pokrenes X stvari, postavis pitanja, i onda kazes "Bez pokušavanja dalje rasprave, i nadam se da smo završili sa istom." LOL
1. Brkas procese i procesore, ovo je bio citat, pa da ponovim šta si napisao: "G4 ima kao dva
procesa, jedan sa dva jezgra, i jedan sa 4."
Evo i posta:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344857-LG-G4&p=4935343&viewfull=1#post4935343
2. Jesi rekao da bi svima bilo pametnije da iskljuce brza jezgra, citiram: "Zato je bolje preventivno (isključiti jezgra), sigurnije. I što je još bolje, kad želiš da ga prodaš, flešuješ novi sistem i prodaš ga kao ispravnog sa 6 jezgra, što je bolje nego prodavati ga sa 4 jezgra, zar ne?"
3. Ne znam kako ide tebi u prilog to što je LG izbacio softver
za potrebe servisa, koji je samo za interne potrebe, a ti savjetuješ da ga svi mi koristimo, jer je tako pametnije i sigurnije? :trust: I to najhitnije da ga stavimo, ili da prodamo telefone. Da te citiram: "Treće, serijski ti je 512, dakle tek prošlo godinu dana. Ne bih da te razočaram, ali
u narednih mesec-dva očekuj bootloop. Obično se posle oko godinu dana desi, a tebi je tek isteklo godinu dana. I najhitnije, to što se tebi i dalje nije desilo, ne znači da G4 nema problem, već da za sad imaš sreće." Mislim pffff, toliko o stručnosti, tvrdiš da će 100% G4-ki crći poslije max 14 mjeseci? Eto je moja ušla u 16. mjesec, propade ti teorija :smoke:
4+5 To nije potkrepljivanje, to je tvoja teorija, kao i ove prethodne. Ili treba da pojasnim šta znači glagol "potkrijepiti"?
6. Ja sam savršeno svjestan onog što sam napisao, što nije moj stav, nego je na fonu tvoga - da svi treba da pogase brza jezgra preventivno, i da će telefon sasvim lijepo raditi bez njih. Savjetuješ to i ljudima koji imaju sasvim validne dvogodišnje garancije, jer su svi naši servisi prevarantski i ne priznaju garanciju skoro nikom. Opet tebe citiram: "Iz iskustva znam da nam i garancija obicno ne pokaže, jer će se praviti prosti i reci kako ima vlage na ploci, ili na bateriji, ili će već lupiti nesto. Poslednja, i najbolja, stvar koju sam cuo, zbog koje nisu priznali garanciju je: ima ostecenja ili ogrebotina po kucistu telefona, ne priznaju garanciju... "
Ljudi koji zajedno plasiraju validne informacije i dezinformacije su najopasniji. Ko ona gospođa Velkov, što priča o opasnostima vakcinacije. :S: