Šta je novo?

LG G2

Knock code za otkljucavanje.
Radi samo sablon, prevlacenje...

ako ne radi otkljucavanje i zakljucavanje dable tap onda ne vredi da se prelazi na nougat

To važi za sve custom romove koji nisu bazirani na stocku.

Poslato negde iz svemira

Nece RR kod mene opet mi izbacuje error pri instalaciji,tj on odradi ali prijavljuje mi crvenim slovima E:/ sistem image nesto,tako da nisam smeo da restartujem telefon...vracam se ja na clouy sigurnije je :D

Probaj AOSP, lepo i sugurno radi, nema bagova kao Cloudy. Instaliras u 2 koraka bez ikakvih cimanja.
Koji fm radio preporucujete za AOSP? Skinuo sam neki SpiritF sa xda ali nisam zadovoljan.

Nece ni taj.....
Patching system image unconditionally...
E:unknown command [log]
E:unknown command [log]
detected filesystem ext4 for /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system

mada nisam restartovao tel mozda i ne smeta ta greska,nisam smeo da opet ne upadnem u bootlop

Poslednja izmena:
Ako su samo ta dva log reda to opušteno zanemari ...

0c5bad1e7dce4c0c72e61738fae63ca8.jpg

Fale logovi, ništa bitno i nema nikakvog uticaja na kasniji rad sistema ...
Primera koliko hoćeš - https://plus.google.com/103542537073518882314/posts/UTTBR55ETUx

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije los ovaj RR samo sto double tap radi na status baru,brz je dosta.....

Koji bootloader trazi ovaj AOSP? Bio sam na LP sada sam na KK (tj. kako da proverim koji bootloader imam sada)...

Resio sam, instalrao sam hybrid bootstack pa onda AOSP...

Koliok je cudan ovaj Android 7 :D

Jedno pitanje da li neko zna koji je najbolji rom po pitanju signala? Inace da li je neko primetio da je signal bolji na 3g nego lte(telenor)? Trenutno sam na xosp 5.4.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Probao sam i aosp 2.o i RR 7.1.1 i oba su tiha,ima los ton pri produkciji videa,nema double tap osimm ako se ne skine nova launcher..tako da se vracam na cloudy 3.3

Probao sam Crdroid 1.9, aosp 2.0 i nekako mi nije to to. Posle gomile romova uvek se vratim na stock based rom (u poslednje vreme sam na Icex final romu).Mnogo lepsi UI,Kamera vrhunska,pogotovo uz xcam settings kao dodatak xcam kameri,performanse odlicne uz dorimanx 12.0 kernel sa malo tweakova. 11 aplikacija mi drzi u memoriji bez problema. Ja prezadovoljan :)

Probao sam Crdroid 1.9, aosp 2.0 i nekako mi nije to to. Posle gomile romova uvek se vratim na stock based rom (u poslednje vreme sam na Icex final romu).Mnogo lepsi UI,Kamera vrhunska,pogotovo uz xcam settings kao dodatak xcam kameri,performanse odlicne uz dorimanx 12.0 kernel sa malo tweakova. 11 aplikacija mi drzi u memoriji bez problema. Ja prezadovoljan :)
https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-icex-rom-t3271099 Jel to ovaj?

Nazad
Vrh Dno