Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ovaj Netflix radi po nekom sablonu ove serije ....The OA zanimljivo, a opet neki mix svega i svacega :trust:

Pa tesko je u danasnje vreme uraditi neku originalnu seriju ili film koji ne pozajmljuje neke ideje iz nekih starijih ostvarenja. A bukvalno sto se tice filma i serija gotovo svaka tematika je manje-vise obradjena.

Da li si gledao The OA? ...prve dve epizode sam pogledao i ne znam sta da mislim

Ne, pricao sam uopsteno nevezano za tu seriju. Ja u zadnje vreme gledam samo ono sto se znacajnije izdvoji iz proseka sto se tice serija. Tako da retko sta zapocinjem da gledam medju prvima.

Mozda pogledam ako bude bila bas nahajpovana ;)

A sto se tice pozajmljivanja ideja mislio sam na Stranger Things ili WW kao ocitiji primer serije koja je radjena po ideji istoimenog filma.

A sto se tice pozajmljivanja ideja mislio sam na Stranger Things

O tome i pricam :)

Scena iz prve epizode
OtcRZva.png

samo sto sad nisu deca, nego teenager-i

Da li si gledao The OA? ...prve dve epizode sam pogledao i ne znam sta da mislim

Odgledah sve epizode OA, ne znam šta da mislim. Definitivno je neobično, možda malo pozajmljuje ideju
od nekih serija. Ali je svakako jedna od originalnijih.

Iskreno, nije me oduševila. Uostalom, videćeš u poslednjoj epizodi, još jedan mindfuck tip serije.

^ Jel ima golotinje? Ako nema, ne moze da bude kandidat za seriju godine... :p (barem po bench standardima)

^+1

Mada zar nije bilo price da je Versaj prednjacio u eksplicitnim scenama, koje su jel' te, sokirale i onako fine engleze?

Kapiram da bi to bio praznik za to3ine oci u dusu.. :d

Mada, mozda vise preferira "danske kaubojske" ili "svecke akcione"... :p (if you dig my vibe ;) )

Salu na stranu, Kopps je odlican... :)

Poslednja izmena:
^ Jel ima golotinje? Ako nema, ne moze da bude kandidat za seriju godine... :p (barem po bench standardima)

Po Bench standardima je Ubica mog caleta najbolja serija... ali dobro bolje i to nego ove americke novoliberalne serije gde ne mogu a da sami sebe ne zapljunu. Poenta svake serije im je, ljudi su najvece zlo ovog sveta, pogotovo belci. Podsecaju me na inkvizitore i mucenike koji su sami sebe sibali da bi bili blizi Bogu...

Sto se bre ljutis G@W, nije te valjda toliko "knullao" zavrsetak WW-a? :p

Odgledah Mr. Robot bukvalno za manje od 2 dana. Sto se mene tice odlicna serija, jedva cekam 3 sezonu.
Da li vredi gledati True Detective/Fargo(gledao sam film fargo ako ima ikakve veze sa filmom trebalo bi da bude ok serija?)

Poslednja izmena:
Gledaj obe.

Nemaju nikakve veze, samo par referenci na film. A serija je bolja od filma. ;)

Fantastična 13 epizoda Vikinga....ovoliko sam poslednji put uživao u Vikinzima kada sam tek počinjao da ih gledam....nadam se da neće ukakiti do kraja ove sezone...

Sto se bre ljutis G@W, nije te valjda toliko "knullao" zavrsetak WW-a? :p

Nije vredno diskusije, ali stvarno. Da su to malo bolje uvili i spremili, mozda bi se dalo diskutovati. Ovako jeftino i prozirno, ostavljam je onima koji ne cene kvalitet.

Nisam ni znao da je Ash nastavljen, eto jedne serije sa identitetom koja zna sta hoce i to donosi na pravi nacin. Prava retkost u americkog kinematografiji ovih godina.

Nije vredno diskusije, ali stvarno. Da su to malo bolje uvili i spremili, mozda bi se dalo diskutovati. Ovako jeftino i prozirno, ostavljam je onima koji ne cene kvalitet.

Nisam ni znao da je Ash nastavljen, eto jedne serije sa identitetom koja zna sta hoce i to donosi na pravi nacin. Prava retkost u americkog kinematografiji ovih godina.

G@W knulla to the fulla... :d

Ima li fanova The 100 serije? Pojavio se novi trailer za nju. Mnogo zanimljivo mi deluje Legion koji cu definitivno da gledam kad se pojavi. Arrow mnogo, mnogo bolji i zanimljiviji od prosle 2 sezone. The Flash standardno. Poceli smo da gledamo i Legends of Tomorrow koji mi se svidja onako za relaksiranje od napetih epizoda TWD, likovi imaju najbolje avanture u odnosu na A i F. The Grand Tour, sta reci sem FENOMENALNO. Sad moram da probam taj Westworld u pauzi izmedju serija.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Affair koliko kida..

Sent from TT

Izdrzacu jos mesec dana dok se sve ne emituju, pa u cugu :p

Bio nekada....kada su počeli da smaraju u trećoj sezoni batalio i nemam neku želju da je gledam...

U trećoj se prvih 10-11 epizoda može totalno preskočiti. Čak ne gledati ni na "preskok". Živo me zanima šta uopšte mogu u narednoj sezoni da urade. Treća sezona bi bila daleko bolja da su odmah krenuli sa tim AI-jem onako kako je pred kraj krenulo. Tu su mogli napraviti čitavu sezonu i zaokružiti sve na kraju nekim hepi endom kompletne serije.

Jel neko skapirao uopšte seriju Chance?
Mislim celu sezonu i kraj? Meni je preterana taština praznine u zadnjoj epizodi, kao da sam gledao Lost finale ponovo... i koja je fora sa najavom još jedne sezone na IMDB, čime to uopšte može da se bavi!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno