Tako da retko sta zapocinjem da gledam medju prvima.
A sto se tice pozajmljivanja ideja mislio sam na Stranger Things
Da li si gledao The OA? ...prve dve epizode sam pogledao i ne znam sta da mislim
^ Jel ima golotinje? Ako nema, ne moze da bude kandidat za seriju godine...(barem po bench standardima)
^ Jel ima golotinje? Ako nema, ne moze da bude kandidat za seriju godine...(barem po bench standardima)
Sto se bre ljutis G@W, nije te valjda toliko "knullao" zavrsetak WW-a?![]()
Nije vredno diskusije, ali stvarno. Da su to malo bolje uvili i spremili, mozda bi se dalo diskutovati. Ovako jeftino i prozirno, ostavljam je onima koji ne cene kvalitet.
Nisam ni znao da je Ash nastavljen, eto jedne serije sa identitetom koja zna sta hoce i to donosi na pravi nacin. Prava retkost u americkog kinematografiji ovih godina.
Ima li fanova The 100 serije?
Affair koliko kida..
Sent from TT
Novi trailer za Twin Peaks
Da, da, gledam seriju u nedelju popodne, pored mene deca, malecka se baš udubila. Serija inače sve neki bedak, sivilo, depresija i odjednom bum, tras bez ikakve najave...The OA ima jednu scenu u prvoj epizodi, siguran sam da ce se to3a obradovati![]()
Bio nekada....kada su počeli da smaraju u trećoj sezoni batalio i nemam neku želju da je gledam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari