emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,295
Boardwalk empire je HBO krimi
Poceo onda kad se emitovala ali me nije drzala. Vredi li ?
Boardwalk empire je HBO krimi
E i ono Kosticevo setanje sa zadenutim pistoljem mi ide na q....
Vredi.. bar je meni bila gotivna uopšte ta era prohibicije. Fino uradjena serija... daleko od Tonija Soprana ali moze sa prodje.Poceo onda kad se emitovala ali me nije drzala. Vredi li ?
auuuu daa, i meni teniser uz kevu i tuziteljku da daaaMeni su najiritantniji teniser i klinac gej. Kad ih cujem dodje mi da ugasim TV
Natasa Ninkovic? Moja omiljena domaca glumica, al u ovoj seriji je i ona zesce podbacila, posebno kad se svadja sa nekim bez ikakve dikcije. Tihomir je dobar, feliks je isto na nivou, obradovicka nije losa i srle mi deluje skroz odlicna gluma, ne znam ko je u pitanju, da l je glumac ili pravi mafijas :d pedja bjelac je takodje ok, glogovac nije los ali moze on to mnogo bolje. Kosta je takodje dosta dobar, ni strahinja nije bio los. Al ostatak ekipe da bog sacuva, vuk kostic, keva, radivojevicka, peca, teniser... svi su dragi za smejanje. Kad vidim kostica i kevu u sceni pocnem da se nerviram i da se smejem i pre nego sto pocnu da pricaju. Slavko stimac mi je takodje meh, vise odradjuje nego sto glumi. E i onaj novinar retard mi je okej, verovstno jer mu je takva uloga. Onaj kolega od vuka kostica nit smrdi nit mirise, i onaj novi koji je dosao kad je vuk suspendovan dobro glumi jer mu je uloga takva, seprtljasta, nezainteresovana, pa se lepo uklopio.otprilike... nisu ni Nata ni Mican
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
srle mi deluje skroz odlicna gluma, ne znam ko je u pitanju, da l je glumac ili pravi mafijas
da, glumac na zeton, dakle po potrebi, covjek je konobar u SwedskojSlavko Labovic...glumac ali u svim filmovima u kojima je igrao i koje sam ja gledao glumio je mafijaša. Od Pushera preko U Kini jedu pse do Apsolutnih Sto i UMO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari