmena:
Instalirao sam betu. Videcu sta ona donosi kroz par dana testiranja.

Iskreno nisam odusevljen. Ova beta jede bateriju na mom telefonu. Telefon brze i fluidnije radi ali u odnosu na potrosnju baterije nije nikakav plus.
Pitaj slobodno ako te nesto konkretnije zanima...

Veceras se selim na 5.1.12.0G

Cekam stable flyme 6 G jer beta bas jede bateriju.

Pozdrav!

Uzeh Meizu M2 i imam problem.

Ne prikazuje mi na ikonici Messages na početnom ekranu koliko imam nepročitanih SMS-ova?!
Kako to da namestim, zna li neko?

I drugi problem, ne stavlja u isti niz poruke od poznatih sa onima od nepoznatih brojeva telefona, tj. odvaja ih kad se uđe u Messages?!

Pretražih sve i ne mogu da namestim :(

Android je 5.1, a Flyme 5.1.12.0G

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno