Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E i ono Kosticevo setanje sa zadenutim pistoljem mi ide na q....

Uz sve to je i suspendovan, al opusteno seta sa znackom i pistoljem :D
Ona njegova stoji pred njim u haljini a u sledecem kadru se opet oblaci :d
Serija zesce hendlovala :)))))))))

Sta je radila?:D

edit: Sadm sam video prethodne postove, neka fantasticna recenica iz serije je u pitanju, ok. :)

Poslednja izmena:
Neko spomenuo Bosch, stigao do sedme epizode i fino se razvija. Pitka serija, preporuka.

pa nije da ce se valjda UMO nastavljati tj imati 2. sezonu ??? sumnjam nesto....a jesu Radivojevicka i keva iritantne, mrtva trka...

Meni su najiritantniji teniser i klinac gej. Kad ih cujem dodje mi da ugasim TV

Ispada da su ovde skoro svi iritantni sem mozda Tihomira Stanića i Glogovca.

Poslednja izmena:
otprilike... nisu ni Nata ni Mican

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam što pljujete The OA, ja je nisam doživeo kao ozbiljnu seriju, više kao Božićni K-PAX
Super je, podseća i na Stranger things samo za odrasle.

Poslednja izmena:
otprilike... nisu ni Nata ni Mican

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Natasa Ninkovic? Moja omiljena domaca glumica, al u ovoj seriji je i ona zesce podbacila, posebno kad se svadja sa nekim bez ikakve dikcije. Tihomir je dobar, feliks je isto na nivou, obradovicka nije losa i srle mi deluje skroz odlicna gluma, ne znam ko je u pitanju, da l je glumac ili pravi mafijas :d pedja bjelac je takodje ok, glogovac nije los ali moze on to mnogo bolje. Kosta je takodje dosta dobar, ni strahinja nije bio los. Al ostatak ekipe da bog sacuva, vuk kostic, keva, radivojevicka, peca, teniser... svi su dragi za smejanje. Kad vidim kostica i kevu u sceni pocnem da se nerviram i da se smejem i pre nego sto pocnu da pricaju. Slavko stimac mi je takodje meh, vise odradjuje nego sto glumi. E i onaj novinar retard mi je okej, verovstno jer mu je takva uloga. Onaj kolega od vuka kostica nit smrdi nit mirise, i onaj novi koji je dosao kad je vuk suspendovan dobro glumi jer mu je uloga takva, seprtljasta, nezainteresovana, pa se lepo uklopio.
Eto to je valjda sve :d

Odgledao 3 serijala Peaky Blindersa. Prva dva serijala vrlo dobri, odgledao sam ih u jednom dahu, u trecem su poceli vec previse da filozofiraju i smaraju pokusavajuci da razvuku serijal.

Opet sam pokušao da odgledam četvrtu epizodu The Grand Toura i... jednostavno ne ide... Da l' sam se ja promenio ili ne, uglavnom mi mnogo toga ne odgovara i dosadno mi je, ništa me ne privlači da gledam seriju... Top Gear nekadašnji je imao taj neki šmek, delovalo je kao da je sve napravljeno u hodu, da "glumci" to stalno improvizuju, dok mi je GT nekako usiljen, baš se nekako trude da deluju zanimljivo, al' kao da se prepreviše trude i nekako ne uspevaju u tome, makar kod mene. Mislim svaka im čast, ja sam lud za automobilima, al' oni i oko automobila uspevaju da me smore...

Kada smo kod kola, cesto uhvatim sebe kako odgledam YT kanal motor trend channel. Nije serija, vise je tv emisija tj YT misija. Imaju dva zanimljiva serijala, head 2 head i ignition. Produkcija je dobra, fino predstave kola za nas laike. Mozda nekome moze da bude zanimljivo ko voli kola.

Bravo za klip iz serije UMO... Definitivno znam sada da je ne bih vala ni drskom od metle preko interneta pipao... Mogu da mislim kakva je tek onda serija i koji je mazohizam gledati je...
Strasno...Nemam reci...

@Avijon

Dobri su i dalje, ali smeta to ocigledno forsiranje i "bling" koji imaju sada zbog ogromnog budzeta. Verovatno su morali da "pokidaju" sa prvom sezonom kako bi zadobili publiku. Verujem da ce u drugoj da "povuku rucnu malo" (see what I did there :eyebrows: )
Nikada nisam pratio TG fanaticno, ali u malim dozama su mi i dalje zabavni... :)

Ja samo mehanicarske emisije mogu da gledam, ali one su previse sablonske i sa niskim produkcionim vrednostima. Naravno mislim na neke normalne emisije, ne Pimp My Ride gde ugradjuju vufere, televizore i slicno.

Emisije u kojima se voze kola zbog voznje mi nisu interesantne, nikada nisam ozbiljnije gledao Top Gear jer me slabo interesuje da gledam benchmarkovanje Vejrona protiv Ferarija. Ali bi rado gledao kako mehanicari i dizajneri auta naprave da jedan bude brzi od drugog. Steta sto nema takvih emisija, sve su tjunerske. Nijedna nema gde se kola prave od nule. U stvari bilo je nekih ali nikada se ne ide u detalje nego onako izokola prica sa inzenjerima.

Edit: Ima na tjubu puno dobrih kanala gde se nesto budzi i modifikuje, od kola, preko oruzja, raketa, aviona, vozova, namestaja. Ti kanali su cesto boljeg kvaliteta nego ovo sto daje mainstream televizija.

Poslednja izmena:
Znam da je DMAX na kablovskoj je ima interesantne serije na "mehanicarsku" tematiku...

GT kao i TG, dobri u malim dozama. I uglavnom se zna zbog koga/cega se gleda...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno