Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U potpunosti se slažem.

Opijanje Ragnara i Ekberta, genijalna scena. U suštini, Ekbert mi je omiljen lik u seriji. Sada je sasvim izvesno da će sledeća epizoda biti i poslednja za Ragnara. Ne vidim način na koji se može izvući. Elem, pomalo će ova serija zaći u timeline one druge vikinške serije The Last Kingdom. Ako se ne varam, tamo je Alfred već bio kralj, a Ube je bio vođa vikinga u Engleskoj
Nisam pratio tu seriju tj prvu sezonu a mogao bih ako valja? Ne verujem da ce Ragnar jos da otegne papke, videćemo sta ce biti jer ima jos dosta epizoda do kraja.
Inače baš ti dialozi medju njima su mi bili sjajni.

Sent from my D6603

Vikings

Pa, moguće, ali ne znam koliko je realno očekivati takav last minute save. A i sudeći po onome što je prikazano na kraju kao insert iz sledeće epizode, mislim da će Ragnar fasovati. Spomenuo je proročanstvo koje kaže da će umreti kada ga slepac vidi, a u insertu se lepo vidi slepac koji u jednom momentu kao da progleda. Ne znam, nadam se da se varam. U suštini ne znam šta istorija kaže o Ragnaru i njegovom kraju, namerno nisam hteo da tražim te informacije po netu, da sebi ne pokvarim gledanje serije.

@fain2daniel

The last kingdom se meni lično svideo. Nije baš na nivou Vikinga, ali može da se gleda.

Poslednja izmena:
Isti slučaj, znam otprilike ali ne tačne informacije o njihovoj vladavini u tom dobu i to mi seriju i čini zanimljivom.

Sent from my D6603

This is us... naprosto odusevljen toplom pricom, ljudskoscu, najdivnijim osobinama ljudskim..odavno nesto slicno ne gledah.. sve preporuke. cista 5

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Baš se spremam da krenem sa gledanjem [emoji4]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Shameless ***, 7 sezona istog kvaliteta..

Sent from TT

Ja sam čitao dosta i o Vikinzima i o nordijskoj mitologiji....znam šta će se desiti sa Ragnarom ali ne mislim da će to biti baš u sledećoj epizodi ali do kraja sezone je moguće...sad jedino ako zbog dramaturgije malo ne produže sve to pa ne prebace u sledeću sezonu

Daj cuti ***, sta ti je, ne spoiluj...
Nisam nista spoilovao.

Stavicu u spoiler iako nema veze sa Ragnarom nego sa Bjornom i nije neki spoiler

njegova strana price,po onome sto sam procitao do sada je mnogo dobra i uzbudljiva i ima mnogo mnogo krvi.
Nadam se da ce je ispratiti kako treba

Beyond Genius Lies Insanity

Shameless ***, 7 sezona istog kvaliteta..

Sent from TT
Sad odgledam opet celu, da utvrdim gradivo. Ponedeljkom kad skinem ove serije koje gledam raspored gledanja se zna, prvo shameless pa onda ostalo, ako se ne uspavam.
Još ove godine smo odgledali 2 sezone.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

The Man in the High Castle S2, ipak odlicna sezona iako sam mislio da cu se smoriti negde na pola:)

Ja sam čitao dosta i o Vikinzima i o nordijskoj mitologiji....znam šta će se desiti sa Ragnarom ali ne mislim da će to biti baš u sledećoj epizodi ali do kraja sezone je moguće...sad jedino ako zbog dramaturgije malo ne produže sve to pa ne prebace u sledeću sezonu

Mislim da Ragnara nece biti u sledecoj sezoni i to ne samo zbog price nego i zbog ugovora i ceo ovaj format 4 sezone je mozda zbog toga (a mozda sam "omasio ceo fudbal").

Cini mi se da je uspeh i kvalitet serije iznenadio sve.

Mislim da Ragnara nece biti u sledecoj sezoni i to ne samo zbog price nego i zbog ugovora i ceo ovaj format 4 sezone je mozda zbog toga (a mozda sam "omasio ceo fudbal").

Cini mi se da je uspeh i kvalitet serije iznenadio sve.

Njegova priča je manje više završena i nebitna je za dalji razvoj serije

Vala, ja sam obe odgledao u par dana.

Na HBO3HD ide WW maraton trenutno, sve epizode. Taman ko je propustio da lepo odgleda za 72h

Ja posle prve nemam volju da počinjem drugu. Gledao sam bez emocije, da ubijem vreme. Ne leži mi, prosto.

Sad gledam Better call Saul, solidna do dobra serija.
Davno sam počeo ali su me prve dve epizode ubile u pojam, pošto se ovde često pominjala u pozitivnom kontekstu, dao sam joj šansu i nisam se pokajao na kraju, solidna serija za opuštanje mozga.

Poceo sam sa The Last Ship, privlace me te post apokalipticne serije gde je zbrisan svet i likovi su zadnji na svetu. Radnja je da je 80% stanovnistva planete pokosio virus, ovih trenutnih 20% vlada haos, drzave takoreci vise ne postoje. Jedini koji poseduju lek su na americkom battleshipu na moru gde moraju da se izbore sa manjkom sredstava za zivot i onih koji taj lek hoce da uzmu na silu. Serija ima taj US Army smek, gledacu je i dalje generalno je OK ali nije bas ono da jedva cekas novu novu epizodu.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Zla sudbina me vezala za krevet zadnjih nekoliko dana pa sam imao vremena da gledam malo više serija nego obično...
Luke Cage, solidna adaptacija sa nesto mirnijom atmosferom i klasičnim cliffhanger-om za sledeću sezonu, ocena 8/10
TWD do sada pola-pola, ima dobrih ali i smarajucih epizoda 6.5/10
Peaky Blinders odgledao 1.sezonu, po meni vrlo dobra, 8.5/10
Frequency, radjena po filmu od pre više godina, zanimljivo donekle uz veliki broj konfuznih detalja prošlost/sadašnjost, 7/10
Lethal Weapon, odlična po meni, prava TV zabava, cak i za celu porodicu, 9/10
Westworld, kad se gleda natenane, sjajno odradjena, 9/10
Z Nation, ova sezona loša, filleri i svakakvo razvodnjavanje i razilazenje priče, 5/10
Nastaviće se...

EDIT : @Novatech The Last Ship je meni bio sjajan u prve dve sezone, posle je malo popustio ali daleko da je loša serija, po meni vredi gledati, mada ja nisam neki preostar kritičar sto se toga tiče, prvenstveno cenim po "ugođaju" kada gledam nešto a manje se bavim tehnikalijama i ostalim stvarima vezanim za produkciju, scenario itd.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gleda li neko The grand tour? Da li ce biti challenge-i kao sto je bilo u top gearu? Tipa auto za 1000 funti I ostale varijacije. Kao I specijali, po Africi, Aziji...?

Meni je samo to bilo zanimljivo u celom top gearu, testovi automobila su im vrlo losi, a i automobili koje su testirali su daleko od realnosti vecine nas [emoji2]

Netfliksova serija "The OA" je izuzetna,osam epizoda sam odgledao u jednom dahu .

UMO ali keva je zesci smor... jesi gladan, hoces d jedes sine, nista pametno da kaze... hahaha...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

UMO

"Ja sam hendlovala" hahahaha joj umro sam od smeha...

Inace ova Radivojevicka je zesce propala...

The dead have highways

Sopranove zavrsio drugu sezonu ovo je nesto najsadrzajnije sto sam ikada gledao, ovde jedna sezona od 13 epizoda ima sadzraja kao neka druga serija u 30 epizoda stvarno svak im cast.

Mogao bi HBO ponovo nesto iz krimi sveta da napravi. Dobri su GoT i WW ali Wire i Sopranovi su mi sigurno za 2 klase ispred, jeste druga tematika totalno ali ipak.

Neka prica o korumpiranom undercover panduru bi bila odlicna, i da glumi Mel Gibson :D

UMO e mam!$^ i njihovu, puste reklame posle onakve scene i kraj odma posle reklama ccc

Ostala jos samo jedna epizoda, verovatno ce da je zbrzaju samo tako jer je bas dosta stvari ostalo nerazjasnjeno

The OA - 6.5/10 - nije losa ideja ali prespora a opet nedorecena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno