Uu, a ja mislio da je mnogo sto mi vec sest dana stoji Despatched to overseas...Od 12 decembra do 4og januara je putovao paket... bas mnogo.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Obican wireless dzojstik...@kiaTech ja mislim da se ovo vraca nazad
U zaostatku su oko 10 dana..Ja cekam paket podnet na carinjenje 10-tog januara. I dalje je otprema.Zna li ko koji dan rade?
Ово је послао 6п!
Da druze stvarno pismo, papiri samo, kakva roba? bas zato i pitam, papiri su unutra nemam nikakve robe, kartice, upaljaci , samo papiri, 2 ili 3 papira. A treba mi sto pre...
Kolike su te sijalice? Ako su vece naruci dve pa jednu. Ako hoces da budes siguran da te nece cimati na carini.Jel neko narucivao (pretlostavljam da jeste) led sijalice sa alija? Kako je prosao sa carinom i do koliko komada bi bilo bezbedno naruciti? Meni bi trebale tri sijalice, sad ne znam dal da narucim jednu, pa da sacekam da posalje, pa drugu, pa trecu...jer Kinez kakav je sve i da mu kazem strpace sve u jedan paket.
Nije tema, al ajde kad smo vec kod toga, neka preporuka za prodavca (sijalice) sa alija?
Ja za 3 komada ne bi gubio vremena.Jel neko narucivao (pretlostavljam da jeste) led sijalice sa alija? Kako je prosao sa carinom i do koliko komada bi bilo bezbedno naruciti??
Da su oduzeli zbog cene ili nekog pravila, jos uvek nisam cuo.Nema vise popusta na DHL express na iHErbuMoracu od sada obicnom postom narucivati. Da li su vam ikada oduzeli vitamine na carini, jer je bilo skuplje ?
Ja za 3 komada ne bi gubio vremena.
Porucio sam 30 komada nekoliko puta (treba mi dosta G4/G9, a nigde drugde nema sa nekom jacinom u LED varijantu, sve neko njesra od 2W, 30 komada da stavim pa bi se opet jedva videlo nesto)
Da su oduzeli zbog cene ili nekog pravila, jos uvek nisam cuo.
Ali jesam imao slucaj da su ronjesa iz DHLa hteli da naplate spediciju jednom prilikom, ja rekao da se vrati, iHerb nije hteo nista da vrati od cene paketa (i ja sam posle toga i prelaska na Loyalty umesto direktnog popusta prestao da ista od njih porucujem).
iHerb moze da ima besplatan DHL shipping, a ne moze da vrati paket od 90$? How yes now... to pricajte neiskusnima koji ce u to poverovatiTu ti iHerb nije nista kriv bio. Jer lijepo stoji da ce vratiti novac samo ukoliko cijena povratka paketa bude manja od iznosa robe koji si platio. Medjutim, posto ovi nasi kada vracaju to za USA naplate PAPRENO, iHerb i ne moze da vrati.
90$ je bio paket, 4000 su trazili za spediciju. Ranije je moglo da se zahteva da ide po skracenoj proceduri, i to sam radio - samo naplate veci % carine, ali nema spedicije.P.S. Koliko su ti trazili za spediciju i koji je iznos bio u pitanju ?
iHerb moze da ima besplatan DHL shipping, a ne moze da vrati paket od 90$? How yes now... to pricajte neiskusnima koji ce u to poverovatiPa mene je manje kostalo da posaljem paket od skoro 2KG preko DHLa iz Srbije, kao fizicko lice.
90$ je bio paket, 4000 su trazili za spediciju. Ranije je moglo da se zahteva da ide po skracenoj proceduri, i to sam radio - samo naplate veci % carine, ali nema spedicije.
Sada nisu hteli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari