Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Meni su upravo odbili zahtev za 3gb promociju uz produženje ugovora.

Envoyé de mon SM-G930f

Te vaučere imate u VIP centrima, Delta, Ušće, Banovo Brdo... U poslovnici ima momak iz banke koji vas vrbuje da pređete u banku. Recite mu da imate kredit i da ne možete da prebacite primanja, dobićete vaučer. Malo kulturni budite, ne odmah "daj vaučer".

Mi Max

Ako moze opet info?

Paket je stigao ali nije sim pripejd kartica !?
"Prepaid Spoj SIM kartica 1,00 RSD", tako pise i u ugovoru itd... ali nema je u kutiji?

Da svratim u poslovnicu?

p.s.
Ako nekog zanima kakav je powerbank
5000mAh, 5v-1A
postavicu sliku kasnije...

Poslednja izmena:
Pozovi call centar, brze ces resiti nego u poalovnici.
Kako god izgledao 1v je preslabo i punice telefon citavu vecnost.

Ha, kakav marketing, kakvo prozivanje mts-a na FB povodom postavljanja 1000 4g baznih stanica:

#onokad ste deo najveće 4G mreže, a ne morate da plaćate 118,8 dinara mesečno za korišćenje 3G usluge, kao kod nekih.

Nikako nije u redu to što Mts naplaćuje tih 119 din, odnosno to je totalna glupost, ali u odnosu na njih verujem da Mts ima dosta širu 3G mrežu (što i nije teško). A umesto prozivanja, bolje im je da se pozabave svojom 4G mrežom da je zadrže onakvom kakva je bila do skora, pošto se polako povremeno urušava.

Poslednja izmena:
#onokad ste deo najveće 4G mreže, a ne morate da plaćate 118,8 dinara mesečno za korišćenje 3G usluge, kao kod nekih.

Ono kad imas najvise BS LTE, a isti ti ne radi kako treba svugde.
Ma dzaba im i 5-6-7000 4G BS kad su losiji kako bih rekao u "dometu" od lte Telenora.
To je nazalost tako, nije sve u brojkama ima nesto i u kvalitetu.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

U kakvom dometu od Telenora kada evo tu po Sremu i Backoj sto sam malo isao sa VIP i Telenor svuda je VIP radio bolje i imao je signal gde Telenor nema.

Da nisi ti mozda kao DZOSUA - pljujes kako je losa pokrivenost iako tako nije na mapama i iako nisi koristio VIP uopste?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav!

Imam par pitanja - krenuo sam da online odradim produženje ugovora (imam staru Smart 300 tarifu), uzmem Nova 2 i Huawei P9 Lite.
Stigao sam skoro do kraja pa bacio pogled na tekst ugovora i uslove.
Da li je uvijek obračunski interval za pozive bio 60/60s?
Da li su kod ovih Nova tarifa ukinuli onaj neograničen (mada spori) net nakon isteka protoka dogovorenih u tarifi? (sa redovne brzine silazilo se na "dial-up" koji je makar za mail završavao stvar)

(nakon ovoga sam prekinuo proceduru i nisam završio obnovu, dok ovo ne provjerim)

Hvala na pomoći.

Poslednja izmena:
Te vaučere imate u VIP centrima, Delta, Ušće, Banovo Brdo... U poslovnici ima momak iz banke koji vas vrbuje da pređete u banku. Recite mu da imate kredit i da ne možete da prebacite primanja, dobićete vaučer. Malo kulturni budite, ne odmah "daj vaučer".
Jesi siguran da su to vauceri za 20% popusta, a ne oni 5000 na telefon? Ovi prvi ne traze nista.

Ako moze opet info?
Paket je stigao ali nije sim pripejd kartica !?
Sta si uzeo, P9 Lite? Ako jeste, i meni je bilo cudno gde je, ali tu je (paket za P9 Lite je OK, ali paket za P9 Lite sa VBM loptom je OGROMAN, i u njemu je tesko naci karticu)

Ono kad imas najvise BS LTE, a isti ti ne radi kako treba svugde.
Ma dzaba im i 5-6-7000 4G BS kad su losiji kako bih rekao u "dometu" od lte Telenora.
Ja se igrao Telenorom evo 2 nedelje - nigde, bukvalno nigde, u Beogradu nije Telenor bolji od VIPa, u stvari nigde nije ni isti.
I to ne u brojkama samo (brojke su uzasne, pogotovu u centru, gde su brojke na nivou 3Ga), vec i sam rad se primeti cesto da je spor.

Neka hvala. Dok nisam probao licno na svom telefonu, mogao sam im i dati sansu da su samo brojke - ovako, NISTA. Kada centar BGa ne mogu da srede, prijatno.

@Djuro, ranije je bio 90/60, ove godine (pre koji mesec) je VIP vratio na 60/60 i nema uspostave veze posle potrosenih minuta.
Nema sporog neta uopste uz Nova tarife. Ima mogucnost da se placa 1MB=1RSD ili da se zabrani pristup, kroz dodatak Bezbrizan Surf (besplatan za mladje od 30, starije od 60)

Poslednja izmena:
Meni bi puno znacilo ako neko ima viska vaucher za popust od 20% spreman sam i da ga nagradim :) nisam iz BG tako da ne mogu ici u Deltu ili Usce da pokušam dobiti vaucher. Ako postoji neki nacin da ga nabavim u NS rado cu pokusati...

Bilo je i na kupujemprodajem. Besplatno su ljudi nudili.

Meni bi puno znacilo ako neko ima viska vaucher za popust od 20% spreman sam i da ga nagradim :) nisam iz BG tako da ne mogu ici u Deltu ili Usce da pokušam dobiti vaucher. Ako postoji neki nacin da ga nabavim u NS rado cu pokusati...
Ja sam video na kupujemprodajem za kucni net daje decko za dzabe, pa pogledaj jel ti to odgovara mislim da je 40% napisao da je popust.
Ja ako budem isao u Deltu ili Usce, ako uspem da dobijem evo ja ti dajem naravno za dz.
Ne obecavam ali ako navatam ide tebi brate.

Ja sam video na kupujemprodajem za kucni net daje decko za dzabe, pa pogledaj jel ti to odgovara mislim da je 40% napisao da je popust.
Ja ako budem isao u Deltu ili Usce, ako uspem da dobijem evo ja ti dajem naravno za dz.
Ne obecavam ali ako navatam ide tebi brate.

Hvala brate. Video sam to ali je naglasio je isključivo kome treba za internet, verovatno je otislo samo nije skinuto sa oglasa.

No frx, stvarno ne mogu da obecam ali cu se potruditi, a ako slucajno nabasam na neki vaucher na netu, javljam ti.
Pozdrav.

Sta si uzeo, P9 Lite? Ako jeste, i meni je bilo cudno gde je, ali tu je (paket za P9 Lite je OK, ali paket za P9 Lite sa VBM loptom je OGROMAN, i u njemu je tesko naci karticu)

uzeo sam bez lopte...
i nema sim pripejd Kartice u paketu, a u ugovoru stoji "vazan pri pejd broj, i broj 061....." dok u mailu= potvrdi narudbe stoji "PREPAJD SPOJ SIM KARTICA:....

... moram zvati kol centar.... poslovnice nemaju pojma o online akcijama, znam jer sam jurio mikro sim... nema u zemunu, merkatoru, tek u delta city-ju sam nasao...

... ma na fiksalnom racunu mi stoji SIM PAKET SPOJ 1din...

Poslednja izmena:
Ne zanisim se, bio sam do VIP, nudili su mi.

Mi Max

I mali update, nije sigurno, ali za koriscenje SocGe vaucera izgleda mora prebacivanje plate u SocGe!

Ne treba prenositi platu za vaučere podeljene zaposlenima u SG. Ali, postoje određeni limiti - npr. ko želi da iskoristi samo popust od 20% za pretplatu via vaučer, može da kupi i telefon. E sad, iako je klijent SG banke ili želi da pređe u nju, neće dobiti 5.000 rsd popusta na telefon.

Biće da si malo pomešao ponude... :) Kao što ti je @alfa odgovorio, jedno su vaučeri deljeni zaposlenima u SG, za koje sasvim sigurno niko ne bije po ušima da ti ih uvali u ruke, a nešto drugo je popust od 5k dinara na cenu telefona, koji dobiješ ako već jesi ili si rešio da postaneš klijent SG-a. što je banci svakako u interesu.

I nemojte se zanositi vaučerima - pribavljanje zavisi od dobre volje zaposlenih u SG, u slučaju da ih već nisu iskoristili za sebe ili svoje bližnje. Vaučeri su u opticaju već skoro 2 meseca (tačnije od 17.10), a šira javnost na BF je saznala za njih pre par dana, zahvaljujući @alfi. To vam valjda nešto govori... Dalje, da je VIP imao nameru da popust od 45 i više % na tarife bude masivan, onda ne bi delio stakla i power bank uz telefon, već bi "rasturio" konkurenciju.

Ne zanisim se, bio sam do VIP, nudili su mi.

U poslovnici VIP-a ti nudili te vaučere namenjene zaposlenima u SG? Interesantno i veoma čudno. I ti nisi uzeo, pa da obraduješ nekog, ako već tebi ne treba? Evo, možeš bar da podeliš s ljudima informaciju o kojoj poslovnici se radi, da ne razbijaju glavu gde da ih nađu... ;)

Poslednja izmena:
Napisao sam gde!

Mi Max

^ Ok, da, naveo si 4 lokacije... Verujem da će se naše kolege sa foruma vrlo brzo uveriti u tačnost navoda. Ako neko uzme više komada, nek me računa za jedan... :)

U pravi si za vaucer za 20%, ne mora prebacivanje, nego ni call centar ne zna precizno za njih ;)

@Stsrter, nije romansirano, već budi šmeker. Neće niko ponudi vaučer zbog "daj vaučer".

Mi Max

@fudbaler hvala tebi na tvom misljenju i hvala sto si Novi Sad nazvao selom, ali za razliku od tebe ja ne gledam kako mreza radi na osnovu decibela vec na osnovu testiranja iste [emoji6]

Bio sam i u BG i nisam primetio da Telenor bolje radi, niti mislim da ima ikakve veze limit od 50Mbps kada ni jedan jedini speedtest po centru nije prismrdeo toj brzini, vec su uglavnom bile brzine oko 10Mbps.

Avtobus, SIM prepaid je u maloj kao kovertici. Možda su zaboravili da ti daju. Meni su je uredno dali, ali je nisu povezali sa mojim brojem. Paket sam preuzeo u Merkatoru, najneljubaznije osoblje koje sam do sada sreo.

Powerbank izgleda simpatično, ali sa onim njegovim kablom nisam uspeo da punim telefon sa više od 700mah tj. variralo je od 400 do 700.

Zaštitnu foliju nisam raspakovao. Piše da je za moj model. Valjda jeste.

E, da, zamalo da zaboravim, sledeći koji bude nepristojan dobija 7 dana godišnji od foruma.

Meni na S5 PBank kaze 1200-1800mAh charge, preko Galaxy Current Charging appa.
Da, i kod mene pise 1A :) Stvarno dobro izgleda, i zgodan je ovaj pbank!

@fudbaler hvala tebi na tvom misljenju i hvala sto si Novi Sad nazvao selom, ali za razliku od tebe ja ne gledam kako mreza radi na osnovu decibela vec na osnovu testiranja iste [emoji6]

Bio sam i u BG i nisam primetio da Telenor bolje radi, niti mislim da ima ikakve veze limit od 50Mbps kada ni jedan jedini speedtest po centru nije prismrdeo toj brzini, vec su uglavnom bile brzine oko 10Mbps.

Bas nisko druze udaras ispod pojasa nikad nisam niti cu NS nazvati selom.
Ne gledam ni ja pa testirao sam zapravo svaki dan to radim da si procitao druze video bi sta sam napisao.
Ne znam sta je tebi sa telefonom, ali ja uvek izvlacim bilo gde 50/15 max, mozda bude 42-43 ali 10 to nigde ne videh.
Kazem, to je tvoje iskustvo moje drugacija ne bih se raspravljao i nikad nisam oko toga.
Tebi bolje radi vip meni telenor i sve jasno.
Nema mesta raspravi, sve najbolje.
Tebi mozda bolje radi vip meni telenor i to je to.

Ne znam sta je tebi sa telefonom, ali ja uvek izvlacim bilo gde 50/15 max, mozda bude 42-43 ali 10 to nigde ne videh.
Za NS ne bih da raspravljam posto vidim da ti je post obrisan ili si ti obrisao taj deo sa tim. Ili to, ili ne znas da je NS u Backoj, ali stvarno nema potrebe da se vracamo na to.
Sto se tice brzina - pogledaj 4G temu pa ces videti koliko ima rezultata sa 10Mbps u BG ili nize, izmedju ostalih i moje...

U centru telenor mi dodje na nekih 22-26 down, a upload na 7-8-12, vip 70 down, up 20.

Kod kuće da ne pričam. Odličan signal vipa u odnosu na telenor.

018b579fab766f322a8cb182cb43fdbb.png

Nazad
Vrh Dno