Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sale, jesi to pazario p9 lite?

Huawei P9 Plus
Jesam,uzeo u Vipu nakon raskida ugovora sa Telenorom.
Toliko mi se svideo ovaj P9l ,dizajn i Emui da cu ako ne uzmem kasnije Sony XZ sigurno cu uzeti P9.

Huawei P9 Lite White

Videcemo za pixel, meni ne bi smetalo.
Pa to je to stavi 700e i ljudi ce da kupuju. Al opet stavi 700e i mi necemo kupovati. Nzm koji je procenat tih ljudi koji kupuju cim se pojave telefoni ali sam ubedjen da je vise nas koji ne kupujemo tj cekamo par meseci da padne cena.. Ako i tada kupimo. Poenta price kada je krenuo huawei mislio sam da ce to biti kvalitet i cena za nas koji nemamo toliko love odmah da pljusnemo, ali oni ipak odose da se takmice sa jabukom i sljamsungom ko ce vecu cenu da rokne..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Oni moraju tako da urade. Ako oni budu stavili cenu 500e po izlasku, gde je tu zarada? Operaterima daju za jos manje para i eto. Jedan flagship, drugi flagship, svake godine sa gubicima... Ovako zacene, zbog zarade, kome se ne svidja ima Light iliti Lite verzije za manje para, dobrog kvaliteta izrade, ali unutra slabiji.

Pokrivaju se nekako. Videcemo za koju godinu dokle su stigli i kakvo je poslovanje.

Kako nikome sada ne smeta "samo" fhd displej na M9 u eri 2k, tj 4k? Koja njegova komponenta osim marketing komponente opravdava visoku cenu? Sta je potpuno novo i revolucionarno sto M9 nudi? Leica socivo je vec vidjeno. Fhd displej na zalasku svoje karijere zbog VR-a... Nisam video to cudo od telefona, ali i dalje ne kapiram sta bi me to toliko odusevilo za desetak minuta koriscenja da kazem da je sto puta bolji od M7 koji trenutno posedujem.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Kako nikome sada ne smeta "samo" fhd displej na M9 u eri 2k, tj 4k? Koja njegova komponenta osim marketing komponente opravdava visoku cenu? Sta je potpuno novo i revolucionarno sto M9 nudi? Leica socivo je vec vidjeno. Fhd displej na zalasku svoje karijere zbog VR-a... Nisam video to cudo od telefona, ali i dalje ne kapiram sta bi me to toliko odusevilo za desetak minuta koriscenja da kazem da je sto puta bolji od M7 koji trenutno posedujem.

Pa visoka cena opravdava visoku cenu, time se vode sada..

Zašto mora da bude 100 puta bolji od mate7 ? 🙂

Dovoljno da bude i 2 puta bolji i to je OK napredak.

Džabe se lepite na cenu ,ona je takva i to je to. Za huawei i razumem donekle takvu cenu dok za Htc i Sony ne mogu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:

Zar se zezas da ti je potrebno 2k ekran? Na 6 inča....?

Eto mene je oduševio mate 9 u odnosu na p9 plus....

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

FHD moze samo da bude dodatni plus zbog baterije, a ko hoce pravo VR iskustvo uzece ili HTC-ov ili Sonijev VR i resio je taj problem, ovo ostalo je realno smesno u poredjenju sa njima.
Neko je pomenuo i marketing, ja u skorije vreme nisam video dobru reklamu Epla i Samsunga dok Huawei u poslednje vreme razbija. Ona novogodisnja reklama im je predobra, u BG-u ako se ne varam postavljen logo koji je najveci tog tipa u Evropi, u Banjaluci takodje na zgradi postavljen logo, u Uscu otvaraju radnju itd a sve to itekako kosta i ulazi u krajnju cenu uredjaja.

Poslednja izmena:
Fala Đilke, ipak zaostaje kamera posebno u low light uslovima.

Ja bih iskreno pre dao te pare za htc i sony nego za navikanog kinezq u usponu. Npr na KP vec za 400e moze da se nadje s7 a isto kosta i p9.. Ne moze me niko ubediti da je p9 u istoj klasi kao s7 realno..

Zato što sam to kopirao sa nemačkog foruma, gde se bas komentrisu slike sa Mate 9.

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Kakve veze ima odakle ti skidaš, zašto ne kačiš na engleskom kao i svi?
Kome si ti okačio ovaj klip sad?

Cekaj sad, sede da se strpim pa da ti jos ovaj put ljubazno odgovorim, jel ti ovde odlucujes sta ce ko da okači i na kom jeziku, i ti ces da mi govoriš na kom jeziku ja da jačim klip? Mnogi si ti sebi dao lufta ovde, ponasas se kao dežurni policajac na svim forumima, ako hoćeš gledaj klip ako nećeš, zabole me....
Traži sam sta te zanima, ako uopšte se snalazis da nadjes sta ti treba....
Svaka dalja diskusija sa tobom ovde i sada prestaje, jako si neozbiljan i ovaj post ti je na nivou klinca od 13 godina.
Pozdrav i uživaj

Huawei P9 Plus

Lepo sam pitao za kameru, ti kačiš jezik koji ti znaš, nekorektno od tebe.

Ti ili se praviš lud ili *****avas, poenta klipa je test kamera, a na kom jeziku je, to je manje bitno...
Samo mi ti nemoj govoriti o korektnosti....
Ko sto rekoh, iskljucujem se iz ove nebulozne rasprave sa tobom, jer ničemu ne vodi , ne znaš ni sam sta hoćeš, p9 zanovetas ko neka mlada...

Huawei P9 Plus

Ja bih iskreno pre dao te pare za htc i sony nego za navikanog kinezq u usponu. Npr na KP vec za 400e moze da se nadje s7 a isto kosta i p9.. Ne moze me niko ubediti da je p9 u istoj klasi kao s7 realno..

Gde ima s7 za 400e odmah da uzmem?

Tamo gde sam napisao.

Ja ću ti odgovoriti 🙂 nigde ,s7 je sada ozbiljno poskupeo na oglasima

Ima S7 star do mesec dana ispod 400e u mint stanju. Malo pre sam baš gledao oglase.

^^
Jedino ako je na reč prodavca star mesec dana ili ako ima "garanciju" 🙂

Glupo je porediti mesec dana star tel koji kosta 400e i nov telefon P9 kojeg imas za manje od 400e.

Sto je glupo ni kod jednog ni drugog nemas garanciju ?

Nazad
Vrh Dno