Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel neko skapirao uopšte seriju Chance?
Mislim celu sezonu i kraj? Meni je preterana taština praznine u zadnjoj epizodi, kao da sam gledao Lost finale ponovo... i koja je fora sa najavom još jedne sezone na IMDB, čime to uopšte može da se bavi!?
puno ocekivah od te serije i brzo odustah od iste, nije to TO

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Znaci Chance ide na brisanje, kakvo je misljenje za Billions i to mi jede 60gb na hdd a nikako da pocnem da gledam

Billions je meni odlična serija. U svakom pogledu bolja od Chance-a. Probaj par epizoda pa prosudi sam. Ja lično jedva čekam drugu sezonu.

Ko voli Ash vs Evil dead, zamenski proizvod dok se saceka sledeca sezona, Stan against evil. [emoji1]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Billions je odlična serija i jedva čekam nastavak! Damian Lewis je odabrao odličnu ulogu nakon role u Homeland.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Billions nisam gledao, ne interesuje me tematika uopste. Ali sam onako na prvi pogled preporucio sestri da gleda koja voli tu temu (ljudi u odelima koji prave pare ili upravljaju necim, House of Cards, Suits i tako to) i ona se odusevila. Mada meni je prisustvo Damien Lewis-a dovoljna garancija kvaliteta, tesko da ce serija u kojoj on igra neku od glavnih uloga da omane.

Posle prve odgledane epizode The OA ja sam u fazonu The OA - S01E01 5654496.jpg

zasto otvorena vrata,zasto 5 ljudi,zasto ruska prica?

Samo mi recite da nisu uje*ali seriju do kraja...skoro nisam gledao cudniji uvod u neku seriju
The dead have highways

Poslednja izmena:
Ja sam stigao do 3-će epizode OA ali se i dalje pitam should I stay or should I go now?
Bolje bi im bilo da u 4-toj bude neki ultra zanimljiv zaplet inače dižem sidro...

Ja se razmisljam da batalim posle druge epizode, nisam nesto odusevljen, The OA mislim.

Sent from TT

Batali, ja sam se mrcvario do pola 5 ep. i ugasio ...ciao netflix :S:

Kakva je druga sezona farga?
Prva mi je odlična, drugu sam počeo 2 ep, i baš se namučih da odgledam te dve..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nekima je odlična, meni se ne sviđa, nisam je odgledao do kraja. Možda nekada probam opet.

14 epizoda Vikings razvalila, uživao svaki minut u njoj...

Sent from my D6603

Meni su sve tri ove sezone vrh. Vikinzi su fenomen od serije, što duže traje sve je bolja.

Ova četvrta sezona ima ubedljivo najviše epizoda i kvalitet im varira. Ali kako su krenuli svaka epizoda im je bolja od prethodne.

Sent from my D6603

This is us... naprosto odusevljen toplom pricom, ljudskoscu, najdivnijim osobinama ljudskim..odavno nesto slicno ne gledah.. sve preporuke. cista 5

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

14 epizoda Vikings razvalila, uživao svaki minut u njoj...

Sent from my D6603

U potpunosti se slažem.

Opijanje Ragnara i Ekberta, genijalna scena. U suštini, Ekbert mi je omiljen lik u seriji. Sada je sasvim izvesno da će sledeća epizoda biti i poslednja za Ragnara. Ne vidim način na koji se može izvući. Elem, pomalo će ova serija zaći u timeline one druge vikinške serije The Last Kingdom. Ako se ne varam, tamo je Alfred već bio kralj, a Ube je bio vođa vikinga u Engleskoj

U potpunosti se slažem.

Opijanje Ragnara i Ekberta, genijalna scena. U suštini, Ekbert mi je omiljen lik u seriji. Sada je sasvim izvesno da će sledeća epizoda biti i poslednja za Ragnara. Ne vidim način na koji se može izvući. Elem, pomalo će ova serija zaći u timeline one druge vikinške serije The Last Kingdom. Ako se ne varam, tamo je Alfred već bio kralj, a Ube je bio vođa vikinga u Engleskoj

Može da se izvuče
tako što će se navodno "predati" onom drugom kralju a sa Ecbertom dogovoriti da tokom pogubljenja ovaj sa vojskom napadne to drugo kraljestvo. Ragnar preživljava i Ecbert postaje kralj cele ujedinjene Engleske

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno