cika_VELJA
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.01.2007
- Poena
- 319
Meni su upravo odbili zahtev za 3gb promociju uz produženje ugovora.
Envoyé de mon SM-G930f
Envoyé de mon SM-G930f
#onokad ste deo najveće 4G mreže, a ne morate da plaćate 118,8 dinara mesečno za korišćenje 3G usluge, kao kod nekih.
Jesi siguran da su to vauceri za 20% popusta, a ne oni 5000 na telefon? Ovi prvi ne traze nista.Te vaučere imate u VIP centrima, Delta, Ušće, Banovo Brdo... U poslovnici ima momak iz banke koji vas vrbuje da pređete u banku. Recite mu da imate kredit i da ne možete da prebacite primanja, dobićete vaučer. Malo kulturni budite, ne odmah "daj vaučer".
Sta si uzeo, P9 Lite? Ako jeste, i meni je bilo cudno gde je, ali tu je (paket za P9 Lite je OK, ali paket za P9 Lite sa VBM loptom je OGROMAN, i u njemu je tesko naci karticu)Ako moze opet info?
Paket je stigao ali nije sim pripejd kartica !?
Ja se igrao Telenorom evo 2 nedelje - nigde, bukvalno nigde, u Beogradu nije Telenor bolji od VIPa, u stvari nigde nije ni isti.Ono kad imas najvise BS LTE, a isti ti ne radi kako treba svugde.
Ma dzaba im i 5-6-7000 4G BS kad su losiji kako bih rekao u "dometu" od lte Telenora.
Ja sam video na kupujemprodajem za kucni net daje decko za dzabe, pa pogledaj jel ti to odgovara mislim da je 40% napisao da je popust.Meni bi puno znacilo ako neko ima viska vaucher za popust od 20% spreman sam i da ga nagradimnisam iz BG tako da ne mogu ici u Deltu ili Usce da pokušam dobiti vaucher. Ako postoji neki nacin da ga nabavim u NS rado cu pokusati...
Hvala brate. Video sam to ali je naglasio je isključivo kome treba za internet, verovatno je otislo samo nije skinuto sa oglasa.Ja sam video na kupujemprodajem za kucni net daje decko za dzabe, pa pogledaj jel ti to odgovara mislim da je 40% napisao da je popust.
Ja ako budem isao u Deltu ili Usce, ako uspem da dobijem evo ja ti dajem naravno za dz.
Ne obecavam ali ako navatam ide tebi brate.
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Sta si uzeo, P9 Lite? Ako jeste, i meni je bilo cudno gde je, ali tu je (paket za P9 Lite je OK, ali paket za P9 Lite sa VBM loptom je OGROMAN, i u njemu je tesko naci karticu)
I mali update, nije sigurno, ali za koriscenje SocGe vaucera izgleda mora prebacivanje plate u SocGe!
Te vaučere imate u VIP centrima, Delta, Ušće, Banovo Brdo... U poslovnici ima momak iz banke koji vas vrbuje da pređete u banku. Recite mu da imate kredit i da ne možete da prebacite primanja, dobićete vaučer. Malo kulturni budite, ne odmah "daj vaučer".
Ne zanisim se, bio sam do VIP, nudili su mi.
@fudbaler hvala tebi na tvom misljenju i hvala sto si Novi Sad nazvao selom, ali za razliku od tebe ja ne gledam kako mreza radi na osnovu decibela vec na osnovu testiranja iste [emoji6]
Bio sam i u BG i nisam primetio da Telenor bolje radi, niti mislim da ima ikakve veze limit od 50Mbps kada ni jedan jedini speedtest po centru nije prismrdeo toj brzini, vec su uglavnom bile brzine oko 10Mbps.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za NS ne bih da raspravljam posto vidim da ti je post obrisan ili si ti obrisao taj deo sa tim. Ili to, ili ne znas da je NS u Backoj, ali stvarno nema potrebe da se vracamo na to.Ne znam sta je tebi sa telefonom, ali ja uvek izvlacim bilo gde 50/15 max, mozda bude 42-43 ali 10 to nigde ne videh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari