Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kakvu prodaju telefona o cemu pricas ti? 60% nudjeno je zvanicno pre 2 godine.
Sada zvanicna ponuda stoji na sajtu a ljudi vam objasnjavaju kako mozete dobiti i preko toga. Societe General vaucer ne postoji od 30 i 60%, nego od 20%. Zvanicna ponuda za stare korisnike je popust od 35% bez telefona a sabiranjem sa vaucerom je 55%. Zvanicna ponuda sa telefonom je prvih 12 meseci popust 25% i telefon na 24 rate iliti sa vaucerom 45% u prvoj a 20% u drugoj godini.
Ne stajem ni na ciju stranu, kritikujem sve sto je za kritiku a hvalim sve sto je za pohvalu u svim temama na forumu koje me zanimaju.
Ako vas generalno ne zanima ponuda operatera iliti sta koristi neko od clanova foruma a korisnika Vipa, niti vas zanimaju vauceri(sliku sam licno objavio kako izgleda jedan vaucer na pre nekoliko strana) onda se ne ukljucujte u diskusiju.
Svako naravno ima svoje potrebe, ja prvi ne gledam ponude u Telenoru jer su papreni, nisu im telefoni pozlaceni za tu cenu, plus sto su tarife paprene plus ne postoji placanje na 24 rate. U mts-u slicno. Paprene ponude, satro popusti od 5 i 10 000 na telefon u Telenoru a on sa popustom skuplji za 20 000 od Vipa.

@miki92

Pogledaj prethodne postove, ljudi racunaju u popust i prodaju telefona i onda lupe cifru "imam 60% popusta na Nova 5" , ljudi se zbunjuju i traže te magične vaučere od 60%.
Inače tačno je to što pišeš, dobro si naveo svu ponudi za stare korisnike ali u zadnjim postovima smo pričali o novim korisnicima , oni dobijaju ono sto je na sajtu + ako uspeju da užickaju SoGe vaučere.
Ako novi misle da im je to malo i da treba jos neku specijalniju ponudu da dobiju onda neka idu u Telenor i Telekom i placaju one nerealne cene sa "popustima"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ti čitaš šta piše ili tako odokativno pišeš pa ako prođe - prođe...? Pitao sam šta je zvanična ponuda a šta su "nezvanične" varijante kao što postoje svuda. Ne zato da bih nekome objasnio da je Telenor bolji nego iz razloga što znam da ja to "nezvanično" u VIP-u teško mogu da dobijem i znam da otprilike mogu da se ravnam prema zvaničnoj ponudi. Ona za mene kaže da je to 25% ako ne uzimam telefon. Gde piše da kao nov korisnik mogu da dobijem i popust i telefon? Dakle sasvim je to fino što neko sračuna sebi kao stari korisnik 50% popusta, paralelne minute, telefon i dodatne GB ali onda dolazimo na Telenor priču, ja kao nov korisnik to ne mogu da dobijem. A za vaučer sam napisao AKO mora pošto sam ovde čitao da mora, izgleda da je to za popust na uređaj i zato sam rekao da to otpada ako mora prenos. Dobro je ako ne mora, znači svodi se na to da se nađe vaučer.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

@miki92

Pogledaj prethodne postove, ljudi racunaju u popust i prodaju telefona i onda lupe cifru "imam 60% popusta na Nova 5" , ljudi se zbunjuju i traže te magične vaučere od 60%.
Inače tačno je to što pišeš, dobro si naveo svu ponudi za stare korisnike ali u zadnjim postovima smo pričali o novim korisnicima , oni dobijaju ono sto je na sajtu + ako uspeju da užickaju SoGe vaučere.
Ako novi misle da im je to malo i da treba jos neku specijalniju ponudu da dobiju onda neka idu u Telenor i Telekom i placaju one nerealne cene sa "popustima"

Ok je i to da se računa. Mislim svako pravi računicu u smislu koliko ga košta ugovor i ako recimo ima i popust i uređaj, uređaj uzme za dinar, proda za neku cifru i to oduzme od ukupnog iznosa ugovora. Problem je dostupnost te ponude. Ovde se laje na sva zvona kako maltene odeš u poslovnicu i oni ti sve to daju a poenta priče je da je kao i kod Telenora, kako se i za šta pogodiš, to dobiješ. A zvanično je ono što je na sajtu i to važi za nove korisnike.

Tako da, nije problem računica. Problem je što se nezvanična ponuda za dugogodišnje korisnike predstavlja kao standardna ponuda za nove što je čista laž.

Skroz nov korisnik, došao u poslovnicu zato što sam pročitao ovde da je neko dobio 50% popusta na pretplatu.
Dali mi 50% i paralelne minute ka vipu iako sam nov korisnik iako je smešan paket u pitanju nova 2.
A nije bila zvanična ponuda na sajtu.
Ne mora da znači da neće da izađu u susret novim korisnicima.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Tačno, novi i stari korisnici potpuno drugačije kategorije i ponude. I još jedna stvar, ljudi takodje misle da prelaskom sa jedne na drugu mrežu treba da dobiju neke posebne beneficije, ali i oni upadaju u kategoriju novih korisnika

Aha, pa nisam znao da se to tako sabira, prodas telefon pa to sabiras u popust :D
Ja sam na primer presao pre 2 godine iz mts-a u Vip i dali su mi 60% popusta tada, kao novom korisniku.
Vi koji sada prelazite ili sklapate prvi put ugovor ima ovaj Super kartica popust koji vam daje 35% popusta, mozete ga naci svuda, svako ko ima SK. Mnogo je dostupniji od drugih vaucera ali se ne sabira sa 25% koje vam nude u startu.
Ne znam da li se popust nudi uz telefon i novim korisnicima, mozete da probate online. Dobijate one ostale benefite kao i stari ili ovaj popust uz SK koji vazi za neke modele.

Računaš vrednost ugovora i tu jeste alfa u pravu. Sve na papir i onda na kraju vidiš koliko te to izađe i vredi li cimati se za popust ili prodavati telefon tj da li uzeti veći popust bez telefona ili manji popust pa prodati telefon itd.

Opet sam možda dosadan ali gde piše to za SK? Na sajtu piše nešto sasvim drugačije. Ako može link. Da me ne shvati niko pogrešno, ne trolujem ali me zanima zvanična ponuda a ne rekla kazala jer vidim ovde da se svašta piše, onda odem na sajt a tamo totalno drugačije informacije.

U principu, vidim da nekih tih off the record stvari ima i za nove korisnike. Tako da ako sam razumeo dobro, mogao bih da odem u poslovnicu sa pričom, u Telenoru imam 50%, hoću kod vas, šta nudite. Ali u tom slučaju gubim ove dodatne GB za online ugovor. Ako jurim to, onda sigurno ostajem bez 50% jer to ne postoji kao zvanična ponuda. Ostalo mi je manje više neinteresantno.

Pise u ovim vaucerima koje sam postavio na par strana ranije. Korisnici SK dobijaju neki katalog mesecno u kome se nalazi taj vaucer. Odatle sam ga ja uzeo i probao da spojim popust sa telefonom i onim od 25% ali ne moze. Vazi samo bez telefona.

SK vaucer vazi samo od Nova 4.

Ali si propustio da kažeš da tih 35% važi od Nova 4 pa na gore :)

Ok, otprilike imam informacije koje mi trebaju. Videću da li mailom ili u poslovnici ali obzirom na ono što imam u Telenoru, ovde može da bude isplativo da mi daju 50% na pretplatu i dodatne GB. Sve ispod toga, Telenor mi je povoljniji.

Hvala u svakom slučaju.

Koliko mi se cini u poslednjih dana na forumu se svim zainteresovanim predlaze da dodju do vaucera tako sto ce:

- otici u poslovnicu SoGe banke (ako treba i nekoliko)
- sačekati red za salter (moze i kod savetnika)
- kada dodjete na red "diskretno objasniti" salterusi da niste tu radi finansija nego da vam je potreban njen vaucer, ako ima koji viska.

Mislim da mi ipak mozemo bolje, a da je ovo samo trenutni pad koncentracije.
I tebi je SMESNO.
Taman sam pomislio da samo ja nisam u redu i da je ovo samo meni smesno, drago mi je da nas ima jos...
Zadnjih 50 strana je samo too

Zaboravio si ovo, takodje treba da kazes da si u kreditu i da ne mozes da predjes u scg i onda ce oni da ti daju koliko god hoces vaucera.
I da se pozoves na alfanutisa on je u vip-u tatamata,kad ga pomenes ne moras cak ni da objasnjavas odmah vade te % vaucere koje ni u banci ni u vipu nisu videli.

Poslednja izmena:
Pise u ovim vaucerima koje sam postavio na par strana ranije. Korisnici SK dobijaju neki katalog mesecno u kome se nalazi taj vaucer. Odatle sam ga ja uzeo i probao da spojim popust sa telefonom i onim od 25% ali ne moze. Vazi samo bez telefona.

Kako nisi spojio pa alafnutis obajsnjava na zadnjih 50 strana da je on spojio,i ja kazem da se to ne spaja ali samo je on spojio...jos jedan dokaz da covek laze.......

Poslednja izmena:
Ma da li citate postove ili samo trolujete temu?
Super kartica vauceri se ne sabiraju, sabiraju se vauceri Societe General banke i Vip poklon vauceri.

Vidim da se ovde svasta nesto pise i diskutuje. Licno imam Nova 2, 300+300+600+[1gb online]+hw za 1090rsd. Nisam od onih sto misle posto su imali 60% da mi sad pripada ne znam sta. To je bila promocija koja je prosla i ona se vise nikad nece pojaviti. Mogu slobodno da menjaju operatera ako je to jedini uslov da budu kod istog.

Elem, SOGE vaucer daje 40% na kucni internet, to je vaucer za koji znam.

Zaposleni te banke imaju i vaucere za 20% uz telefon.

Ti vauceri se ne mogu kombinovati sa nicim. Mozete moljakati Vip za neki dodatni popust(bez vaucera SOGE), maksimalno je 25% na 12 meseci pored standardnih 25% bez aparata. Znam za neke koji su imali 60% pa im nude 25% na 24 meseca + telefon, sto je ok, ili 40% bez aparata i bez mogucnosti drugih popusta, sto je opet ok. Sve preko toga verovatno zahteva da radite kod njih ili da neko iz vase familije radi. Bilo bi dobro da se takve ponude ne pisu jer prosecan korisnik ti ne moze dobiti.

Poslednja izmena:
Elem, SOGE vaucer daje 40% na kucni internet, to je vaucer za koji znam.

Znaš li tačno po osnovu čega se daje taj vaučer za kućni net? Pitam zato što neko ovde pomenu da će VIP možda naknadnom proverom ustanoviti da nije osnovan pa automatski uvećati mesečnu pretplatu. Da nije recimo otvaraće tekućeg samo?
Hmmm, voleo bih da vidim kako izgleda taj VIPov ugovor za kućni net i da li se pominje ova promocija negde, moralo bi da postoji u ugovoru čim traje sve vreme ugovorne obaveze.

Objasnjeno je sve. Nece da se proverava taj popust vec popust od 5000 na telefon ako se otvori racun u Sg i prebaci se plata. Ako to ne uradis naplate ti 5000 koje su ti dali.
Popust sa vaucera od 20% se sabira online sa ponudom koja je prikazana tamo.

Da neko ne poveruje trolu, koji je zaboravio 4 od 20 tabletica koje treba da popije ujutru :), evo kako izgleda moj ugovor. Komsije imaju 2 ista takva, sa razlikom sto je Nova 4 i 2GB za online promociju, ostalo je identicno.
(ako nekome nije jasno koga zovem trolom... niste vi onda ;))

Dakle ide i SoGe vaucer od 20% popusta na 2 i 25% na godinu dana.

Prilozi

• 20161226_103024.jpg
    20161226_103024.jpg
    944 KB · Pregleda: 166
  • 20161226_103035.jpg
    20161226_103035.jpg
    821.3 KB · Pregleda: 146
Poslednja izmena:
SK vaucer vazi samo od Nova 4.
Nije tacno....ja sam dobio od ljudi koji koriste SK i dobijaju katalog, ili kako se to vec zove, dva vaucera, narandzasti koji vazi od Nova 4 i crveni, koji vazi od Nova 3 ( tako i pise na njima )

Ko dobija koji i po kakvoj "zasluzi", to ne znam....

Poslednja izmena:
Članove dovodite u zabludu ovakvim komenarima:
Koliko mi se cini u poslednjih dana na forumu se svim zainteresovanim predlaze da dodju do vaucera tako sto ce:

- otici u poslovnicu SoGe banke (ako treba i nekoliko)
- sačekati red za salter (moze i kod savetnika)
- kada dodjete na red "diskretno objasniti" salterusi da niste tu radi finansija nego da vam je potreban njen vaucer, ako ima koji viska.

Mislim da mi ipak mozemo bolje, a da je ovo samo trenutni pad koncentracije.

14.12"16 god. komentar:
Te vaučere imate u VIP centrima, Delta, Ušće, Banovo Brdo... U poslovnici ima momak iz banke koji vas vrbuje da pređete u banku. Recite mu da imate kredit i da ne možete da prebacite primanja, dobićete vaučer. Malo kulturni budite, ne odmah "daj vaučer".

I ponovo sam zbog sličnih komentara:
Što se tiče vaučera, ne traže se u banci (ne dovodite ljude u zabludu, ne znam otkuda nekom ideja da ih traži u banci), u VIP ih nemaju jer nisu vaučeri za VIP radnike, samo službenik te i te banke ih ima, trebate naleteti na njega na prodajnom mestu VIP.

Lično sam iskoristio ove benefite, bez da ikog šta molim, malo kulturni i komunikativni budite :)
1. Popust na pretplatu 20% sa SoGe vaučerom u toku trajanja ugovorne obaveze 24 meseca (nisam prebacio platu jer imam kredit u drugoj banci, da sam prebacio dobio bih još i popust za kupovinu uređaja od 5000din),
2. Telefon sa popustom 10%,
3. Dupli MB tokom trajanja ugovorne obaveze tj. 24 meseca,
4. 3GB doživtno (važi dokle god sam korisnik VIP mreže),
5. Prepaid broj (Vazan broj) sa kojim dobijam besplatne razgovore sa mojom brojem, bilo da zovem ili ovaj broj zove mene (ne troše se minuti ka svim mrežama ako zovem sa mog broja, moguće da ću ovo ostaviti kao fiskni da koristim jer je besplatno neograničeno),
6. Paralelni minuti u mreži,
7. Novogodišnji poklon tj. staklo i prenostna baterija (Power Bank) - nisu imali na stanju, obavestiće me kada dobiju da preuzmem.

PS.
Mislim da je priča sa SoGe vaučerima završena, više SoGe radnike ne viđam po VIP centrima, osim ako povremeno ne dolaze.

Poslednja izmena:
Nije tacno....ja sam dobio od ljudi koji koriste SK i dobijaju katalog, ili kako se to vec zove, dva vaucera, narandzasti koji vazi od Nova 4 i crveni, koji vazi od Nova 3 ( tako i pise na njima )
Oba vaucera za 35% popusta, ne onaj jedan crveni koji vazi za specifican telefon samo? Hnn,

4. 3GB doživtno (važi dokle god sam korisnik VIP mreže),
Kako si dobio ovo i kada si uzeo? Ili mislis na onih 3GB sto se dobija online?

Lepo sam ih zamolio :)
20161226_211922.jpg

Aha, ti si u poslovnici to uradio i dobio ;) Extra, cestitam :)

Ala ste izvukli promocije... Mojih 25% i 3gb deluje siromašno... [emoji13]

Oba vaucera za 35% popusta, ne onaj jedan crveni koji vazi za specifican telefon samo? Hnn,
Vidi ovako, ti mozes da verujes, da hmmkces ili sta god....ali ja znam sta sam imao u rukama i sta sam dobio kao popust zahvaljujuci ta dva vaucera... I ne bih da dalje sirim diskusiju povodom toga

Nisam uopste na taj nacin napisao Hmm, nego na "hmm, u cemu li je caka ko sta dobija".

Nema vaucera za 5000rsd, otvaras racun u SOGE banci. Kako si obavezan da ga imas 2 godine, rekli su vec da te ti kosta vise nego popust koji dobijes

Nazad
Vrh Dno