Otključavanje radi, a zaključavanje samo na status baru. Da bi mogao bilo gde na ekranu zaključavanje mora nova prime.ako ne radi otkljucavanje i zakljucavanje dable tap onda ne vredi da se prelazi na nougat
Otključavanje radi, a zaključavanje samo na status baru. Da bi mogao bilo gde na ekranu zaključavanje mora nova prime.
Jel to za aosp rom ili RR?
Kako si na kraju stavio RR
Ma znam nego ti je izbacivao onaj error?
Na osnovu toga kako ulaziš u rikaveri.Koji bootloader trazi ovaj AOSP? Bio sam na LP sada sam na KK (tj. kako da proverim koji bootloader imam sada)...
https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-icex-rom-t3271099 Jel to ovaj?Probao sam Crdroid 1.9, aosp 2.0 i nekako mi nije to to. Posle gomile romova uvek se vratim na stock based rom (u poslednje vreme sam na Icex final romu).Mnogo lepsi UI,Kamera vrhunska,pogotovo uz xcam settings kao dodatak xcam kameri,performanse odlicne uz dorimanx 12.0 kernel sa malo tweakova. 11 aplikacija mi drzi u memoriji bez problema. Ja prezadovoljan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari