Šta je novo?

Meizu mx5/mx5 pro

Nešto je loš kvalitet videću sad preko attachment

uploadfromtaptalk1474992156721.jpguploadfromtaptalk1474992164351.jpguploadfromtaptalk1474992172505.jpg

Nece ni preko ovoga, tt ubija

M2 Note

Poslednja izmena:
Da, baš je mutno. Ne znam kako meni ubaci lepo slike(bar se nadam da ih drugi vide lepo kao i ja)...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Hvala!
Obrisao sam WhatsApp pa ponovo instalirao i radi ok sto se notifikacija tiče. Verovatno se pogubio dok sam ga vraćao preko Titaniuma...

Edit: Ja sam ove zamrzao...
22b12f1812bcf7f2a73b90ccb255d709.jpg

c1128f3ab5b1652fd7af1f450a3a09ee.jpg

Poslednja izmena:
Preporučio bih da sve aplikacije za koje vam trebaju notifikacije ne vracate iz backup-a vec da ih ponovo instalirate

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

Ne sve, nego one koje koriste GCM, te prave problem, ostale ne.

Ne znam sto si vraćao WhatsApp preko TB-a, backup ima poruka, par klikova za podešavanje je ništa ;)

M2 Note

Poslednja izmena:
Ma ubacio sam novi flyme pa sam sve programe vraćao.

Gde je najjeftinije kupiti displey eventualno i touch za ovaj telefon ? Verovatno je vec pisano ali ne mogu da pretrazujem sad

Gde je najjeftinije kupiti displey eventualno i touch za ovaj telefon ? Verovatno je vec pisano ali ne mogu da pretrazujem sad
Pogledaj na aliexpress, ja sam za m2 note kupovao dva puta. Cena je ~20$, samo gledaj da kupis bez frame. Ja sam se zeznuo i kupio with frame i namestao isti 2 sata koji na kraju nije bio dobro namesten. Jednostavnije je obican display, jeftinije je, a i ima dosta turtorijala na yt kako isti namestiti.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Dal je moguce da kosta 80 + dolara ? Drugaru se ne isplati onda da kupuje displej

Cisto info , mozda nekome zatreba , ovlasceni servis za Meizu telefone je servis BG Elektronik , kod njih je cena za novi displej za MX5 sa zamenom 14130 dinara i ako je telefon u garanciji ista se ne gubi vec nastavlja da tece regularno
Ako se uzme u obzir da je drugar kome je pukao displej najjeftinije novi nasao za 82 dolara , kada bi tako narucio i verovatno bi na tu cenu morao da plati carinu i porez plus da mu neko zameni displej dolazi se bezmalo do iste cifre ali u tom slucaju se gubi garancija

Pitanjce za sve ko može da pomogne:

- Može li se na Meizu (FlymeOS 5 (Android 6.0)) postaviti na ekran Speed Dial prečica nekog broja/imena iz imenika, i kako???

Ne znam ako pitaš za stock launcher ali ja sa Nova Launcher-om i ExDialer-om mogu prečicu za speed dial da stavim na ekran(ne samo jedan broj). Ne znam, mozda ima neka App na PlayStore-u da ti reši problem... Kako imaš Android 6.0 na flyme 5?

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Mislio sam na stock launcher. Nisam baš vičan o verziji sistema ali piše da je Flyme 5.2.4.0G Andoid 6.0 to sam speo da nađem drugo ne znam gde da potražim. Inače imam Meizu U20 pa nisam hteo da otvaram novu temu...

Послато са Меизу У20 преко Тапатока

Onda je zato što je taj model telefona...

Pa ja koliko vidim iz tvog posta, ni ti ne možeš sa stok launčerom da postaviš prečicu... (ili mi se samo čini) ???

Mislio sam na stock launcher. Nisam baš vičan o verziji sistema ali piše da je Flyme 5.2.4.0G Andoid 6.0 to sam speo da nađem drugo ne znam gde da potražim. Inače imam Meizu U20 pa nisam hteo da otvaram novu temu...

Послато са Меизу У20 преко Тапатока
Hajd kad si vec u off-u reci nam svoje impresije o tom modelu U20. Sta valja, sta ne valja?

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

Meizu kao i svaki drugi, što se OSa i UIa tiče.
Lagan jako, mondenski, jednom rečju lep telefon i na oko dopadljiv.
Leđa su od kaljenog stakla a napred je, ili Gorilla glass ili tako neki glass 2.5D ili kako već, sa AL okvirom.
Što se rada telefona tiče, nemam zamerki i jako lepo radi, ali što ostadoh bez posla u među vremeneu (dok je stigao fon) to je tek priča :d
...

Pa ja koliko vidim iz tvog posta, ni ti ne možeš sa stok launčerom da postaviš prečicu... (ili mi se samo čini) ???
Ne mogu ni ja a prethodni post sam mislio na verziju androida ne na prečicu za kontakt...

Jel ima neko problema sa pwr buttonom ili sa home buttonom ?

Home se udubio i jako teško se pritiska, a power radi samo na jednom mestu...telefon je pod garancijom iz telekoma, ali ne znam da li će je uvažiti...u suštini rade, ali ne kao što su radili pre, i to počinje žestoko da me nervira...

Da ,crk9 je plitki home button i otisak prsta,duboki radi.Ali u garanciji je u mts

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima novi sam na forumu. Drago mi je da se ovoliko pise o Meizu brendu. Meizu mi je nekako najdrazi brend kad je telefon u pitanju iz ne znam kojih razloga.
Imam jedno pitanje vezano za MX5. Citao sam do besvesti o ovom modelu na ovom forumu. Sestricini sam narucio telefon iz Kine. Fino je pisalo da je internacionalna verzija. To je Meizu MX5 a bila je i MX5e verzija koja je kao kineska i nju sam zaobisao. Dosao telefon sve uredno ima srpski jezik ali nema google play. Apdejtujem i opet problem. Odem na sajt flaymeos i nadjem najnoviju verziju 5.1.12.0G i instaliram i opet isto. Instaliram 5.1.6.0G i onda moze google play. Ne znam u cemu je fora i da li svi imaju ove probleme? Jos jedan problem je sto ne mogu da otvorim taj flyme nalog. Ne znam da li sam dobio neku kinesku verziju modela mx5. Uglavnom ja joj kazem da moze ta stara verzija (nove nisam ni isprobavao jer nisam imao vremena) i da radi na tome. Sad joj se pojavio jos jedan "problem".
16559306_10210723078507020_792398617_n.jpg
Verzija telefona:
16237909_10210571217230583_1127974741_n.jpg
Pozdrav!

Za to crno što je iskocilo, pri otkljucavanju ne smeš da prekrije onaj senzor pored zvucnika(na gornjoj strani), to ti je opcija da se ne bi u džepu otključavanje.
Na 5.1.12.0.G nema Playstore nego moraš iz App stora(onog njihivog) da instaliraš.
5.1.6.0G je imao u sebi Google play.
Uskoro treba da izadjem Flyme 6,cisto da znaš.
Za flyme nalog ne znam, čini mi se da na nekim verzijama nije moglo da se uloguje/ili napravi, tako da ako si probao na 5.1.6.0G probaj kad ubaciš ponovo ovaj najnoviji. Tu gde ne možeš da se uloguješ, ne možeš ni root da odradiš (čini mi se, nisam 100% siguran).

Poslednja izmena:
@Slavel
Bez brige sto se tice Google Play.
Nakon sto se nakacis na wifi, dobices ponudu da iz njihove aplikacije Hot Apps instaliras Google Play i propratne servise.
Isto i uradi i reseno je sve...

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Pre 10 minuta mi je ovaj nesretni meizu ispao prvi put posle godinu dana...ekran malo pukao u ćošku, neće da se upali ekran nikako, niti reaguje na touch...a dostupan je i zvoni..

zna li neko gde se može menjati ekran i po kojoj ceni ?

Pre 10 minuta mi je ovaj nesretni meizu ispao prvi put posle godinu dana...ekran malo pukao u ćošku, neće da se upali ekran nikako, niti reaguje na touch...a dostupan je i zvoni..

zna li neko gde se može menjati ekran i po kojoj ceni ?
14230 dinara kosta displej sa zamenom u BG elektoniks i ne gubi se garancija ako jos uvek traje . Info iz prve ruke

Poslednja izmena:
Toliko sam radio da nisam imao vremena da se ulogujem. Hvala vam mnogo na odgovorima!

Ne moze da se napravi flyme nalog ni na 5.1.12.0.G a ni na 5.1.6.0.G! Evo probacu da apdejtujem sve na hot apps pa opet da probam. Mozda je do antivirusne verzije ili tako neka glupost. To za verziju flyme 6 jedva cekam!

Ja nikako ne uspevam da na meizu mx 5 da nadogradim noviji flyme a komoli 6-ticu. Kad bi neko pomogao kako to uraditi?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno