Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nisi čuo? S7 i edge7 će zauvek i ostati na betama [emoji6]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel ima neka aplikacija za kameru da poseduje podesavanja za prednju kameru? Slike u low light uslovima mi ispadnu ocajne, za zadnju bar mogu pro mod pa da ispodesavam kako hocu. Sad listam stare slike sa Nexus 5X i ne mogu da verujem da ovako ocajne ispadnu ovde..

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
To je sto je. I ja se razocarao prednjom posle 6P ali nema pomoci.

Ja se ne bunim, ovaj 6.0.1 radi ko zmaj. To samo prženice kao Dača Pantelić mogu da dižu hipi oko ovih stvari :)

Apple korisnici imaju redovan update. :D

Pa to, ovi ovde i ne vole da imaju mogućnost izbora [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Apple korisnici imaju redovan update. :D

Ne bi ni imali redovan update, cim Jailbreak ekipa objavi da se blizi JB, ovi izbacuju update i prestaju da potpisuju prethodni SW :d

Evo i od mene malo. Decembarski fw, drugo ili trece punjenje, vecinom 4g, osvetljenje 30-ak %. Face, messenger, tapatalk, instagram i malo browser.
Deluje malo bolje nego sto je bilo.
303f6e3b2dca7f1dc8e18c4b6f4c1011.jpg

79adf361592484dfb2ae73d5375a0734.jpg

Poslednja izmena:
Poštovana/i,

Vaša microSD kartica je poslata na adresu koju ste naveli pri registraciji. Molimo vas za malo strpljenja, a dok kartica ne stigne, pogledajte na našem sajtu www.samsung.com/rs kako Samsung proizvodi mogu da olakšaju svakodnevne aktivnosti.

Hvala vam na ukazanom poverenju i verujemo da će vaša microSD kartica i novi Galaxy uređaj zabeležiti sve vaše najdraže trenutke.

Za Samsung Electronics

Yey 64gb evo :p

Malo je kasno, ali nisam bio na forumu par dana, niko nije preporučio SmartSwitch.

To je Samsungova app i otkad se pojavila ne koristim nista drugo, čak odlično radi i sa drugim uređajima kada podaci treba da se prebace na Samsung.

Tipa prepozna iCloud backup i može da ga importuje u Samsung telefon. To je jedina app koja sve backupuje od pozadine do boje ikonice podešavanja, bukvalno svega.

Ako se prebacujes na isti model onda se bas sve prebacuje, a ako ides tipa sa s7e na s7, ne prebace se samo podesavanja za edge ekran itd. Jer nisu isti uređaji.

Eto znam da ti sada nisam od neke pomoci, ali ce bar drugima pomoci. :)

Jel ovo radi i na S5?
Moram sa uradim flash i posle root, a neviđeno me smara da sve vraćam. Mada većina što može mi je na cloud, ali ostane tu uvek 1000 sitnica.

jeste prednja kamera na 6p mama za s7e,boje su bas ocajne pogotovo u low light ,da bar postoji za prednju neki lepsi mod,kao tipa retro na zadnjoj,cak sam pokusavao i preko vignette ali na toj app prednja kamera i nema funkciju, nzm sto im je bilo tesko da stave 8mpx,al *** sta je tu je :eek:

Poštovana/i,

Vaša microSD kartica je poslata na adresu koju ste naveli pri registraciji. Molimo vas za malo strpljenja, a dok kartica ne stigne, pogledajte na našem sajtu www.samsung.com/rs kako Samsung proizvodi mogu da olakšaju svakodnevne aktivnosti.

Hvala vam na ukazanom poverenju i verujemo da će vaša microSD kartica i novi Galaxy uređaj zabeležiti sve vaše najdraže trenutke.

Za Samsung Electronics

Yey 64gb evo :p
To je ovo?
http://www.samsung.com/rs/offer/reg...-i-na-poklon-dobijate-microsd-karticu-od-64gb

Ne mogu da se registrujem. Izbaci da stranica ne postoji kada sve popunim i pošaljem podatke :whip:
Ima li još neko problem?

Preko čega si se registrovao? Chrome, IE, Opera?

Ja se sad registrovao preko chroma.

Samo ne znam dal ce da mi daju jer tel je uzet u telenoru a ustvari je SAMMOBILE iz cacka. Jel on na listi dozvoljenih?

jeste prednja kamera na 6p mama za s7e,boje su bas ocajne pogotovo u low light ,da bar postoji za prednju neki lepsi mod,kao tipa retro na zadnjoj,cak sam pokusavao i preko vignette ali na toj app prednja kamera i nema funkciju, nzm sto im je bilo tesko da stave 8mpx,al *** sta je tu je :eek:
Ovde je problem efekat koji pravi vostanu sliku, nije kamera toliko tragicna. Nexus je stvarno vrh po tom pitanju i ne moze ni da mu pridje.

Ovde je problem efekat koji pravi vostanu sliku, nije kamera toliko tragicna. Nexus je stvarno vrh po tom pitanju i ne moze ni da mu pridje.

Ko se ne slika mnogo i ne smara ljude na Face - u sa selfie-ima, prednja kamera mu je skoro pa totalno nebitna stvar. :)

Sent from S7

cc33c6ebcdaa8c8d24bb798429900eca.jpg

Juce dobio mail, danas stigla, mislio sam da necu dobiti posto je telefon uzet u VIP-u.

Ovo je evo plus varijanta koja je dosta brza i to je extra!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li neko ima ideju zašto mi se više ne učitava news feed na Facebook-u iz browsera? Mogu da ga učitam ako kliknem npr. na prijatelje, pa nazad na news feed. Iz Firefox-a radi iz prve.
Ili je ovo više do Facebook-a, nešto je do njih, a ne telefona?

Jel stavljao neko ovaj Wowfix? Jel se usudio da se zeza sa tim?

Sent from S7

Nazad
Vrh Dno