Uzimali smo na massdropu, moji su Gateron brown. Caps su malo tanje, za moj ukus onda klakće previše, a to sam otkrio kad sam stavio par kapica sa Roccata, zvuk je onda bio prigušeniji i puniji.Odakle ste uzimali Varmilo i koji switch? Davai feedback svidja mi se tastaturica.
Sent from my A0001 using Tapatalk
@q4u
Kako te sluzi G602? Ima li laga jer je bežični?
@q4u Neko me je pitao, jer imam par komada na prodaju, ali nisam smeo ništa da kažem![]()
Pitah, al' ne dobih odgovor. Ima li neka mehanicka tastatura sa nasim kodnim rasporedom da se kupi? Znaci YU/SER layout?
Ajazz AK33 po onome sto su ljudi feedbackovali. Verovatno sledeca moja, ako mi bude trebala "kompaktna" mehanicka...Dajte neku preporuku za sto jeftiniju mehanicku tastaturu bez numerickog dela, moze i bez strelica i ovih gluposti iznad.
Video sam sa su redragon okej, ali pretpostavljam da vi momci ovde imate puno vise iskustva.
Budzet je 50ak evra.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ajazz AK33 po onome sto su ljudi feedbackovali. Verovatno sledeca moja, ako mi bude trebala "kompaktna" mehanicka...
Sent from my A0001 using Tapatalk
Koliko te je kostalo sa carinom i ostalim djakonijama?Mislim da sam je ja medju prvima na forumu uzeo i mogu reci da i dan danas sluzi super posle sigurno vise od pola godine. I dalje kuckam na njoj svaki dan, a blackwidow sa mx blue je na drugom kompu koji ne koristim [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari