Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

U Boru niti ima prve world(jos uvek radi b92 info u crnini),niti ima srpske naucne televizije niti ima novih smesnih pinkovih kanala.Eurosport1hd ne koci uopste jer ga i nema.To su iz prve ruke izvestaji iz Bora.Tako da sve sto ljudi iz kopernikusa najavljuju nema veze sa vezom,nisu oni sposobni svim korisnicima ponuditi iste uslove,veci je njima prioritet uvaliti njihov paket kanala sa antena grupom i happy tv za 1,2 evra po korisniku nego izjednaciti sve korisnike i svima ponuditi istu uslugu za iste pare.Kako sada stvari stoje prica o paketima bice samo prvoaprilska sala od kopernikusa.!

Evo odgovora sa SNT od 11.12.
Screenshot_2016-12-26-06-35-41_1.jpg

Poslednja izmena:
U Boru niti ima prve world(jos uvek radi b92 info u crnini),niti ima srpske naucne televizije niti ima novih smesnih pinkovih kanala.Eurosport1hd ne koci uopste jer ga i nema.To su iz prve ruke izvestaji iz Bora.Tako da sve sto ljudi iz kopernikusa najavljuju nema veze sa vezom,nisu oni sposobni svim korisnicima ponuditi iste uslove,veci je njima prioritet uvaliti njihov paket kanala sa antena grupom i happy tv za 1,2 evra po korisniku nego izjednaciti sve korisnike i svima ponuditi istu uslugu za iste pare.Kako sada stvari stoje prica o paketima bice samo prvoaprilska sala od kopernikusa.!
Mato brate, koliko plaćaš? 1400 kao i ja? Ne, plaćaš manje, a nedostaju ti programi čiji kvalitet ne zadovoljava prelaznu ocenu... Ako mene pitaš, rado bih se menjao sa tobom, da plaćam manje i da imam sve bitne kanale nego da za skuplju pretplatu imam haha, lol, u dupetu bol i slične programe...

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Poslednja izmena:
Mato brate, koliko plaćaš? 1400 kao i ja? Ne, plaćaš manje, a nedostaju ti programi čiji kvalitet ne zadovoljava prelaznu ocenu... Ako mene pitaš, rado bih se menjao sa tobom, da plaćam manje i da imam sve bitne kanale nego da za skuplju pretplatu imam haha, lol, u dupetu bol i slične programe...

Placam 1250 ali nije problem placanje vec je problem sto smo zadnja rupa na svirali i sto nas u svemu zaobilaze.Koriste mrezu koja je stara 15 godina,dosli su na gotovo nista ne ulazu,optiku ima samo jedan deo mreze i sta onda drugo da ocekujes.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ma i kod mene je stara mreža, i kod sbb u novom sadu (ovo znam iz prve ruke, i znam kakva je katastrofa sa signalom na Limanu 2), ali to radi. Pa i Telekom ima još stariju mrežu (bakar)... Izbor kanala je truba, sa tim što je kod tebe manja truba. Imaš li sve arene, fox kanale, discovery, nacionalnu geografiju, sve one koje vrede? Kažem ti, ali najozbiljnije - lol, hah, sntv, i ostale tv ne vrede te razlike u ceni. Lol i haha = upali jednom dnevno youtube ukucaj smešni video, odgledaj dve kompilacije od po 15 minuta i to su ti haha i lol. Sntv - svaka čast ljudima na entuzijazmu, stvarno poštujem i cenim njihov rad i trud, ali meni nije zanimljivo. Za hd kanale se slažem, ako imaš na čemu da ih gledaš, a 90 i više posto ljudi u današnje vreme ima bar jedan lcd/led/plazmu bilo koje dijagonale i za to se slažem.

Samo mi HD kanali i nedostaju inace ceo pinkov paket mogu sto se mene tice da izbace.

Nisam ljubitelj pinka, ali samo slusam kako neko pljuje po njihovim kanalima, cak sad i za kanale HAHA i LOL
Tvrdim, da su te kanale pod istim imenom i sadrzajem, otvorili vlasinici TV PRVE i da se zov PRVA LOL i PRVA HAHA,
vecina bi to podrzala i rekla, konacno nesto drugaicje kod nas.
Budimo realni nekad.
Srpskaa Naucna Televizija, ima 50% ok programa, ali po meni, jos uvek se to dosta amaterski radi kod njih
i lose su im ili kamere ili produkcija toga, tj uredjaji koji sve to reemituju.

Valjda više vredi SNT pa i da jednu emisiju dnevno naprave nego sve one stvari poskidane sa interneta kojima se Pinkovi kanali održavaju.

...Srpskaa Naucna Televizija, ima 50% ok programa, ali po meni, jos uvek se to dosta amaterski radi kod njih
i lose su im ili kamere ili produkcija toga, tj uredjaji koji sve to reemituju.

Mozda zato što su studenti, akademci i mnogi mladi entuzijasti i amateri uzeli opremu koju su imali i započeli jedan vrlo hrabar poduhvat.

"Srpska naučna televizija (SNTV) je osnovana je kao projekat nevladine i neprofitne organizacije – ”Komitet znanja Srbije”. Jedinstvena u Srbiji, obrazovna, neprofitna i nezavisna TV stanica mladih akademaca, entuzijasta i aktivista, kako sami autori navode u kratkom opisu njihovog rada, „ima za cilj promociju nauke, kulture i umetnosti kroz emisije namenjene deci ali i odraslima".
Njihova želja je da kvalitetnim programskim sadržajem postanu vodeća obrazovna televizija na ovim prostorima u promovisanju pravih vrednosti svakog društva: znanja, umeća i umetnosti."

Mozda zato što su studenti, akademci i mnogi mladi entuzijasti i amateri uzeli opremu koju su imali i započeli jedan vrlo hrabar poduhvat.

"Srpska naučna televizija (SNTV) je osnovana je kao projekat nevladine i neprofitne organizacije – ”Komitet znanja Srbije”. Jedinstvena u Srbiji, obrazovna, neprofitna i nezavisna TV stanica mladih akademaca, entuzijasta i aktivista, kako sami autori navode u kratkom opisu njihovog rada, „ima za cilj promociju nauke, kulture i umetnosti kroz emisije namenjene deci ali i odraslima".
Njihova želja je da kvalitetnim programskim sadržajem postanu vodeća obrazovna televizija na ovim prostorima u promovisanju pravih vrednosti svakog društva: znanja, umeća i umetnosti."

E to je onda , ok, HVALA NA ODGOVORU

Mogu komotno da promene naziv u:
ZLOPERNIKUS
Gomila 'naprednih' nesposobnjakovica, vec mesecima imaju problem sa wireless-om i mesecima cekaju opremu i rade na resavanju problema. Pasmater bezobraznu vise, *****I.
81b99b4c55617edba606f05bad1cf023.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Da, zvao, dao informacije, pitao jel treba da kupim ja neki drugi jer ovaj kao da nemam, kazu mi da ne treba, da nije problem u ruteru/modemu, vec je do njih, da cekaju opremu i da rade na otklanjanju problema. To bilo pre vise od mesec dana, mada problemi sa wireless-om traju bukvalno od kad sam uzeo 30/3mb paket. Pravicu ja 20/2mb od blata...

Motorola sbv6120e

Ne razumem... Imaš problema sa wirelessom? Pretpostavljam da ti preko kabla radi ok?

Ako radi ok preko kabla, a preko wirelessa ne, šta ga tupe onda, što ti ne zamene modem?

Traži im ovaj CBN, stvarno radi bez greške, pre su bile neke žalbe na njega, ja sam ga dobio sa novim softverom a vidim da su i svima ostalima uradili update na modemima. Radi wifi i na 5 i na 2.4 bez greške. Domet nije nešto bog zna šta, soba levo i desno od ove u kojoj je modem, ali mislim da niko od operatera (što kablovksih što adsl) i ne garantuje koliko wifi "pokriva"...

I ja se pitam sta rade toliko... Rekao sam, ako ne srede do ng, nema sanse da placam net posle 1. Januara. Odjavicu se.

Razmisljam da uzmem paket 6mb za 1100din bez ugovora. Kakav im je generalno internet? Koliko sam ovde citao nekom radi odlicno, nekom padaju brzine. Kako se povezuje kablovski internet uopste? Jel se stavlja neki razdelnik sa antenskim kablom (imam vec njihovu tv)? Jel ti njihovi ruteri funkcionisu sa wifi ruterima za Adsl ili mora nesto njihovo? Koliko znam prednosti ovog interneta je sto ne zavisi brzina od udaljenosti i da su 6mb tacno toliko a ne recimo 5.5.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Napisi odakle si, pa ce ti se javiti neko iz tvog mesta sa pouzdanijom informacijom. Generalno internet radi ok, ja sam zadovoljan ovde u St. Pazovi.

Ima li ista od tih boxova i kodiranja kanala, zatisje neko? Gde su insajderi? :D

Razmisljam da uzmem paket 6mb za 1100din bez ugovora. Kakav im je generalno internet? Koliko sam ovde citao nekom radi odlicno, nekom padaju brzine. Kako se povezuje kablovski internet uopste? Jel se stavlja neki razdelnik sa antenskim kablom (imam vec njihovu tv)? Jel ti njihovi ruteri funkcionisu sa wifi ruterima za Adsl ili mora nesto njihovo? Koliko znam prednosti ovog interneta je sto ne zavisi brzina od udaljenosti i da su 6mb tacno toliko a ne recimo 5.5.

Generalno je ok internet. Bar kod mene u Rumi. Najbolje se dobije kada se stavi spliter na kraj kabla koji dolazi sa bandere, pa jedan kabl na tv a drugi u modem. Ja npr. imam uvek izmedju 19.80 - 20.00mb download i uvek 2.00mb upload. Kvalitet i jačina signala na digitalnoj je uvek 99-100%. Istina, desi se ponekad da nestane internet na par sati ali to je sve redje.

Kabl sa bandere je vec podeljen na 4 tv-a, jedino bih mogao da kabl u sobi razdelim od tv-a do rutera. Jel bi to valjalo ili bih pokvario i tv i internet?

Najbolje da se ne brines ti oko toga, pusti njih :) Oni ce sve namestiti kako treba da bude... Odakle si?

Svrljig

Jel postoji mozda u Kopernikusu neki probni period nakon zakljucenja ugovora nakon koga se moze raskinuti ugovor bez placanja preostalih meseci?

Pa ako ti net bas bude radio lose, i ne mogu da rese problem , verujem da mozes da raskines ugovor bez penala. Raspitaj se po kraju ako mozes. Ako ima neko iz Svrljiga neka se javi da napise svoje utiske oko neta...

Prva World primećena u Rumi. Molim Rašu za više informacija.

Nazad
Vrh Dno