Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne po defaultu, to je Telekom davao neku "Premium" garanciju.

Ali za cenu koju oni naplacuju, mogu dva madjara da se kupe sa EU garancijom maltene 🙂

Izbor postoji za svakoga, pa neka kupuje ko sta hoće i sta želi...
Huawei nije savršen niti će to ikada da bude, a nije ni jedan brend savršen...
U ovom slučaju Huawei je napravio fail bar u de, jer su okasnili sa isporukom...
Što se tiče garancije, ne znam kako je za mate 9, ali ja za p9 plus imam gold garanciju, sve ide pre HiCare.

Huawei P9 Plus

Ok, znači nije kao što je na reklami, kao što nije bilo ni za Samsung naravno, ali su prvi počeli i izgradili ime, kakvo tako.
I na osnovu čega Huawei traži toliko para, sem što kopira Samsung?

Ma bre, nemoj pitanjem na pitanje nego odgovori konkretno, mojne pametovanje.

Nema ime, nema brend, to što smaraju agresivno po netu to je pokušaj, čime se toliko izdvajaju da bi tražili isto/više para?

Konkretno, zainteresovan sam za zamenu Note4, i mislio sam Huawei da je jeftiniji jer je kinez.
Kad ono međutim, cepaju kao da su iPhone, pa me sad zanima šta nude toliko i da li da razmatram uopšte?

Isto te pitam po čemu azijsko smeće može ovoliko para da traži, kinesko smeće traži isto para kao američko i azijsko smeće, može im se, eto ja samo računam evropu ostalo je smeće

Huawei P9

Odakle vam ta rečenica ali to je kinez, ne kapiram ni tebe ni ostale?

Huawei P9

Da li bi ti mate 9 bio odličan da je cena 300e? Jer se očigledno nikome ovde ne svidja cena od 699e za mate 9. Korisnici koji već furaju mate 9 neko vreme, kažu opravdana kupovina, pozitivan utisak, i dosta njih je poredilo mate 9 vs s7e i iphone 7 iz svog iskustva, i da mate 9 uopšte ne zaostaje za s7e o ip7. Zašto je takva cena, ne samo za mate 9 već za svaki flagship od bilo kog brenda, to mislim da ovde konkretan odgovor ne možemo dobiti...

Huawei P9 Plus

Mnogo se opterecujete nebitnim stvarima.
@Cvoruga, ti da uzmes Mate 8 osetices napredak u odnosu na N4 a za Mate 9 je suvisno komentarisati.

Naravno, ne sporim to, ali za te pare neću kineza koji se tek probija.
Moja greška, mislio sam da je jeftiniji [emoji106] .

Meni je presmiješna ova rečenica Kinesko smeće za brend koji osvaja polako ali sigurno, već su 3 proizvođač na svijetu i imaju ogromnu lovu, ne vidim u čemu je razlika Azija te Azija, kupuješ šta ti odgovara za svoju lovu i to je to, ja sam prvi koristio Samsung i iskreno da ti kažem ni malo se nijesam pokajao što sam prešao na kinesko smeće jer radi vrhunski

Huawei P9

@Cvoruga, mislim da nisi u pravu. Oni se ne probijaju, oni su se vec dokazali na trzistu i kao i ostali sto odvaljuju cene i oni imaju apsolutno pravo.

Poslednja izmena:
I opet se vratimo na isto, znaci zbog cene od 699e je za tebe huawei kinez običan, a za cenu od 300e je odličan isti taj telefon, zanimljiv zaključak.
Čoveče, pa niko te ne tera da kupujes mate 9 za tu cenu ili bilo koji drugi brend za isto toliko para... Imas svoj izbor, a postuj tudji izbor...
Svi su oni isti, i Samsung i Iphone i Huawei, sve su to kinezi...
I pitanje, da li ti je opravdana cena, početna, za s7e i iphone 7?

Huawei P9 Plus

Ne, kinez običan je za bilo koju cenu.

Ništa, tražim dalje zamenu.

Iskreno, ne pratim cene, video/probao Huawei 6P, svidela mi se izrada, ne bi njega jer već imam Sexus, aj reko neki drugi Huawei.
Očekivao sam cene ~400€, zato sam se i frapirao ovim cenama.
Eto.

Pozdrav uživajte u mašinama.

Nista, onda kupis sebi no name kineza za 50e 🙂
Ne razumem, ti se razmisljas da kupis mate 9, pa diskutujes, ili samo hejtujes huawei zbog cene itd itd...
I jesi li do sad koristio huawei uređaj ili imao dodir sa njima...
Isto kao kada bi ja bilo šta pisao za iPhone, a nisam ga nikad koristio...
Jedno svi imaju isto, nabudzenu cenu...

Huawei P9 Plus

Pa šta očekuješ od mate 9, i ja bih volio da je 400 ali ne ide munjo

Huawei P9

Vidi se da neki nisu posedovali nijedan Huawei pa pričaju gluposti. Posedovao sam Mate8 medji prvima na forumu, i bio sam prezadovoljan u svim aspektima, posebno baterijom. Verujem da je Mate9 još bolji.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa to, bas tako, uvek usta priča cim se pojavi novi Huawei uređaj. Svi bi kupili, ali ne po toj ceni, da je jeftinije bio bi odličan fon, a pošto je skuplji onda je kinez u usponu... Svašta...

Huawei P9 Plus

Kad može HTC da drži cijenu a izašao prije godinu dana zašto novi telefon ne bi koštao 700e a prosto jede na svim testovima i HTC i Samsung, a da ne pričamo o bateriji

Huawei P9

Iskreno, ne pratim cene, video/probao Huawei 6P, svidela mi se izrada, ne bi njega jer već imam Sexus, aj reko neki drugi Huawei.
Očekivao sam cene ~400€, zato sam se i frapirao ovim cenama.
Eto.

Pozdrav uživajte u mašinama.
Pogledaj onda Xiaomi. Imaju nestvarne cene za ono sto nude.

Bato, nemoj da mlatiš praznu slamu.
Znamo se jos sa MSa i tamo si ubio ceo forum smarajući o Huawei, sad to radiš i ovde.
Lepo sam napisao svoje viđenje, to što se ti kuneš u Huaeei i držiš njihov logo govori koliko si neobjektivan, što ti je član i napisao pre 3 stranice.
Prema tome, uživaj u svom uređaju i čudi se kako neko neće da kupi Uawei za tu cenju.

Sta je onda za tebe provereno, da znam sta da ti preporucim?
Samo Samsung i Apple dolaze u obzir?

Nazad
Vrh Dno