Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Upisuje do nekih 30mb, a za mobilne telefone vece brzine su nebitne posto ne mogu da se izvuku mnogo vece od pomenutih 30mb.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Upisuje do nekih 30mb, a za mobilne telefone vece brzine su nebitne posto ne mogu da se izvuku mnogo vece od pomenutih 30mb.

Pa piše na kartici da upisuje do 20, a čita do 80, pa se ja time vodim.

Znam, ali vec smo konstatovali u temi o sd karticama ono sto napisah. Inace i ja koristim identicnu i uzimao sam za jos par drugara ;) Mene je ovde iznenadilo sto dele plus a na akciji stoji da je obican evo model u pitanju.

Jesi to greškom dobio 128 ili...?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ako mozes odradi a1 sd bench...trebalo bi da ima bolji upis od 64gb modela

Zvuči da svi koji su kupili s7/edge, u periodu kad je povučen note7 iz prodaje, dobiju poklon kao znak podrške voljenom brendu

Envoyé de mon SM-G930f

I bilo je vreme. Samo da vidimo hoce li konacno prestati da unazadjuju telefon novijom verzijom Androida.
Za sada iznenadjujuce nisu u$rali bateriju mesecnim zakrpama.

I bilo je vreme. Samo da vidimo hoce li konacno prestati da unazadjuju telefon novijom verzijom Androida.
Za sada iznenadjujuce nisu u$rali bateriju mesecnim zakrpama.

Mislim da im se sada ne isplati da kopaju sami sebi rupu,posle Note7...

Neće naravno - i još kad izbace s8 zver

S7 EDGE

I ja se tome nadam. Kada bi resili ove povremene lagove bilo bi top.

Drugari, stavio sam nemački rom ali me izgleda opasno zeza kernel. Ako može predlog proverenog roma (sa samfirmware), baterija imperativ. Još ako je neko posle rutovao sa cf autoroot i da mu je i dalje dobra baterija to bi tek bilo dobro.

Poslednja izmena:
Ako ti je rutovan telefon već, zašto ne bi stavio SuperMan rom?

Hteo bih official.
Nemoguće da ste svi na N beti ili kuvanim romovima!? Niko baš da napiše koji...
Pominjali ste ranije poljaka ali koliko vidim imaju samo za mreže. Naš ima samo za VIP!?

Poslednja izmena:
Pa što bi bili na official kad su i bete odlične, a i Superman još bolji :)
Nema te čega biti frka, nije Superman nešto budžen, nisi ni prvi ni poslednji koji ga koristi i na njemu mobile banking, jer si ga spomenuo pre edita.

Nije isto mbanking i ebanking. Ovaj drugi možeš na bilo kom uređaju, ovaj prvi smo na jednom (tako da džaba šifra i ako je sazna neko). Editovao sam zato što sam shvatio da ni sa samfirmware isto nisam siguran. Do sada sam koristio mbank pa me nije bilo frka. Od prekosutra prelazim na e pošto m moja banka počinje da naplaćuje.
Jedino da dignem ruke od plaćanja preko telefona. Odoh da vidim tog Supermena.

Poslednja izmena:
Šta je ograničenje na mbankingu?
Ako je root, onda si ga fasovao svejedno, ali ima i tu rešenja.

Nije za ovu temu al da se objasnim.
Mbanking radi samo na jednom uređaju tako da džabe i da ti neko dođe do lozinke, treba mu i baš taj uređaj. Ebanking sa druge strane, ako neko dođe do lozinke može sa bilo kog uređaja da uradi šta hoće.
Jel taj Superman M ili N?

Poslednja izmena:
Ok, hvala. Probaću s'njim. Ako reši problem baterije, ostajem.

AKo si u Kom Bank možeš telefonom da aktiviraš mbanking, ne moraš više do banke. I da, naplaćuje se od 1.1.2017. god.

Vidio sam da postoji s7e dual verzija, ali je li to verzija internacionalna kao što ima i sa jednom karticom ili je to verzija za samo određeno tržište npr Azija? Da znam zbog update softvera.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno